- 1 Kasım 2007
- 4.809
- 9
-
- Konu Sahibi sxuxnger53
canım çok üzgünüm.senağlamasenağlama sonuç yine negatif çok üzüldüm kim üzülmez ki onca çabadan sonra yine başladığımız yerdeyiz ahhh bebğim oysa ne kadar ümitiydim bu sefer annene sıkı sıkı tutunacağından :çok üzgünüm: yine bırakıp gittin beni allahım bu yolda ugraş veren kimseye bu acıyı göstermesin amin
sungercim gecmis olsun uzulme demeyecem cunku bu bence anlmasiz bir kelime su nada benim ikizim var ilk transferde tutmadi ikcide tutttu/sormak istedigim bir sey var transferden sonra hangi takviyeyei kullandin ignemi yoksa fitilmi?
senağlama sonuç yine negatif çok üzüldüm kim üzülmez ki onca çabadan sonra yine başladığımız yerdeyiz ahhh bebğim oysa ne kadar ümitiydim bu sefer annene sıkı sıkı tutunacağından :çok üzgünüm: yine bırakıp gittin beni allahım bu yolda ugraş veren kimseye bu acıyı göstermesin amin
senağlama sonuç yine negatif çok üzüldüm kim üzülmez ki onca çabadan sonra yine başladığımız yerdeyiz ahhh bebğim oysa ne kadar ümitiydim bu sefer annene sıkı sıkı tutunacağından :çok üzgünüm: yine bırakıp gittin beni allahım bu yolda ugraş veren kimseye bu acıyı göstermesin amin