• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yine mi yanıldım..

blackandpink

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2011
152
0
66
Gaziantep
merhaba kızlar,
kulübün çok yeni, bir üyesiyim. sizlerle sıkıntımı paylaşmak ve sizlerinde çözüm önerilerinizi almak istiyorum.
iki gündür hayatımın en boğuk ve yıkkın saatlerini yaşıyorum. hayatımı ilişki anlamında tam rayına oturtamadım hiçbizaman hepbiryerlerde bi eksik wardı bilemiyorum belki ben hep yanlış ınsanları seçtım ya da ben de bi eksiklik vardı tamamlanmayan..
en uzun ilişkim 3 yıl sürdü kı üni. de olmadı yapamadık ayrıldık daha sonrakıler kısa kısa şeyler kı onlarda olmadı.. olmadı olmuyor ya bende ya ınsanlardaa sorrun var die dusunurken tam ansızın bir iş eğitiminde biri çıktı karşıma.. öyle tatlıydı ki anlatamam.. gün boyu süren eğitimin ardından eğitimin için geldiği bu şehirden döndü tekrar.. gecesinde face imde bi msj gördüm beni hatırladın mı die devamıo geldi ve msjlasmaya ardından konusmaya basladık derrken işte bu o galıba dedım galıba buldum diğer yarımı artık dedim 45 gün oldu rüya gibi bi 45 gün geçirdim
her haftasonu yanıma koşa koşa gelen hayatımın en güzel sürprızlerını yaşadığım insan kalbımın en güzel yerıne alabilirim artık onu dıodum..
ama yine bozuldu hayatımındaki aşk büyüsü yine kırılma noktasında hıcbıse yokken ıkı gundur aramamaya başladı aradığı zamanlarda ise karşısında bağırmaları çığlık noktasında olan birinin serzenişlerini dinlemek.. ve düşündüm ki son zamanlarda biz o kadar çok tartışmaya başlamısız ki ,
ben aradığım zaman karşımda bir ay önceki kişi diilde bambaşka buz gibi bir adamla konuşuomuşum gibi hissetmeye başladım ki aramıorum o da aramıyor neler oldu ne yaşandı ki bunlar oldu çözemiyorum yada kim suçlu..
ne yapmam gerek hiç bilmiyorum ıkı gundur somurtkan bi kişilik oluverdim acayip moral bozukluğu yüklüyo bana ..
ben antepteyım o maraşta ve ilişkimizin başladığı günden beri hep onun benım yanıma geldığını benımse onun yanına hıc gıtme ıstegım olmadıgını bunu dıle getırmedıgımı eger onun yanına gıtmezsem bıdaha onunda yanıma gelmeyecegını falan soledı daha cok yenı oldugunu dusunuorum nasıl gıdeyım kızlar gıtmem mı gerekıo yoksa bılemıyorum gercekten ne olur coxum yolu onerın yardımlarınızı rica edıorum.. :(/((

aranızdaki sorun senin onun yanına gitmemen mi:44:
eğer tek sebep buysa ben sevgilini hatalı görüyorum.çünkü daha çok yenisiniz bilmiyorum ama canım bu kadar kolay güvenipte başka şehire gitmen doğru olmaz bence:26:
çok seviyorsa önemsiyorsa seni o gelsin yanına.ne demişler kız evi naz evi bu kadar da çeksin nazını:89:

Tek sorun yanına gitmemen mi yani? Sende bi hafta sonu atla git yanına.. Hoşuna gidicek mi, tavırlarında bi değişiklik olcak mı bakalım? Tabiki ilişkinin ilk zamanlarında erkeğin gidip gelmesi lazım ama demek ki sevgilin bunu sorun yapmış. Bide böle dene bence..:44:

Son düzenleme:
Önerin için çok teşekkür ederim cnm.. Bende öle düşünüyorum daha cok yenı ve ben onu tamamen tanımıyorum ne kadar ciddi olduğunu solesede bı aylık bı surec te onun nyanına kadar gıdemem ama bu onun ıcın buyuk bır problem sanırım cunku sırf bu sebepten tartısmalar cıkıo ve ıkı tarafta birbirini aramıo.. Ne yapmalıyım bilmiyorum yeterınce uzuldum zamanında yenilensin istemiyorum bitirmelimiyim sence?

senden de adım gelmesini beklemiş olabilir.. bence atla hsonu git yanına.. ztn çok uzak mesafe değilsiniz.. böyle kendini yiyip bitirceğine en azından sonucu görürsün.. eğer gitmeye karar verirsen haber bile verme.. gidince ben geldim diye msj at.. bu kadar tartışmanın üzerinden daha fazla mesajlaşmamanızı öneririm.. yüz yüze gelince umarım buzlar erir.. sevgiler :69:

Tek sorun yanına gitmemen mi yani? Sende bi hafta sonu atla git yanına.. Hoşuna gidicek mi, tavırlarında bi değişiklik olcak mı bakalım? Tabiki ilişkinin ilk zamanlarında erkeğin gidip gelmesi lazım ama demek ki sevgilin bunu sorun yapmış. Bide böle dene bence..:44:

yha bilemiorum gerçekten sorun benım yanına gitmemem mi gerçekten yoksa bu bir bahane mı ? üstelik onla benım durumlarımız eşit diil bunu anlamasını beklerdım o kafasına esince ben antebe gidiorum diip gelebılır ama ben aileme maraşa gidiorum ddiip gidedemem bunu kaç defa anlatmaaya çalıştım anlamıomu yoksa anlamak mı ıstemıo bılmıorum gercekten. yalan soleyıp cok ta rahgat gıderım ama ınan sımdıye kadfar onlara ne yalan solesem enı sonu kocaman bı tokat gıbı oturdu yuzume yalan solemek ıstemıorum bu nedenle bunu ona anlattım benı yalan solemeye tesvık edıo resmen .. acaba benı mı denıo dıe de dusunmuo dıılım acaba aılesıne yalan solucek mı yenı tanıdıgı bırı ıcın baska sehre gelebılecek mı guvenıp te falan dıe bilmiorum bilmiorum kafam cok karısık gunde en az 10 defa arayan cocouk hıc aramaz oldu buda saırtıcı :(((

Önerin için çok teşekkür ederim cnm.. Bende öle düşünüyorum daha cok yenı ve ben onu tamamen tanımıyorum ne kadar ciddi olduğunu solesede bı aylık bı surec te onun nyanına kadar gıdemem ama bu onun ıcın buyuk bır problem sanırım cunku sırf bu sebepten tartısmalar cıkıo ve ıkı tarafta birbirini aramıo.. Ne yapmalıyım bilmiyorum yeterınce uzuldum zamanında yenilensin istemiyorum bitirmelimiyim sence?

Hemen pes etme cnm biraz mücadele etmelisin bana göre.. Bu kadar basit sebepler yüzünden ilişki bitirilmez yahu.. Hem yanına gitsen nolcak ki,(güvenmemekte haklısın) ama evine gidicek halin yok sonuçta.. Bi yerlerde oturup, konuşursunuz.. Sabah gidip akşamda dönersin, bu kadar basit :61:

Son düzenleme:
senden de adım gelmesini beklemiş olabilir.. bence atla hsonu git yanına.. ztn çok uzak mesafe değilsiniz.. böyle kendini yiyip bitirceğine en azından sonucu görürsün.. eğer gitmeye karar verirsen haber bile verme.. gidince ben geldim diye msj at.. bu kadar tartışmanın üzerinden daha fazla mesajlaşmamanızı öneririm.. yüz yüze gelince umarım buzlar erir.. sevgiler :69:

bende düşünmüom dıılım bu haftasonu gıtmeyı yanına ama sırf bu ufak tefek bır sebep yuzune benı aramayı kestığı için ve bbeni hiç anlama çabasına girmediği için sırf onun yanıan gıdemıorum dıe onu sevmedıgımı dusundugu ıcın cok kırıldım ona ama o bunun bıle farkında dııl..:((( :25:

merhaba kızlar,
kulübün çok yeni, bir üyesiyim. sizlerle sıkıntımı paylaşmak ve sizlerinde çözüm önerilerinizi almak istiyorum.
iki gündür hayatımın en boğuk ve yıkkın saatlerini yaşıyorum. hayatımı ilişki anlamında tam rayına oturtamadım hiçbizaman hepbiryerlerde bi eksik wardı bilemiyorum belki ben hep yanlış ınsanları seçtım ya da ben de bi eksiklik vardı tamamlanmayan..
en uzun ilişkim 3 yıl sürdü kı üni. de olmadı yapamadık ayrıldık daha sonrakıler kısa kısa şeyler kı onlarda olmadı.. olmadı olmuyor ya bende ya ınsanlardaa sorrun var die dusunurken tam ansızın bir iş eğitiminde biri çıktı karşıma.. öyle tatlıydı ki anlatamam.. gün boyu süren eğitimin ardından eğitimin için geldiği bu şehirden döndü tekrar.. gecesinde face imde bi msj gördüm beni hatırladın mı die devamıo geldi ve msjlasmaya ardından konusmaya basladık derrken işte bu o galıba dedım galıba buldum diğer yarımı artık dedim 45 gün oldu rüya gibi bi 45 gün geçirdim
her haftasonu yanıma koşa koşa gelen hayatımın en güzel sürprızlerını yaşadığım insan kalbımın en güzel yerıne alabilirim artık onu dıodum..
ama yine bozuldu hayatımındaki aşk büyüsü yine kırılma noktasında hıcbıse yokken ıkı gundur aramamaya başladı aradığı zamanlarda ise karşısında bağırmaları çığlık noktasında olan birinin serzenişlerini dinlemek.. ve düşündüm ki son zamanlarda biz o kadar çok tartışmaya başlamısız ki ,
ben aradığım zaman karşımda bir ay önceki kişi diilde bambaşka buz gibi bir adamla konuşuomuşum gibi hissetmeye başladım ki aramıorum o da aramıyor neler oldu ne yaşandı ki bunlar oldu çözemiyorum yada kim suçlu..
ne yapmam gerek hiç bilmiyorum ıkı gundur somurtkan bi kişilik oluverdim acayip moral bozukluğu yüklüyo bana ..
ben antepteyım o maraşta ve ilişkimizin başladığı günden beri hep onun benım yanıma geldığını benımse onun yanına hıc gıtme ıstegım olmadıgını bunu dıle getırmedıgımı eger onun yanına gıtmezsem bıdaha onunda yanıma gelmeyecegını falan soledı daha cok yenı oldugunu dusunuorum nasıl gıdeyım kızlar gıtmem mı gerekıo yoksa bılemıyorum gercekten ne olur coxum yolu onerın yardımlarınızı rica edıorum.. :(/((

afedersn cnm egitim ksımını atlamşm o yüzden faceden mi tanıstınız diye sordum .. sıkma canını hersey olacgna waryor nasılsa..

Son düzenleme:
Hemen pes etme cnm biraz mücadele etmelisin bana göre.. Bu kadar basit sebepler yüzünden ilişki bitirilmez yahu.. Hem yanına gitsen nolcak ki,(güvenmemekte haklısın) ama evine gidicek halin yok sonuçta.. Bi yerlerde oturup, konuşursunuz.. Sabah gidip akşamda dönersin, bu kadar basit :61:

gerçekten paylaşmak ii geldi sabahtan beri sinirimden işime bile konsantre olamıorum.. çok saol cnm :)
peki ya aramaması normal mi benım mı onu aramam lazım o kadar anı kestıkı arayıp sormalarını max 2 saatte bır arardı mutlaka ve sevgi dolu msjlar ama cumadan berı bozuldu sankı ıcıne baska bırı gırdı arayıp sormuo ben arıorum isteksiz ve soğuk cevaplamalar sırf gıtme sebebınden olmasa gerek tum bunlar yanılıomuyum ? :30:

gerçekten paylaşmak ii geldi sabahtan beri sinirimden işime bile konsantre olamıorum.. çok saol cnm :)
peki ya aramaması normal mi benım mı onu aramam lazım o kadar anı kestıkı arayıp sormalarını max 2 saatte bır arardı mutlaka ve sevgi dolu msjlar ama cumadan berı bozuldu sankı ıcıne baska bırı gırdı arayıp sormuo ben arıorum isteksiz ve soğuk cevaplamalar sırf gıtme sebebınden olmasa gerek tum bunlar yanılıomuyum ? :30:

Alıp karşına konuşucaksın cnm.. Ya telefonda yada yanına gidiceksin. Ama dediğim gibi yüzyüze konuşmanız daha mantıklı bence.. Başka yapacak birşeyin yok.. Böle "o aramadı, bende aramıyım" muhabbetine dönerse olay, işin içinden hiç çıkamazsın ve aranıza daha fazla soğukluk girer.. Yol yakınken konuşmalısın onla..

Alıp karşına konuşucaksın cnm.. Ya telefonda yada yanına gidiceksin. Ama dediğim gibi yüzyüze konuşmanız daha mantıklı bence.. Başka yapacak birşeyin yok.. Böle "o aramadı, bende aramıyım" muhabbetine dönerse olay, işin içinden hiç çıkamazsın ve aranıza daha fazla soğukluk girer.. Yol yakınken konuşmalısın onla..

sanırım en mantıklısı h.sonu gidip hem onun ıstedığını yapmak hemde etraflıca konusmak ben maraşa bi kerecik gitesem ona değer verdiğimi hissedecekmiş ve bidaha gel demicekmiş herşey yoluna gircekmiş falan falan bakalım görelim ölemi olcak gerçekten

bence sen sen ol sakın gitme onun şehrine. daha üzücü ve onur kırıcı şeylerle karşılaşma olasılıgın çok yüksek.. nasıl bu ilişki onun girişimleriyle başladıysa ((face olsun devamında her haftasonu senin yanına gelmesi olsun..)) onun girişimleriyle bitsin madem haydi hodri meydan gelsin bitirsin..sen sakın onun ayağına gitme benden söylemesi kardeşim..

bence sen sen ol sakın gitme onun şehrine. daha üzücü ve onur kırıcı şeylerle karşılaşma olasılıgın çok yüksek.. nasıl bu ilişki onun girişimleriyle başladıysa ((face olsun devamında her haftasonu senin yanına gelmesi olsun..)) onun girişimleriyle bitsin madem haydi hodri meydan gelsin bitirsin..sen sakın onun ayağına gitme benden söylemesi kardeşim..

oouufff oouuff inann o kadar çok düşünce değişikliği içerisindeyim ki ne mantıklı ne diil ona bile net karar veremiorum gerçekten ama onun bu ani değişimi beni cok sinirlendirio ve üzüo telde benım oraya gitmememi bahane edio ama bu ocok cocukca, gercek sebebını oğrenmek istiyorum gerekiosa bi tokat bile atıp içimi serinletmek istiorum( ama sen de haklısın oraya gıdınce simdi k.. kalkacak zora gelınce naasılda gelıomus dıcek kendı kendıne bunu hep yapacak bana ) çok hızlı başladık herşeye hızlı gelişti ilişkimiz bu kadar hızlı ilerlemesi herşeyin beni ürkütüodu zaten ki korktuğum başıma geldi sanırım ..:(

Ben olsam gitmezdim açıkcası
Ama yineden bunu dile getirirdim bende çok gelmek istiyorum ama şu şu sebeblerden gelemiyorum gibisinden.
Çok güzel şeyler yaşayıpta böyle bir sebebten ilişkinin bitmesi üzücü olur.
Konuşmayı deneyin durumunuz anlatın,bende gelmek istiyorum ama bu nedenlerden dolayı gelmiyorum sakın gelmek istemediğimi düşünme gibi birşeylerle onun kırgınlığını giderebilirsiniz.

Gitmeye karar vermişsiniz gördüğüm kadarıyla, ama açıkçası benim içime bir kurt düştü. Maraş'ı ne kadar tanıyorsunuz bilmem, öyle olur olmaz biryerlere gitmeyin. Mümkünse güvendiğiniz biri ile gidin, o sizi bir yerde beklesin. Ya da ne bileyim, erkek arkadaşınıza, ona güvenmiyormuş gibi bir pozisyona girmeden, birilerinin bu durumu bildiğini hissettirin. Yani kimseden habersiz oralara geldiğinizi düşünmesin. Belki çok iyi bir çocuktur ama biraz tedbirli olmakta fayda var.

teşekkür ederim canm.. umarım dediğin gibi olur çünkü üzülmekten ve her defasında hayal kırıklığına uğramaktan yoruldum artıkk..:5:

umarım cnm. ama sonucta durumunu anlatysan hala ısrar etmesi anlamsız sen bayansın o erkek. sonucta fazla tanımyrsun insanlara ne kadar güvenebilirsin kii yinede karar senin tabi:42:

canım bence 1 ayda bu şekilde davranmaya başlaması hiç normal değil. daha cicim aylarındasınız. ailene gerçekten onun yanına gitmek için yalan söylemende zaten çok yanlış olur. bende yalandan çok korkarım. yalan eninde sonunda insanın başına iş açıyor. hem erkek olan o nazını çekmesi lazım ve de bir kız gerçekten kafasına estiği gibi kalkıp bir yerlere gidemez.bunu kafasına sokmalı. o gelip seni görecek tabiki. sen kalkıp niye onun yanına gidesin. sakın gitme canım. gerçekten sana değer veriyorsa seviyorsa dayanamayıp seni görmeye gelecek zaten. ve de canım bir aylık ilişki için sakın bu şekilde bir fedakarlık yapıp ayağına gitme. sınırlarını bilsin ona göre davransın. erkeklere gerçekten çok fazla yüz vermeye gelmiyor. ipleri sakın eline verme. bekle biraz herşey olacağına varır.

Back