- 11 Mart 2016
- 11.339
- 48.952
- 598
- Konu Sahibi Yagmurun_kizi
Oyunculuğunu çok beğenirdim ben
Gerçekten iyi oyuncuymuş!!
Gerçekten iyi oyuncuymuş!!
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu kadına değil de,asıl hepınıze ne dıyeyım bennnn,kızlar yahu siz gezı olaylarında görmedinizmiiiiii,bunların ne olduğunu,sözüm bırde bunları her gün evlerınde izleyenlere,o çokkkk beğendığınız kendını beyaz türk diye gören bu takımın hiçççç çekındemen çatır çatır konuşuyor,ama bızım vatan sevdalıları her gün oları izliyor,heyy gidi günler,seval sam kck ya destek vermişti,başörtüsü tekstil parçası demiştide,boydakda mılyon verip reklam anlaması yapıp,onca tepkiye rağmen geri adım atmamıştı,boydak nerde şidmi,bilen varmı,ahh türkiyem,sen kutlusun,sen hep aziz kal...
ben genelleme yapıp söledim,Onlarin dizilerne baktigimi nerden cikardiniz?
O siralar kanal D yi sildim " gezi destekcisi" diye mesela. Ve star tvyi, ve daha baska kanallarida.
O dizileri actirmadim evdekilere.
Evdeki kiz kardesimle catistik kara dayiya bakiyor diye( kenan imirzalioglu ve berguzar korel var diye).
Abimle kavga ettik kanallari sildigimden dolayi.
Buna ne dersiniz?
yahu ben sana burdan yazarımda,konu uzar gider,neden eskiden sölemiyorlardı,eskıden devran onlarındı,şimdi battık gözlerıne,normalleştik,hedef 2023,maşası kuklası olduğu mensubu olduğu yerler 2023 gitmemizi istemıyor,medyada el değişmeye başlayınca,bunlar ıyıce şaşırdı,hazımsızlıkBen zaten izlemiyorum o tür söylemlerde bulunan kişileri hatta dizi izlemeyi bıraktım.Tek Dirilişi izliyorum.Neden eskiden böyle açık açık söylemiyorlardı düşüncelerini,şimdi ne değişti ,onu merak ettim.
Bana hümanistlik çok saçma geliyor biliyor musunuz,benim kardeşim falan pkklı tarafından öldürelecek veya bir yakınım.Veya hiç suçu olmayan bir asker .Ben gidip de o pkk leşine üzülmem hayatta,ne annesine ne babasına üzülürüm çok netKim bilir röportaj neydi, ne oldu...
Aradan cımbızla çekilen cümlelerle linç kampanyası başlatılıyor gibi...
Terürü desteklemek, o canilere yardım ve yataklık etmek ayrı, hümanist bir şekilde ne olursa olsun bütün canlıların yaşam birliği ve hakkını savunmak ayrı.
Bu fikirleri ayrıştıramadığımız sürece, çok insanın üzeri çizilecektir.
Dediğiniz gibi o sizsiniz.Bana hümanistlik çok saçma geliyor biliyor musunuz,benim kardeşim falan pkklı tarafından öldürelecek veya bir yakınım.Veya hiç suçu olmayan bir asker .Ben gidip de o pkk leşine üzülmem hayatta,ne annesine ne babasına üzülürüm çok net
Ben terörist öldü diye göbek atarım valla ,acımam yok.Dediğiniz gibi o sizsiniz.
Ama hümanizmi hayatın her alanında, her canlı için isteyen, savunan insanların varlığı da azımsanacak gibi değil.
Bahsi geçen oyuncuyu savunmak gibi bir amacım yok fakat şehidimize göz yaşı döküp, içim içimi yerken terörist öldü diye de göbek atabilecek vicdanım da yok benim...
O da Allah'ın bir kuluydu, bir ananın evladıydı.
Cezasını elbet çekecek, yaktığı yüreklerin bedelini ödeyecek ama onun acı çekecek olması da beni soğutmuyor ya da acımı dindirmiyor.
Bunun hümanistlikle pek alakası yok ki filmdelisi,yani bir pkk lı öldü diye niye üzüleyimki,tamam belki kalkıp göbek atmam ama öldü diye de asla üzülmem.Bir kişi çıkacak suçu günahı olmayan onlarca kişiyi öldürecek ve ben sonra ama hümanistim diyeceğim,yok olmaz.Kötü olan,başkasının canına bilinçli olarak kasteden birisine insan gözüyle dahi bakmam ben,şehidimizle terörist öldüğü zaman aynı kefeye koyamam.Dediğiniz gibi o sizsiniz.
Ama hümanizmi hayatın her alanında, her canlı için isteyen, savunan insanların varlığı da azımsanacak gibi değil.
Bahsi geçen oyuncuyu savunmak gibi bir amacım yok fakat şehidimize göz yaşı döküp, içim içimi yerken terörist öldü diye de göbek atabilecek vicdanım da yok benim...
Cezasını elbet çekecek, yaktığı yüreklerin bedelini ödeyecek ama onun acı çekecek olması da beni soğutmuyor ya da acımı dindirmiyor.
Biliyorum cnm yalan olduğunu demek istediğim her iki taraf tan da provokasyon olduğu idi.70 tane deri pantolonlu üstleri çıplak adamlar filankız o kabataşçılar yalan çıktı.bi kadın haberci vardı adını hatırlayamadım görüntüleri gördüm ağladım falan demişti
ar denen şey yok bu insanlarda
Bu atv 45 çocuğa tecavüz haberini neden yapmadı acaba.. !!!en iyi tepkiyi ATV vermiş zaten
Dediğiniz gibi o sizsiniz.