• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yine yeniden.. Nisan-Mayıs-Haziranda hamile kalmak isteyenler..

Ben zaten titreyerek gittim çok korkuyordum iyi ki dememişsin. Rahimde bombelik var hafif dedi. Tüplerde bir sorun yok dedi ama. Raporda hafif arkuat uterus yazıyor. Bilemedim ben de henüz doktora göstermedim. Şimdi sen öyle deyince kafama takıldı. Doktoruma soracağım ben de.
Benim dediğim tüpte canim..bana boğum boğum dedi tuplerin..tupler basta tikaliymis açılmış..seninki rahimde..ben yanlis anlamışım, tüpte sandım senin bombelik..

Ben test yaptim bugun negatif..ve suan agliyorum hüngür hüngür artik çok yoruldum..o kadar acı çek bilmem ne yap yine elde var sıfır...zaten kahverengi lekeler de gelmeye başladı...... :(((((

Ben test yaptim bugun negatif..ve suan agliyorum hüngür hüngür artik çok yoruldum..o kadar acı çek bilmem ne yap yine elde var sıfır...zaten kahverengi lekeler de gelmeye başladı...... :KK43:((((
Uzulme canim inan ki vardir bi vakti bende senin gibiydim hasta olunca agliyodum esim beni tesello ediyodu sonra bi ay bi baktim hamileyim o kadar kaptirdim ki kendimi anneliği alıştım ona anlatamam ama 9 haftalikken kalbi durdu o zaman daha iyi anladim herseyin bi vakti var o yuzden uzme kendini inşallah allahin izniyle alicaz bebislerimizi kucagimiza

Uzulme canim inan ki vardir bi vakti bende senin gibiydim hasta olunca agliyodum esim beni tesello ediyodu sonra bi ay bi baktim hamileyim o kadar kaptirdim ki kendimi anneliği alıştım ona anlatamam ama 9 haftalikken kalbi durdu o zaman daha iyi anladim herseyin bi vakti var o yuzden uzme kendini inşallah allahin izniyle alicaz bebislerimizi kucagimiza
Sag ol canim insallah..İlk ve tek gebeliğimde zaten gecen yil dış gebelik gecirdim ben de :( hamileyim diye sevinirken kursagimda kalmisti..cok zormus beklemek..

Ben test yaptim bugun negatif..ve suan agliyorum hüngür hüngür artik çok yoruldum..o kadar acı çek bilmem ne yap yine elde var sıfır...zaten kahverengi lekeler de gelmeye başladı...... :KK43:((((
üzülme. gebe kalabiliyorsun en azından öyle bak bir de. yine kalırsın. önemli olan sağlıklı olsun. sağlıklı olsun da varsın biraz geç olsun

Regle 2 gün kaldı ama ne adet belirtisi ne de başkasının bi belirti yok. Ümitlenmemeli miyim?

kızlar 1 damla gibi bir kahverengi kanamam oldu şimdi durdu gelmiyor dün test yaptım negatif çıktı bu ne olabilir ki

Back