• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gerilla Annesi Olmak İstiyorum" Diyen Füsun Demirel'den Yeni Açıklama

Bu ve bunun gibi lafta felsefesi olan insan müsveddeleri
Keşke dediği lafın arkasında olacak yüreği olsaydı da böyle çevir kazı yanmasın yaptığını görmeseydik, en azından bir duruşu olurdu. Teröre meyleden herkesten nefret ediyorum, kimliği ne olursa olsun, sanatçı olsam bir gerillayı oynamaya utanırım bu ülkede, bu kadar vatan evladı ölürken, binlerce fidanımız düşmüşken, ne gerillaya ne de onları doğuran uğursuz analarına acırım. Yürekleri varsa Mehmetçiğin anasını oynasınlar , evladını gömerken yine de vatan sağolsun diye dimdik duran o kadınları oynasınlar ama oynamazlar , oynayamazlar, hain rolü daha kolay oynanıyor, üzerlerine daha güzel oturuyor çünkü

Kim bilir röportaj neydi, ne oldu...
Aradan cımbızla çekilen cümlelerle linç kampanyası başlatılıyor gibi...
Terürü desteklemek, o canilere yardım ve yataklık etmek ayrı, hümanist bir şekilde ne olursa olsun bütün canlıların yaşam birliği ve hakkını savunmak ayrı.
Bu fikirleri ayrıştıramadığımız sürece, çok insanın üzeri çizilecektir.

Hümanistlik kimsenin masumları öldürmediği bir dünyanın ütopyasıdır
Bizim yaşadığımız terörün içinde bundan söz edilemez
Bütün canlıların yaşam hakkı derken, önce benim evladımın yaşam hakkı var başkalarının çocuklarından önce
18-20 yaşında, üzerinde kendinden ağır teçhizatla bu toprağı bekleyen, ben uyurken -20, - 30 derecede nöbet tutan vatan evladının yaşam hakkı herkesten önce gelir, sokakta yürüyen günahsız vatandaşın yaşam hakkı da teröristten öncedir. Kudurmasınlar da yaşasınlar, rahat durmuyorlarsa ölsünler, hiç de hümanist olamam onlara karşı, tek bir nefesi bile hak etmeyen kanı bozuklar var bu dünyada, hümanistlik başkasını öldüren için söz konusu bile olamaz.

Back