• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gerilla Annesi Olmak İstiyorum" Diyen Füsun Demirel'den Yeni Açıklama

bu kadına değil de,asıl hepınıze ne dıyeyım bennnn,kızlar yahu siz gezı olaylarında görmedinizmiiiiii,bunların ne olduğunu,sözüm bırde bunları her gün evlerınde izleyenlere,o çokkkk beğendığınız kendını beyaz türk diye gören bu takımın hiçççç çekındemen çatır çatır konuşuyor,ama bızım vatan sevdalıları her gün oları izliyor,heyy gidi günler,seval sam kck ya destek vermişti,başörtüsü tekstil parçası demiştide,boydakda mılyon verip reklam anlaması yapıp,onca tepkiye rağmen geri adım atmamıştı,boydak nerde şidmi,bilen varmı,ahh türkiyem,sen kutlusun,sen hep aziz kal...

Onlarin dizilerne baktigimi nerden cikardiniz?
O siralar kanal D yi sildim " gezi destekcisi" diye mesela. Ve star tvyi, ve daha baska kanallarida.
O dizileri actirmadim evdekilere.
Evdeki kiz kardesimle catistik kara dayiya bakiyor diye( kenan imirzalioglu ve berguzar korel var diye).
Abimle kavga ettik kanallari sildigimden dolayi.
Buna ne dersiniz?

Onlarin dizilerne baktigimi nerden cikardiniz?
O siralar kanal D yi sildim " gezi destekcisi" diye mesela. Ve star tvyi, ve daha baska kanallarida.
O dizileri actirmadim evdekilere.
Evdeki kiz kardesimle catistik kara dayiya bakiyor diye( kenan imirzalioglu ve berguzar korel var diye).
Abimle kavga ettik kanallari sildigimden dolayi.
Buna ne dersiniz?
ben genelleme yapıp söledim,

Ben zaten izlemiyorum o tür söylemlerde bulunan kişileri hatta dizi izlemeyi bıraktım.Tek Dirilişi izliyorum.Neden eskiden böyle açık açık söylemiyorlardı düşüncelerini,şimdi ne değişti ,onu merak ettim.
yahu ben sana burdan yazarımda,konu uzar gider,neden eskiden sölemiyorlardı,eskıden devran onlarındı,şimdi battık gözlerıne,normalleştik,hedef 2023,maşası kuklası olduğu mensubu olduğu yerler 2023 gitmemizi istemıyor,medyada el değişmeye başlayınca,bunlar ıyıce şaşırdı,hazımsızlık

bence atv de de bır sıkıntı var,tam çözemedım,bu kadını almış,ama öte yadan hakıme hanımı oynattı durdu,nil samlıoğlunu,geçen bunlardan bırı çıkmış,gerilla bır kızı oynamak istiyorum demişti,bunların ruhu dağı sevıyor,dağlara gelll dağlara canım,yeşil başlı menekşeli canım,senı saklar vermez eleee canımmm,dağlara gell dağlara,gidin dağa,ne işiniz var kentte,mılletın masum çocuklarını kandırıp dağa çıkartacağınıza,bir eliniz balda bır eliniz yağda,sıkıyorsa çıkın dağa,garıbanın çocuklarına musallat olmayın

Kim bilir röportaj neydi, ne oldu...
Aradan cımbızla çekilen cümlelerle linç kampanyası başlatılıyor gibi...
Terürü desteklemek, o canilere yardım ve yataklık etmek ayrı, hümanist bir şekilde ne olursa olsun bütün canlıların yaşam birliği ve hakkını savunmak ayrı.
Bu fikirleri ayrıştıramadığımız sürece, çok insanın üzeri çizilecektir.

Al işte hainler bizim içimizde ya.Şimdi bu kadın bunu söyledi ya bana göre hapse atılması gerekiyor,bildiğin terör propagandası yapıyor.
Ulan vahşeti yaratan onlar zaten.Pis pkklılar bizim askerimizi vurmasa asker niye onları vursun.Leş sürüleri .
Bu kadından nefret ediyorum artık,hain.Bu ülkenin ekmeğini yedin kaç yıldır ,utan ulan utan.
Defol git dağa madem bak ne yapıyorlar seni orada.
Bunun gibiler hapse atılmalı ya ya da idam falan gelmeli,vatan hainliğinden öldürülmeli.
Nasıl bunlara bir şey demiyorlar,çıldıracak gibi oluyorum.
Ya bir de şu gezi olayları masum bir eylemdi ağaçları korumak için,bunun gibi pislikler pkk propagandasına çevirdi ya .

Kim bilir röportaj neydi, ne oldu...
Aradan cımbızla çekilen cümlelerle linç kampanyası başlatılıyor gibi...
Terürü desteklemek, o canilere yardım ve yataklık etmek ayrı, hümanist bir şekilde ne olursa olsun bütün canlıların yaşam birliği ve hakkını savunmak ayrı.
Bu fikirleri ayrıştıramadığımız sürece, çok insanın üzeri çizilecektir.
Bana hümanistlik çok saçma geliyor biliyor musunuz,benim kardeşim falan pkklı tarafından öldürelecek veya bir yakınım.Veya hiç suçu olmayan bir asker .Ben gidip de o pkk leşine üzülmem hayatta,ne annesine ne babasına üzülürüm çok net

Bana hümanistlik çok saçma geliyor biliyor musunuz,benim kardeşim falan pkklı tarafından öldürelecek veya bir yakınım.Veya hiç suçu olmayan bir asker .Ben gidip de o pkk leşine üzülmem hayatta,ne annesine ne babasına üzülürüm çok net
Dediğiniz gibi o sizsiniz.
Ama hümanizmi hayatın her alanında, her canlı için isteyen, savunan insanların varlığı da azımsanacak gibi değil.
Bahsi geçen oyuncuyu savunmak gibi bir amacım yok fakat şehidimize göz yaşı döküp, içim içimi yerken terörist öldü diye de göbek atabilecek vicdanım da yok benim...
O da Allah'ın bir kuluydu, bir ananın evladıydı.
Cezasını elbet çekecek, yaktığı yüreklerin bedelini ödeyecek ama onun acı çekecek olması da beni soğutmuyor ya da acımı dindirmiyor.

Ama hümanizmi hayatın her alanında, her canlı için isteyen, savunan insanların varlığı da azımsanacak gibi değil.
Bahsi geçen oyuncuyu savunmak gibi bir amacım yok fakat şehidimize göz yaşı döküp, içim içimi yerken terörist öldü diye de göbek atabilecek vicdanım da yok benim...
Cezasını elbet çekecek, yaktığı yüreklerin bedelini ödeyecek ama onun acı çekecek olması da beni soğutmuyor ya da acımı dindirmiyor.
Ben terörist öldü diye göbek atarım valla ,acımam yok.

Bunun hümanistlikle pek alakası yok ki filmdelisi,yani bir pkk lı öldü diye niye üzüleyimki,tamam belki kalkıp göbek atmam ama öldü diye de asla üzülmem.Bir kişi çıkacak suçu günahı olmayan onlarca kişiyi öldürecek ve ben sonra ama hümanistim diyeceğim,yok olmaz.Kötü olan,başkasının canına bilinçli olarak kasteden birisine insan gözüyle dahi bakmam ben,şehidimizle terörist öldüğü zaman aynı kefeye koyamam.

sonuna kadar yanınızdayım,lakın kandırılmış çocuklarda yok değil,amaaaaa kanı bozukkkk da dolu,nasıl landırılıyorlar dıye düşününcede ,yok yaa dıyorum,demekki vatanımızda gözlerı var,vazgeçtim vatanın,adamlar canlı bomba olup şu güzelim hayattan nasıl geçiyor,bişey içiyorlar demekki,dönüşmü yoktur nedır,ahhhhh,ahhh,ama gerilla bunlara daha elegant bir isim geliyor herhal,moda oldu,milisler,gerillalar,bunlara lojıstık destek verelim,gitsinler dağa,valla askerımız koruru bunları,sağ salim çıkarırız sizi dağa,ne halınız varsa görün,

kız o kabataşçılar yalan çıktı.bi kadın haberci vardı adını hatırlayamadım görüntüleri gördüm ağladım falan demişti :KK70:
ar denen şey yok bu insanlarda
Biliyorum cnm yalan olduğunu demek istediğim her iki taraf tan da provokasyon olduğu idi.70 tane deri pantolonlu üstleri çıplak adamlar filan :D

Humanistim, pkk yi destekleyenler(soz ile fikir ile) olsun oh olmus falan asla demem:
Ama humanizm eline silah almis teroristlik eden birinden de nefret etmeyi gerektirir bence.
Teroristi insan olarak gorup ona uzulursen bu onun katlettigi insanlara kufurdur.
Humanist denmez boylesine.
Teroristlere iskence edilmemeli, lakin toplumdan itlaf edilmeliler.
Ayni sekilde karisini olduren bir insan da oldurulmeli.
Hala humanist oldugumu dusunuyorum zira o oldurulen diger taraf yok sayilarak humanist olunmaz.
filmdelisi filmdelisi

Hani bu ülkede düşünce özgürlüğü yoktu?hani baskı vardı.. niye bu ünlü bozuntuları bozuk beyinlerinden çıkan kirli sözleri nasıl bu kadar rahat döküyorlar.inşallah en kisa zamanda "gerillalar"canına malına zarar verir görürüz onun gerilla sevdasını

Kendi çocukları var göndersin dağa kendide gidip orda onlara zikkim yapsın bu saatten sora ondan bi cacık olmaz gerilla fln hikaye..ama bi daha karşımıza çıkmasın

Bunlar yüzünden bi zamanlar ailecek izlediğimiz televizyondan soğuduk

Düşünsene bi şehit ailesi bunun bi dizisini izliyo bilmeden ne acı..

Şu günlerde bu kadar hümanist de olmayıverin nolur...

Back