Yine Yeni Yeniden Bir Ömür Boyu Hatırlayalım..

oy maaşallaah ciclerinize ben de makinamı ödünç verdim birine gelince çekip koyacam
ama yiğit paşama aşık oldum resmen çok yağuşuklusun yiğidimmmmmm

bizim hediyemiz yok.çünkü dilemin21 arkadaşımız yok ortalarda..

Son düzenleme:
ayşincim emda sana alacaktı sanırım dilemim olmadığı için istersen bir ara konuşuldu ama öyle kaldı sanırım

evet ortalarda yok
neyse bence bayram sonuna kadar bekle yine bir haber çıkmazsa onu listeden kaldırırız artık
sen o zaman ayşine alırsın hediyeyi
çünkü betül ayşine alacaktı

fundacım haklısın ama ayşinde zor durumda kalmasın isterseniz ben direk ayşinle görüşeyim ona yolluyayım betülede başka bi çözüm bulalım nedersiniz arkadaşlar CADIARZU
bak burda konuşmuştuk

Fundacım sanırım Damlada bi haber bekledi Betülden .. Ses seda çıkmadı ikisindende....O zaman biz Damla ile halledelim aramızda ...

Son düzenleme:
ahucum güle güle kullanın defneye çok yakışacağını düşünerek seçtim muckkkkk

dün kapşonu giyiverdik üstümüze paazara gittik... pazarcı amcalarçok beğendi..:kedi:
resmini koyamadım..gelene kadar çok yorulmuştuhuysuzlandı...

ama çoook yakıştı.teşekkür...

resim2596.jpg

resim2598.jpg

ahucum canım cok teseekkur edıyoruz

ayyy çok yakışmış... gülü güle kullanın...

çok beğendim hepsi çok güzeller.
yiğit ayrı bir güzel tam prens maşallah:nazar:
bence kızlar bir daha çekiliş yaparsak ortalarda olmayanları almayalım derim.böyle olmaz yani

uzun zamandır bağlantı problemi yaşıyorum ancak bağlanabildim internete.
artık kolay kolayda kopmam çok sıkı oldu bu sefer :)
buda bizim hediyemiz, çok teşekkür ederiz Özgecim...
grnt049dz.jpg

sibel esma aradı
hala bilg. yok o yüzden haber vermemi istedi
kargo eline ulaşmış canım çok teşekkür ediyor
herkese selamı var ayrıca

güle güle giysin cok aceleye geldi aslinda:KK43:(
türkiyede okadar cok stress vardiki :KK43:(
neyse umarim begenmistirrr°!
aysincim canim cok begendim hediyeni fotograflari yarin zamanim olursa ekliyecegim:)
Öptüm herkesi
ha bu arada ben geldimmmm kaydirigubbakcemile3

Hediyelerimiz geldi ..Betül teyzemize çok teşekkür ediyoruz..elleriyle örmüş hırkamızı..

elbisemizde çok güzel çok teşekkür ederiz...

Harikalar bayıldım.. el emeğinin yerini tutmaz hiçbişey. sağlıklı günlerde giysin kuzucuğumuz..

güle güle iyi günlerde igysin tüm bıdıklar cicilerini, yeni çekilişlerde bizde meriç beyle yeni çekilişlerde katılırız inş...

canım benim ayşinim biraz geç oldu ama umarım güle güle giyer inş.beyendiğine sevindim.defneyide kocaman öp yerime

emdacım bende hediyelerini internete bırakacam ama teyzemiz haftasonu bizdeydi.fotoğraf makinasını götürdü.hediyelerin için teşekkür ederim.geçen giydirdim çok yakışıklı oldu oğlum herkes çok beğendi.yanlız haftaya yine diyarbakıra ailemin yanına gidiyorum.eşim uzun bi göreve çıkıyo.ordan devam ederim yazışmaya.hepinizi çokkkk öptüm

X