• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yine yeniden.. Nisan-Mayıs-Haziranda hamile kalmak isteyenler..

Benimde bat 10 Nisan...
1.5 yıldır evliyim hiç korunmadım. Geçen ay rahim filmi çekildim sol tüpüm tıkalıymış. Filmden sonra belki olur diye bekledim ama kimyasal gebelik geçirdim. Bu ay klomen kullandım İnşallah olur. Bana da dua edin...

Benimde bat 10 Nisan...
1.5 yıldır evliyim hiç korunmadım. Geçen ay rahim filmi çekildim sol tüpüm tıkalıymış. Filmden sonra belki olur diye bekledim ama kimyasal gebelik geçirdim. Bu ay klomen kullandım İnşallah olur. Bana da dua edin...
kimyasal gebelik geçirmen gebe kalabildiğini gösterir. ben de 1.5 senelik evliyim kimyasal bile olmadı. o yüzden şanslısın bence

Bende çok fazla akıntı olurdu bu kez az oldu muhtemelen filmin etkisinden canım..gelecek ay denesek mi ovülasyon testlerini acep..
ben bi ara yaptım ama birkaç gün yapmak gerekiyor ya çok sıkıcıydı benim için. çift çizgi yakalayıp değerlendirdiğim de oldu. şimdi sadece akıntı takip ediyorum. ocak ayında 21.günümde de progesteron baktırdım yumurtlama oluyor mu diye. 12.9 çıktı . doktor yumurtamın çatladığını söyledi ama nedense gebelik oluşmadı gitti. kontrol altında olmasına rağmen tiroidim var artık kabahati ona bulmaya başladım

ben bi ara yaptım ama birkaç gün yapmak gerekiyor ya çok sıkıcıydı benim için. çift çizgi yakalayıp değerlendirdiğim de oldu. şimdi sadece akıntı takip ediyorum. ocak ayında 21.günümde de progesteron baktırdım yumurtlama oluyor mu diye. 12.9 çıktı . doktor yumurtamın çatladığını söyledi ama nedense gebelik oluşmadı gitti. kontrol altında olmasına rağmen tiroidim var artık kabahati ona bulmaya başladım
Tsh mi yuksek canım benim de gecen yil 4.9 falandi dis gebeyken.sonra bu sene yaotirdim 2.6 mi ne çıktı ilac kullanmıyorum.sadece hamileyken sanirim benimki yüksek çıkıyor.

Tsh mi yuksek canım benim de gecen yil 4.9 falandi dis gebeyken.sonra bu sene yaotirdim 2.6 mi ne çıktı ilac kullanmıyorum.sadece hamileyken sanirim benimki yüksek çıkıyor.
Eskiden yüksekti ama ilaç kullanıyorum birkaç senedir değerim 1 civarında. Buna rağmen engel olur mu bilmiyorum

Kizlar bata yedi gun kala kan testi yaptrdm negatif... Diger aylara nasip insallah.. Benim yasmin hapini birakali 1 ay oldu tam bgn. Etkisi suruyor demekki. Toplam 7ay icmistim

Kizlar bata yedi gun kala kan testi yaptrdm negatif... Diger aylara nasip insallah.. Benim yasmin hapini birakali 1 ay oldu tam bgn. Etkisi suruyor demekki. Toplam 7ay icmistim
etkisi sürebilir evet ama testi de erken yaptırmışsın canım

Oyle mi diyorsun canim. Bat i bekleyim o zmaan. Gerci yasmini birakinca batin tarihleride degisebiliomus

Amin canimm :KK43: sağlıklı gebelik olsa şimdiye kucağıma alacaktim diye düşünüyorum hep, çok üzücü. Hayırlısı olsun napalim..zaten bir yil gecti ancak psikolojim düzeldi..surekli tek kalinca ağlıyordum.bir de ilk gebelik olunca neyin ne oldugunu anlamıyorsun pek..seninkilerde sorun yoktur inşallah acik cikar..

Amin canimm :KK43: sağlıklı gebelik olsa şimdiye kucağıma alacaktim diye düşünüyorum hep, çok üzücü. Hayırlısı olsun napalim..zaten bir yil gecti ancak psikolojim düzeldi..surekli tek kalinca ağlıyordum.bir de ilk gebelik olunca neyin ne oldugunu anlamıyorsun pek..seninkilerde sorun yoktur inşallah acik cikar..
Canım ben de filmi çektirdim. Allah'a şükür tüplerde bir sıkıntı yokmuş. Rahimde hafif bombelik varmış ama sıkıntı değilmiş. Benim rahim filmi uygulamam çok rahat geçti. Boşuna korkmuşum valla. Normal bir muayeneden farkı yoktu. Sanırım cihazla ilgili. Bakalım bundan sonrasını bekleyeceğiz

çok geçmiş olsun canım zor bir şeymiş hsg :KK43:
Valla mesajını görünce yazamadan duramadım. Hiç zor değilmiş. Bugün çektirdim. Normal muayeneden hiç farkı yok. Ne ağrı ne sızı. Sadece uygulamayı yapacak yeri iyi seçmek gerekiyor. Boşuna korkmuşum

Mor_cicek Mor_cicek benimde bat 15 nisan bu ay ilk defa ovulasyon testi aldım dün yaptım silik çizgiydi ikiside aynı koyulukta olması gerekiytormuş sanırım bilginiz varmı
Evet canım ikisi de en az aynı koyulukta olması lazım. Ben de kullandım ovu testi ama beceremedim. İnşallah yakalarsın yumurtlama gününü. Yalnız testi yaparken uyarılara dikkat et çünkü sonucu etkiliyor

Valla mesajını görünce yazamadan duramadım. Hiç zor değilmiş. Bugün çektirdim. Normal muayeneden hiç farkı yok. Ne ağrı ne sızı. Sadece uygulamayı yapacak yeri iyi seçmek gerekiyor. Boşuna korkmuşum
iyi o zaman ben zor bişi sanıyordum geçmiş olsun

Canım ben de filmi çektirdim. Allah'a şükür tüplerde bir sıkıntı yokmuş. Rahimde hafif bombelik varmış ama sıkıntı değilmiş. Benim rahim filmi uygulamam çok rahat geçti. Boşuna korkmuşum valla. Normal bir muayeneden farkı yoktu. Sanırım cihazla ilgili. Bakalım bundan sonrasını bekleyeceğiz
Canim ama genellememek gerekiyor birnde senin cektirdigin yontem farkli ya. Ben dun seni korkutmamak icin az bile yazdim agridan bayilacaktim nerdeyse :) cok sevindim acik cikmasina. Su bombelik kısmına takıldım. Doktor bana da iste oyle dedi ama bunun sorun olduğunu düşünüyor. Senin doktorun ne dedi ayrintili bir şey dedi mı?bir de bombeli oldugu film raporunda yaziyor mu? Bunu cektirdigimden beri düşünüyorum cunku dış gebeligi de bu seklinden dolayı gecirdik Muhtemelen :(

Aa pardon ben tüpte bombelik var sandim rahimde yazmissin. Bana tuplerinde bombelik var dedi ama raporda normal yaziyor her şey.

Canim ama genellememek gerekiyor birnde senin cektirdigin yontem farkli ya. Ben dun seni korkutmamak icin az bile yazdim agridan bayilacaktim nerdeyse :) cok sevindim acik cikmasina. Su bombelik kısmına takıldım. Doktor bana da iste oyle dedi ama bunun sorun olduğunu düşünüyor. Senin doktorun ne dedi ayrintili bir şey dedi mı?bir de bombeli oldugu film raporunda yaziyor mu? Bunu cektirdigimden beri düşünüyorum cunku dış gebeligi de bu seklinden dolayı gecirdik Muhtemelen :KK43:

Aa pardon ben tüpte bombelik var sandim rahimde yazmissin. Bana tuplerinde bombelik var dedi ama raporda normal yaziyor her şey.
Ben zaten titreyerek gittim çok korkuyordum iyi ki dememişsin. Rahimde bombelik var hafif dedi. Tüplerde bir sorun yok dedi ama. Raporda hafif arkuat uterus yazıyor. Bilemedim ben de henüz doktora göstermedim. Şimdi sen öyle deyince kafama takıldı. Doktoruma soracağım ben de.

Back