Yine Yeni Yeniden Bir Ömür Boyu Hatırlayalım..

herkese hayırlı olsun inş. deryacım evet cnm hiç tanışmamıştık.bu güne kısmetmiş

oo süper olmuş..
aslıcım büyük zevkle alıcam adacığıma hediyesini..
sen bana özelden adres bilgilerini,adacığımın ebatarını gönderirmisin?bayrama giyebileceği bir şeyler olsun istiyorum..

hepinize hayırlı olsunturkbayragi güle güle kullansın bebişler bende katılmak isterdim ama belki bi dahaki sefere eşimi ikna ederim inş:Saruboceq:

Aaaaa süpper olmuş. Ada bebeğimizin annesinden hediye alacaz ve bizde başka bir ada bebeye hediye alacağız.
Emda Damla arkadaşım tanışmıyoruz da.. En kısa zamanda tanışalım.:)

ya ben anlamadım adım ıkı kere yazılmıs ben kıme hedıye alıyorum bana kım alıyor ?????? biri benı aydınlatsın beynım durdu :KK43:

rüya kızım sen çıkmışsın bizim şansımıza...Defne ile sana çok güzel ciciler alıcaz...
Dilemin21 arkadaşım sanırım beni pek tanımıyorsundur..özelden yaz tanışalım..

zemuszemusbanada Liya hanım cıkmış inş bayrama yetiştiri kuzumun hediyelerini alya bi atlatısın su hastalıgı cupp hediye almayaaa

Selam arkadaslarrrrr
uzun zamandır gıremıyorum Türkıyedeyım,Cekılıs cekılmıs hayırlı ugurlu olsun!!
ESmacım bana özel mesaj at adresını olur mu ?
Aysıncım bende sana tr adresımı özelden atıcamm:))

şeker sana sabah bişey yazmıştım cevap verdinmi göremedim.avrupai bir yüzün var başka resim yokmu görelim demiştim sengözlerimebaksanab
yok canım görmedim kaçırmışım sanırım bugün misafirlerim vardı da telaşlıydım
var canım daha önce eklediklerimi görmedin mi?

mellekkkkccciim adresss isityoommmm özelimeeee msn den almıyom kaybederim die :))

füsun hediyenizi dün gönderdim canım yarın elinizdeee inşallah seversiniz

X