- 8 Mayıs 2012
- 763
- 8
- 116
- Konu Sahibi jinglebells
ne alınıcam arkadasım,ben kı boynuzlanmıs bırı olarak ( ha bu arada 100u gecmıstı bı de unutmayalım) :)) bu arada kedıcık35 hortlamıs dıger lınkte.
hangi linkte merak ettim:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ne alınıcam arkadasım,ben kı boynuzlanmıs bırı olarak ( ha bu arada 100u gecmıstı bı de unutmayalım) :)) bu arada kedıcık35 hortlamıs dıger lınkte.
tesekkur ederım arkadasım destegın ıcın.canını yakmak ıstemem sorularımla ama babasız buyumenın hangı dezavantajları ıle karsılastın?ya da karsılastınmı dıyım..
Bu tip sorular canımı yakmayacak kadar az hissediyorum babasız büyümenin eksikliğini. Hatta eski Türk filmlerinde 'babasız büyüyen çocuk' konusunu bu kadar dramatize etmelerine anlam verememişimdir hiç.Belki de annem tek başına bana yettiğinden böyleyimdir, bilemem.. Konusu geçtiğinde annemle babamın ayrı olduğunu söylemekten gocunmayan bir çocuktum, çünkü farkındaydım; onsuz da yapabiliyorduk.
Annem bana hem anne hem baba olabildiği için bu durumun dezavantajlarıyla karşılaşmadım pek.
Ta ki 17 yaşıma gelip babamla tanışana kadar...
Çok sevip, bağlanıp bir anda babam tarafından terk edilince afalladım ve işte şimdi hissediyorum eksikliğini. Burada da problem babasız büyümem değil aslında, onu tanıyıp bir anda onsuz kalmam. Şu an hiç görüşmüyoruz, görüşsek 'annem babam ayrı, babamla görüşüyorum' diye düşünüp yine bir eksiklik hissetmem.
Kesinlikle babasız büyümenin güzel bir şey olduğundan bahsetmiyorum tabi. Ama bazen öyle durumlar oluyor ki onsuz yaşamayı, onunla yaşamaya tercih etmek zorunda bırakılabiliyoruz.
ben şimdi senin eşinle ilgili bir kaç yorum yazarım ama bu sefer, banlanmayı bırak, musallat taşı bile paklamaz beni
o kadar sinirlendim, o kadar daraldım ki anlatamam, kalbim sıkıştı, tansyonum çıktı, sırtımda soğuk terler hissediyorum, yanaklarım kızardı, ateş gibi yanıyor
aman Arkadasım ıcınde kalsın banlanacak sozlerın :) bır arkadas oyle gıttı zaten. ben artık o yasadıklarını hıc yasamıyorum hıssızlestım artık
O kadar üzülerek okudum ki yaşadıklarını...Bence Allah'ın şanslı kulusun ki hep göstermiş sana o adamın yaptıklarını.Sen elinden geleni yapmışsın, yuvayı sen yuva yapmışssın o adamı her defasında affederek. Senin arkana baktığında pişman olacağın hiçbir şey yok.Allah sana güç versin de o adamdan bir an önce kurtul.
teyzem de aynı seyı soyluyor,bu adamın yaptıklarını Allah mutlaka gosterıyor sana,mutlaka bı yerden goruyorsun ogrenıyorsun dıyorlar.Cıdden bı adam nasıl bu kadar yakalanır bılmıyorum.Herseyın hayırlısı.![]()
teyzem de aynı seyı soyluyor,bu adamın yaptıklarını Allah mutlaka gosterıyor sana,mutlaka bı yerden goruyorsun ogrenıyorsun dıyorlar.Cıdden bı adam nasıl bu kadar yakalanır bılmıyorum.Herseyın hayırlısı.![]()