- 11 Temmuz 2014
- 5.154
- 10.076
- 298
- Konu Sahibi lamelifAmine
-
Hilal kaptan çok daha fazlasını söylemişti . Neden hiç böyle linç edilmedi acabaaatövbe ..bişey diyecektim ama yok senin günahın çoktur almayım ben
Bir daha ki seçimde ya chp den ya hdp den vekil çıkar bu , çözüm sürecinde bu açıklamayı yapsaydı akil insanlar arasına alırdı akp , ülke b.mk b.k oldu bunlar temizlencekte ohooo biz feraha kavuşcaz..
Sanattan anlamayan millete sanatın ne olduğunu nasıl anlatabilirsin ki? Çabalamaya gerek bile yok füsun hanımcığım.
Yapmayın Allah askina bu durumun sanatla ne ilgisi var ... daga cikmaktan bahsediyor teroru ve teroristi övüyor.... bu kadin sanat adina ulkeye ne katmis ki bu zamana kadar bu zamandan sonra ne katar... tamam sanatdan pek anlamayan bir milletiz ama bu kadin anlatacaksa varsin anlamayalim
Bir sanatci degilim ama hayatimin kucuk bir bolumunde tiyatro ile ilgilendim. kucuk bir kac rolde sahne almisligimda var amator tiyatrolarda. Keyifli bir is gercekten yetenekli olan biri icin. Oyuncu olanlar hayalini cok kurupta asla olamadiklari rollerde oynamayi cok severler. Mesela ben hayalim hep doktor olmakti olamadim malesef ama tiyatro ilede olsa bu hayalimi gerceklestirdigim icin mutlu olmustum. Fisun demirelin burda aslinda neyi hayal ettigini anlayabildim o yuzden. Sahsim adima oyunculukta bir kariyer edinmis olsaydim sayet rol icin soyunmayi bile kabul edebilirdim belki ama gerilla annesi olmayi asla kabul etmezdim.Evet haklisiniz yillar sonra bir film yapacaklar ve bu gerillalari masum gisterecekler belki bir cogumus gozyasi dokecegiz ama beni asla kandiramayacaklar.Oynamak istediği rolden bahsediyor sadece. Sanatçı dediğin her rolu canlandırmak isteyebilir. Bundan 20 yıl sonra bu dönemi anlatan, dağda geçen filmleri ellerinizde mendillerle izleyeceksiniz muhtemelen.
Ne katmış derken??? Füsun demirel'in biyografisini okumanızı tavsiye ederim. Onlarca oyunda, yapımda rol almış, onlarca ödül almış bir oyuncudur kendisi. Sanatçıdan ve sanata bişey katmaktan anladığınız necaati şaşmaz ve rol aldığı projeler değilse ne demek istediğimi anlarsınız.
Bir sanatci degilim ama hayatimin kucuk bir bolumunde tiyatro ile ilgilendim. kucuk bir kac rolde sahne almisligimda var amator tiyatrolarda. Keyifli bir is gercekten yetenekli olan biri icin. Oyuncu olanlar hayalini cok kurupta asla olamadiklari rollerde oynamayi cok severler. Mesela ben hayalim hep doktor olmakti olamadim malesef ama tiyatro ilede olsa bu hayalimi gerceklestirdigim icin mutlu olmustum. Fisun demirelin burda aslinda neyi hayal ettigini anlayabildim o yuzden. Sahsim adima oyunculukta bir kariyer edinmis olsaydim sayet rol icin soyunmayi bile kabul edebilirdim belki ama gerilla annesi olmayi asla kabul etmezdim.Evet haklisiniz yillar sonra bir film yapacaklar ve bu gerillalari masum gisterecekler belki bir cogumus gozyasi dokecegiz ama beni asla kandiramayacaklar.
oyunculugun temelinde bu vardir ki zaten. Kimse hissetmeden oynayamaz. Sanatin ozu bu hissetmek once rolunu hissedeceksin. İyi oyunculara bir bakin cesit cesit rolleri vardir. Ama bazilariyla isim yaparlar cunku o rolu gercekten yurekten hissederler.O yuzden o kadar iyidir.Yapmayın allah aşkına, sizin hayallerinizden yola çıkıp bir başkasının da oynamak istediği rolü hayal ettiğini nasıl düşünebiliriz. Siz öylesinizdir o bambaşkadır. Ki siz oyuncu bile değilsiniz ki oyuncuları sizin özelinizde genelleyelim.
O gün geldiğinde konuşalım kandırılıp kandırılmadığınızı ya da kimin kandırdığını. Şimdi çok farazi oluyor zira.
Bilmiyorum boyle bir donemde bu aciklamayi iyi niyetli bulmadim ben.Yapmayın allah aşkına, sizin hayallerinizden yola çıkıp bir başkasının da oynamak istediği rolü hayal ettiğini nasıl düşünebiliriz. Siz öylesinizdir o bambaşkadır. Ki siz oyuncu bile değilsiniz ki oyuncuları sizin özelinizde genelleyelim.
O gün geldiğinde konuşalım kandırılıp kandırılmadığınızı ya da kimin kandırdığını. Şimdi çok farazi oluyor zira.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?