- 14 Şubat 2011
- 1.983
- 1.553
- 133
- Konu Sahibi lamelifAmine
-
Ayrıca gerilla ile teröristi bağdaştırmak da ayrı bir kafa!
Biliyorum ama kabul etmiyorum teröristler özgürlük savaşçısı yani öyle miGenç kürtler dağdakinlere gerilla diyor terörist demiyorlar ve o dağdaki gerillaralarıyla övünüyorlar, çoğunun akrabası oluyor , yani onlara kurtarıcı gözüyle bakıyorlar gençlerin beyinlerini iyi yıkamışlar , biz terörist dedikçe onlar gerilya diyor
sonra bu gençlerde dağa çıkıyor içinde üniversitelilerde çıkıyor
Kadının bunu sanat için söylemediği besbelli
Kusura bakmayın ülkede geçen haftasında patlama oluyor
Kadın çıkıp böyle açıklama yapıyorsa kimse sanat içiiin aman kucak açayım demez
Kimse saf değil eğer safa yatıyorsa da belli ki altında desteklediği başka şeyler var
Fusun Demirel ile ilgili haberde ya bir eksiklik var, yada kendiside terörist ve gerilla arasındaki farkı bilmiyor.
Eğer o röportajdaki yazılanlar aynen öyle ise, ben o sözünde iyi niyet görmüyorum. Yada tarih bilgisi eksik.
Yada halk gözünden bakamıyor olaylara.
Bu ülkede neler unutuldu, bu da unutulur.. Nihat Doğan ı affetme kampanyası var şuanda..
Kadını linç etmekte gereksiz aslında, bir anlık sinirle yardırmanın manası yok.
49. mesajda aralarındaki fark ve ülkemizdeki tarihlerini örnekledim. Yani gerilla kelimesini yanlış kullanıyoruz. Gerilla adı altında bu gün terör yumuşatılıyor, yani sanat camiasında bu böyle lanse ettiriliyor, yada hiç kimse aradaki farkı bilmek görmek istemiyor. Gerilla aslında tarihte kalmış bir şey. Yani eşkıya ile karıştırılıyor. Bunu bir sanatçının demesi, heleki çok kültürlü bir sanatçının demesi, en çokta şu günlerde demesi, işte bizlerde kavram karmaşasına yol açtırıyor.Sanmıyorum bu ülkede gerilla diye teröriste dediklerini herkes biliyor bir sanatçı olarak o kadar cahil cümleler kuruyorsa evet haklısın ama sanmıyorum.
Nihat doğana gelince o süttenadam biraz normal olmadığı için ciddiye de alamıyoruz affedilmesi ondandır.sonuçta herkes de kapasitesince değerlendirilir.
biliyorum ben de onu diyorum49. mesajda aralarındaki fark ve ülkemizdeki tarihlerini örnekledim. Yani gerilla kelimesini yanlış kullanıyoruz. Gerilla adı altında bu gün terör yumuşatılıyor, yani sanat camiasında bu böyle lanse ettiriliyor, yada hiç kimse aradaki farkı bilmek görmek istemiyor. Gerilla aslında tarihte kalmış bir şey. Yani eşkıya ile karıştırılıyor. Bunu bir sanatçının demesi, heleki çok kültürlü bir sanatçının demesi, en çokta şu günlerde demesi, işte bizlerde kavram karmaşasına yol açtırıyor.
ben taş yiyeceğim ama;
insanların ellerine silah alıp masum kişilere çevirmedikleri sürece istedikleri düşünceyi savunabileceklerini düşünüyorum.
bu durumda bir gerilla annesini oynamak isteyebilir, buna sempatisi olabilir.
bu tarz bir film izlemek istemem muhtemelen destek de vermem,
ama burada geçen bazı terimleri de bu kişi için kullanmam.
ben aleni bir PKK reklamı ya da sempatisi görmedim.
Füsun Demirel anladığım kadarıyla mesleki gelişimi çok yüksek olan birisi, dili de var, bir çok ülkede iyi şartlarda mesleğini yapmaya devam edecektir. Bugüne kadar ülkemizde yaşadığı ve çalıştığı dönemde de kendisini terörle veya illegal örgütlerle içiçe görmedik.
yanlış zamanda yaptığı açıklamasının alınıp büyütülmesi olarak bakıyorum ben olaya.
elbette hoşlanmayanlar ve kınayanları ben anlayabilirim ama buradan alınıp iş karalamaya giderse doğru değil.
Bu konudaki açıklamasında mesela Türkiyeye kin kustu deniyor. Açıklama bana hiç o amacı taşıyormuş gibi gelmedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?