Yine Türkiye'ye kin kustu

lamelifAmine

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2014
5.154
10.076
298
Füsun Demirel PKK ajansı ANF'ye konuştu

"Gerilla annesini oynamak istiyorum" açıklamasıyla tepki toplayan Füsun Demirel, PKK ajansı ANF'de Türkiye'ye olan kinini kustu.

Oyuncu Füsun Demirel, Cumhuriyet'e verdiği röportajında "Dağa çıkacaktım babam engel oldu. Ben bir gerillayı ya da gerilla annesini oynamayı çok istiyorum" açıklamalarıyla büyük tepki toplamıştı.

PKK SİTESİNE KONUŞTU

Tepkinin ardından işinden olan Demirel, Dünya Tiyatro Günü bahanesiyle PKK’nın sitesi ANF’ye konuştu ve Türkiye’ye saldırdı. İşte ANF'ye yaptığı açıklama:

"ANCAK SARAY SOYTARILARINA İZİN VERİLİR"

"Tiyatro, özgür düşünceyi, özgürce hayal kurmayı temsil eder… Düşünceleri ve ifadeleri tutsak olanların ülkesinde ise ancak saray soytarılarına izin verilir. Düşüncenin, hayal kurmanın ve ifadenin tam olarak yaşandığı özgürlükler ülkesi hayali ile bir kez daha yaşasın özgür tiyatro"

http://www.dunyavegercekler.com/haber/34082-yine-turkiyeye-kin-kustu.html

tövbe ..bişey diyecektim ama yok senin günahın çoktur almayım ben

Bir daha ki seçimde ya chp den ya hdp den vekil çıkar bu , çözüm sürecinde bu açıklamayı yapsaydı akil insanlar arasına alırdı akp , ülke b.mk b.k oldu bunlar temizlencekte ohooo biz feraha kavuşcaz..

Akp medyasının neferleri

Eklentiler

• IMG_20160327_233952.jpg
    58,1 KB · Görüntüleme: 44
Sanattan anlamayan millete sanatın ne olduğunu nasıl anlatabilirsin ki? Çabalamaya gerek bile yok füsun hanımcığım.

Yapmayın Allah askina bu durumun sanatla ne ilgisi var ... daga cikmaktan bahsediyor teroru ve teroristi övüyor.... bu kadin sanat adina ulkeye ne katmis ki bu zamana kadar bu zamandan sonra ne katar... tamam sanatdan pek anlamayan bir milletiz ama bu kadin anlatacaksa varsin anlamayalim

Oynamak istediği rolden bahsediyor sadece. Sanatçı dediğin her rolu canlandırmak isteyebilir. Bundan 20 yıl sonra bu dönemi anlatan, dağda geçen filmleri ellerinizde mendillerle izleyeceksiniz muhtemelen.
Ne katmış derken??? Füsun demirel'in biyografisini okumanızı tavsiye ederim. Onlarca oyunda, yapımda rol almış, onlarca ödül almış bir oyuncudur kendisi. Sanatçıdan ve sanata bişey katmaktan anladığınız necaati şaşmaz ve rol aldığı projeler değilse ne demek istediğimi anlarsınız.

İyiyde annesi rolünü oynamak istiyorum demiş, dağa çıkan evlatları ardından kim sevinir? Bence olay çarptırılmış olabilir.

Bir sanatci degilim ama hayatimin kucuk bir bolumunde tiyatro ile ilgilendim. kucuk bir kac rolde sahne almisligimda var amator tiyatrolarda. Keyifli bir is gercekten yetenekli olan biri icin. Oyuncu olanlar hayalini cok kurupta asla olamadiklari rollerde oynamayi cok severler. Mesela ben hayalim hep doktor olmakti olamadim malesef ama tiyatro ilede olsa bu hayalimi gerceklestirdigim icin mutlu olmustum. Fisun demirelin burda aslinda neyi hayal ettigini anlayabildim o yuzden. Sahsim adima oyunculukta bir kariyer edinmis olsaydim sayet rol icin soyunmayi bile kabul edebilirdim belki ama gerilla annesi olmayi asla kabul etmezdim.Evet haklisiniz yillar sonra bir film yapacaklar ve bu gerillalari masum gisterecekler belki bir cogumus gozyasi dokecegiz ama beni asla kandiramayacaklar.

Yapmayın allah aşkına, sizin hayallerinizden yola çıkıp bir başkasının da oynamak istediği rolü hayal ettiğini nasıl düşünebiliriz. Siz öylesinizdir o bambaşkadır. Ki siz oyuncu bile değilsiniz ki oyuncuları sizin özelinizde genelleyelim.
O gün geldiğinde konuşalım kandırılıp kandırılmadığınızı ya da kimin kandırdığını. Şimdi çok farazi oluyor zira.

oyunculugun temelinde bu vardir ki zaten. Kimse hissetmeden oynayamaz. Sanatin ozu bu hissetmek once rolunu hissedeceksin. İyi oyunculara bir bakin cesit cesit rolleri vardir. Ama bazilariyla isim yaparlar cunku o rolu gercekten yurekten hissederler.O yuzden o kadar iyidir.

Bilmiyorum boyle bir donemde bu aciklamayi iyi niyetli bulmadim ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…