Yine mi ihanet

Evet tabiki televizyon ve insan aynı şey değil. Fakat mantık aynı.
Şöyleki, teknoloji forumunda milyon tane bozuk televizyon konusu var. Fakat öte yandan televizyonundan memnun evinde keyifle seyreden milyon tane insanda var. Çoğu gelip ben çok memnunum yazmaz. Aynı hesap dert forumunda derdi olanlar ve çözüm arayanlar olur. Buraya derdini yazar, içini döker çözüm ister. Derdi olmayan zaten evinde mutlu huzurlu oturuyordur. Gelip buraya ben şöyle mutluyum diye yazmaz.
Kaldı ki o kadar çok ayrı erkekten ayrı ihanete uğrama hikayeleri duydum ki o zaman onlarda hiçbir kadına güvenmesin, bütün kadınlar kötü desin. Mesela sizin eşiniz tutsa bu aldatılan adamlara baksa ve benim karımda yapar diye size güvenmese bu sizin için son derece onur kırıcı olmazmıydı? Olurdu.
Velhasıl siz buraya bakıp kendi hayatınızı kötü etkiletmeyin.

"Güzel kadınlar" hakkındaki yorumunuza şok oldum. Güzel bir kadınım ve evet kendim bunu kabullenmek istemesem de güzelim. (Hiçbir zaman kendimi güzel olarak görmedim ama artık kabulleniyorum bunu ) Çok başarılı oldum hep derslerimde çünkü aklım fikrim kimseye muhtaç olmamakta, gelecekteydi. Üniversite yıllarında kendini odaya kapatır ders çalışırdım, tüm arkadaşlarım gezerken.

32 yaşıma gireceğim geçenlerde yaşıtım bir erkek sen çok güzelsin farkında değilsin saf mısın nesin dedi

Her neyse , güzel kadınlar hep egolu değildir, anafikir buydu:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…