Yine Yeni Yeniden Bir Ömür Boyu Hatırlayalım..

Güzel günlerde kullansın kuzucuklar.. yerim ben onları. Bende bugün hallettim öğle yemeği arasında. Ama göndermeyi de yarın sabahtan verebilecem kargoya.

güle güle kullanın cicilerinizi çok güzellera.s..Özgecim bugün hazırladım yarın sabah inş kargoya vereceğim.

Damlacığım özelden de msj attım ama okumadın sanırım. Soyadın ne :)

Bende bugün yolladım hediyemizi bayrama yetişirmi bilmiyorum.PTT ile kargoya verdim inşallah Sibel gitmeden elinde olur ..araya bayram girince aksama olabilir dağıtımda

özgecim bizde bugün sabah kargoya verdik.cuma günü elinde olur inşallah.opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan cnm

diloşum çok çok teşekkür ederim canım harika bayıldım çok zevklisin bitanem
Liya da Alya ya teşekkür ediyor :))
öpüyorum ikinizide kocaman

teşekkürler zeynepcim a.s.
neslihan bende bugün verdim kargoya ama c.tesi günü dağıtımları yokmuş bayrama yetişmicek galiba benneyaptımki

fundacım gule gule kullan canım begenmenize sevindim cannımbizde çok öptğk siziii zemuszemus

deryacım cicikleriniiz hazır inşallah bugün yollayabiliriz...:eek:
tolga izinli kargoya nasıl yollasam adamı diye sinsi planlar yapıyorum.. sengözlerimebaksanab...
yaa bu adam hala kk ya alışamadı... tıskanıyo hala...sırnaşık şey

bizim hediyelerimiz geldii......
Gülşahımm çok duygulandımm ben o süeteri Ada nın çocuğuna da giydirmek isterim o kadar duygusal ve anlamlı bir hediye oldu benim için diğerleri de harika eline koluna sağlıık ama süeter bambaşka oldu çok ama çok teşekkür ederim böyle anlamlı birşeyi Adacııma layık gördüğün için duygusala bağladım eve gidince fotoğraflayacağım..

tüm kıyafetler harika bayıldım bayıldım:asigim:
canım aslıcım içlernden seçip en beğendiklerimden birini koydum süveterlerin.umarım sende beenmişsindir güle güle giysin inşallah adacım..güzel günlerde mutlu günlerde inşallah ama dediğim gibi bir şey daha var o da bayram sonrasına kaldı:KK43:henüz gelmemiş.
fundacım canım..sen bir tanesin.inan harika herşey hepsi için çok teşekkr ederim.çok özel çok güzeller.yalnız benim kocam anahtarlığı aldı elimden o da teşekkür etti sana.şimdi fotolarda sıra..

canımın elleriyle sanıyorum hazırladığı hediye paketi

7561.jpg

ne kadar özel ve ne kadar yaratıcı bir düşünce değilmi?kocamla benim düğün fotomu yansıyan cama yazdırmış:asigim:

7479.jpg

yine Alyamın bir fotoğrafıyla yaptırdığı anahtarlık..benim değil ama olsun.kocamda teşekkürlerini iletti bende nerden gösterdim sana dedim..

7488.jpg

tekrar aynı şekilde alya yazan bir kolye:asigim:

7513.jpg

ve çok sevdiğim renk olan yeşilin ağırlıkta olduğu şık bir bady ile şirinmi şirin minimi mini bayıldım mı bayıldım dediğim eteği:asigim:haa birde aynı tonda saç bandımız..

7522.jpg

güzel arkadaşım çok ama çok beğendim hepsini.sana ne kadar teşekkür etsem az hediyelerin için..çok naziksin.çok seviyorum seni ve liyamı..ha birde aleynamı.tam toparlayamıyorum cümlelerimi..ama blogumu ziyaret edersen anlarsın..kesenize bereket olsun inşallah.

bunlar da bizim hediyelerimiz dün yükleyemedim fırsat bulamadım. çoook teşekkürler zeynepcim ve dee ecrinimmmm a.s. a.s.

çok güzel düşünülmüş hepsi.. güle güle kulanın:))) funda ne kadar güzeller. biz de yaptırıcaz böyle bişi... güle güle kullanın tekrar....

X