Yine Yeni Yeniden Bir Ömür Boyu Hatırlayalım..

sibelcim buraya geldiğinde bana özelden kimin adına yollayacağımı yazarsan sevinirim..birde bir telefon numarası istiyorlar gönderirsen sevinirim..

begendiğinize çok sevindim nisancım güle güle giyyin görüşmek üzere

öf yaaa..ben daha hiçbirşey bakamadım bile bir türlü çıkıpda..
aslıııııı..kuzum kusura bakma inan arabamız olmadığı için şu an hiç çıkamadım kuzum ya..kayınvalidem de burda yok alyayı bırakıp çıkıp gideyim desem..öfff..çok uzattım ama bu hafta içi elinde olacak bayrama giyecek kuzum inşallah.sanırım çarşamba günü alıp hemen kargoya verebilirim

gülşahcım hediyelerinizi hafta sonu misafirlerimden dolayı kargoya veremedim
bugün yada engeç yarın kargoya veriyorum canım

öf yaaa..ben daha hiçbirşey bakamadım bile bir türlü çıkıpda..
aslıııııı..kuzum kusura bakma inan arabamız olmadığı için şu an hiç çıkamadım kuzum ya..kayınvalidem de burda yok alyayı bırakıp çıkıp gideyim desem..öfff..çok uzattım ama bu hafta içi elinde olacak bayrama giyecek kuzum inşallah.sanırım çarşamba günü alıp hemen kargoya verebilirim

yaw gülşahım bayrama yetiştirecem diye uğraşma bidenem :))rahat ol benim gibi large insana ettiğin lafa baq bebemmmmalkisalkisalkis

gülşahcım bu sabah kargoya verdim fıstığımın hediyelerini sanırım yarın elinde olur

kızlar merhaba nasılsınız
ben bi türlü dilemin 21 betüle ulaşamıyorum hala bilgilerini bilmiyorum merte bişey alamadım o yuzden betülden haberi olan var mı bayrama yetişmesini istiyordum ama bu gidişle yetişmicek galiba :KK43:

bu arada resimleri konan tüm kıyafetler birbirinden güzeller kuzularıma da pek yakışır hepsi yerim ben onları alkisalkisalkis

kızlar merhaba nasılsınız
ben bi türlü dilemin 21 betüle ulaşamıyorum hala bilgilerini bilmiyorum merte bişey alamadım o yuzden betülden haberi olan var mı bayrama yetişmesini istiyordum ama bu gidişle yetişmicek galiba :KK43:
evet ortalarda yok
neyse bence bayram sonuna kadar bekle yine bir haber çıkmazsa onu listeden kaldırırız artık
sen o zaman ayşine alırsın hediyeyi
çünkü betül ayşine alacaktı

fundacım haklısın ama ayşinde zor durumda kalmasın isterseniz ben direk ayşinle görüşeyim ona yolluyayım betülede başka bi çözüm bulalım nedersiniz arkadaşlar CADIARZU

kıyafetler çok güzel kızlar:) nisanın eteğinin yeşilinden kızımın da var. ama seneye giyebilir. çok güzeller yahu... güle güle giyinsinler...

Dilemin21 e bende mesajllar attım ama dönmedi sanırım giremiyor nete.bi çözüm bulunur elbet.kızlar bende Sibeli soracaktım size soyadını veya telefonunu bilen varsa bana ulaşabilirmi soyadını bilmediğim için gönderemiyorum kargoyu.bayrama yetişsin diyordum ama oda nete giremiyor sanırım en azından Türkiyeden ayrılmadan elinde olsa.

X