• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Objektif yorumlarınıza ihtiyacım var…

Öyle yapacagım çaresiz bıraktı beni zaten bana geçipte sevmiyorum seni o yuzden de istemiyorum artık bitti dese eyvallah ama bi açıklama bile yapmaması çok zoruma gidiyor o yüzden bu hale düştüm :KK43:
bizimki de aynı bu şekilde bitti, konuşalım dedim konuşacak bir şey yok dedi ve her yerden engelledi. Geçen baktım linked-inden hala benim hesabımı stalkluyor.

Allah sizin karşınıza daha güzelini çıkaracak emin olun

Seni sevmiyorum dese geri donemez acik kapi birakmis bosta kalirsa tekrar doner. Sizde hemen kabul edecek bir tipe benziyorsunuz. Her soylenene inanmayin bu kisiden de bir cacik olmaz daha cok uzulursunuz.

Beni hasta ve suclu lanse etti.
Tam bir hasta gibi davranmissin çünkü. Şu ekli bu ekli...eee? Ekli olan insanlara yavşayip yürüyecek karakterde bir adamsa neden onunla berabersin? O karakterde bir insan sıfırdan Instagram açsa yine fake hesapla ona buna yürür. Bunu yakistiriyorsan zaten ayrılman lazım.
Benim de profilimde bir sürü erkek var. Hatta bir bir adam eskort hesabı gibi. Adı ayrı saçma, paylaştıkları ayrı saçma,profil resmiyse fecaat. Bdsm tasmasıyla fotosu var🙈🙈 ama kendisiyle her hafta bir etkinlikten sebep görüşüyoruz. Ayıp olmasın diye şimdi silemiyorum, bu haftalık toplanma olayi bitsin sileceğim. sevgilim tutup buna laf etse sinir olurum. Ne munasebet yani senin bildiğini ben bilmiyor muyum? Rahatsızlık hissetmedim ki silmedim.
Boyle şeyler ne aşktan ne sevgiden. Saçma sapan bir ego bence.
Çocuk da iyi yapmış ayrılmakla. Bir dahakine ona buna yuruyecek diye korktuğunuz adamlarla ilişkiye başlamayın.
"Bana verdiği sözler" demişsiniz ama aşk içinde insan her guzel şeyi söylemek ister.
Ben geçen haftalarda içim sevgiyle taşarken bir mektup yazdım uzak mesafe iliskime. Sonra onu kağıda geçir,postaneye git falan,oyalandim biraz. Derken bir sebepten uyuz oldum ve mektupta yazdıklarımin birini bile şimdi ona karşı düşünmüyorum 🙈 iyi ki de yollamamisim. adam da o sözleri söylerken aşık oldugu size söylemiş. Deli gibi baskılar yaptığı icin soğuduğu size soylememis. İki insan arasında fark var bence

Siz tanımadığınız 300 erkekle takipleşseydiniz flört döneminde ne tepki verirdi size?
Flört döneminde o da söylerdi ama sevgililik sürecimizde ben onun yaptıgı gibi her erkekle takipleşseydim büyük olay cıkarırdı o benim sadakatimden hep emin oldu ve dedim ya 6 ay boyunca tek kavga konusu onun karıkız takiplemesiydi. Ama ona göre benim çok taktıgım bi sussam zaten kendisi gerekeni yaparmıs. Böyle diyor ya mesela o gün bile 5-6 yeni kız takipleşiyor aklımla oynadı psikolojim mahfoldu

bizimki de aynı bu şekilde bitti, konuşalım dedim konuşacak bir şey yok dedi ve her yerden engelledi. Geçen baktım linked-inden hala benim hesabımı stalkluyor.

Allah sizin karşınıza daha güzelini çıkaracak emin olun
Çok teşekkür ederim 🙏🏻 amin hepimize

Flört döneminde o da söylerdi ama sevgililik sürecimizde ben onun yaptıgı gibi her erkekle takipleşseydim büyük olay cıkarırdı o benim sadakatimden hep emin oldu ve dedim ya 6 ay boyunca tek kavga konusu onun karıkız takiplemesiydi. Ama ona göre benim çok taktıgım bi sussam zaten kendisi gerekeni yaparmıs. Böyle diyor ya mesela o gün bile 5-6 yeni kız takipleşiyor aklımla oynadı psikolojim mahfoldu
Sizin yapmanıza karşı çıkacağı şeyi biri kendi yapıyorsa bunu kabul etmemek gerek. Ne olursa olsun bir daha bu kişiyle iletisime geçmeyin bence. Bütün kizlari takipten çıkarsa sadece sizi takip etse dahi. Bu ilişkiyi bir ders niteliği olarak görüp bir daha kimseye böyle taviz vermemeniz gerektiğini öğrenmiş oldunuz. Konudaki sorunuza gelince bu ilişkide bence sizin hatanız var. Ama bu hata kendinize karşı yapılan saygısızlığa göz yummanız, kendinizi boş yere üzmeniz. Şimdi bu hatanız telafi etmek adına kendinize odaklanıp bu kişiyi takibi bırakın, dönerse sakın yüz vermeyin.

Bu ilişkide tek doğru yaptığın şey sonunda engellemek galiba. O kadar kadını keyfine takip etmiyordurm hepsine yazıyordur burası kesin. Seni elde ettikten sonra da yazismaya devam etmiş ve bırakmamış da alışkanlığını, seven insan bunu yapmaz, zaten bu aldatmaya girer. Keşke o kadar üzerine dusmeseydin. Kaaktersizin teki belli. Önüne bak demekten başka yapacak bişey yok beni sevdi diyipte kendini kandırma bence. Birde niye Instagram'da ekli değildin onu anlamadim

Sizin yapmanıza karşı çıkacağı şeyi biri kendi yapıyorsa bunu kabul etmemek gerek. Ne olursa olsun bir daha bu kişiyle iletisime geçmeyin bence. Bütün kizlari takipten çıkarsa sadece sizi takip etse dahi. Bu ilişkiyi bir ders niteliği olarak görüp bir daha kimseye böyle taviz vermemeniz gerektiğini öğrenmiş oldunuz. Konudaki sorunuza gelince bu ilişkide bence sizin hatanız var. Ama bu hata kendinize karşı yapılan saygısızlığa göz yummanız, kendinizi boş yere üzmeniz. Şimdi bu hatanız telafi etmek adına kendinize odaklanıp bu kişiyi takibi bırakın, dönerse sakın yüz vermeyin.
Evet fazlasıyla göz yumdum en büyük hatam bu oldu. Bana bi sabret bi bana bırak diyipte kendisi devam ettkce bu ise ben kendimi suclu bulmaya baslamıstım o noktada zaten yanlışı yaptım demekki. Cok tesekkür ederim yorumunuz icin🙏🏻

Bu ilişkide tek doğru yaptığın şey sonunda engellemek galiba. O kadar kadını keyfine takip etmiyordurm hepsine yazıyordur burası kesin. Seni elde ettikten sonra da yazismaya devam etmiş ve bırakmamış da alışkanlığını, seven insan bunu yapmaz, zaten bu aldatmaya girer. Keşke o kadar üzerine dusmeseydin. Kaaktersizin teki belli. Önüne bak demekten başka yapacak bişey yok beni sevdi diyipte kendini kandırma bence. Birde niye Instagram'da ekli değildin onu anlamadim
Ekliydim ama son zamanlar bu sebepten kavgalar arttıkca zaten aramız kötüydü ve takipleşmedik onun da işine gelmiş demek ki açıkçası bunu da şimdi anlıyorum….

Insan tanimadigi fenomen/unluleri takip edebilir tamam da 300-400 cok fazla degil mi? Adamin karakteri bastan belliymis. Erkekler sonradan degismiyor, duzelmiyor. Basta nasilsa yine ayni sekilde devam ediyor

Takip ettiği kadınları tanımıyorsa sırf meme kalça görmek için ekleyen erkek abazadır. Elalemin ergenini büyütmekle niye uğraşacaksın? Geçmiş olsun sevindim senin adına. Yaşı kaçtı?

Insan tanimadigi fenomen/unluleri takip edebilir tamam da 300-400 cok fazla degil mi? Adamin karakteri bastan belliymis. Erkekler sonradan degismiyor, duzelmiyor. Basta nasilsa yine ayni sekilde devam ediyor
300-400 kisi sildigi…(flört döneminde net bi sekılde rahatsız olurum ben dedigim icin ve kaybetmekten korkup sildigi sayı o) yani takipledigi kadınlar 700kisi falandı hala da öyle aynı devam ediyor

Evet fazlasıyla göz yumdum en büyük hatam bu oldu. Bana bi sabret bi bana bırak diyipte kendisi devam ettkce bu ise ben kendimi suclu bulmaya baslamıstım o noktada zaten yanlışı yaptım demekki. Cok tesekkür ederim yorumunuz icin🙏🏻
Rica ederim 🌸 Sabretmek gerek ama böyle aldatma vb karaktersizliklere değil. Atıyorum karşıdaki rahatsızdır tedavi sürecinde sabrederiz, sınavı başarısız olur iş bulma surecinde sabrederiz vs.. Adam kendi karaktersizliğine sabır göstermenizi istemiş resmen.
Çoğu insan hayatında bir kez bu tarz olmaması gereken bir ilişkinin içersinde olmustur. Siz de payınıza düşen tecrubeyi alıp önünüze bakın, kendinizi yıpratmayın. Bu ilişkide tek hatanız hep kendinize karşı olmuş. Şimdi bunun telafi vakti 🌸 Karsiniza kendinize denk kişiler gelir umarım.

Takip ettiği kadınları tanımıyorsa sırf meme kalça görmek için ekleyen erkek abazadır. Elalemin ergenini büyütmekle niye uğraşacaksın? Geçmiş olsun sevindim senin adına. Yaşı kaçtı?
29

300-400 kisi sildigi…(flört döneminde net bi sekılde rahatsız olurum ben dedigim icin ve kaybetmekten korkup sildigi sayı o) yani takipledigi kadınlar 700kisi falandı hala da öyle aynı devam ediyor
Takip etmediği bir biz kalmisiz yahu. Maymun istahliymis demekki. kurtuldugunuza şükredin

Şu erkeklerin ağzindan cikanlara değil de yaptiklarina baksaniz size asik olup olmadigini daha net anlarsiniz ve boyle "ama aşikti" diye ikilemler, bir seyler yaşamazsiniz. 🤷

Sevgilisine aşkindan ölüyor gibi davranip, profilini sevgilisiyle foto koyup, aşk sözleri yazip sonra başka kadinlara "ben onu sevmiyorum sen evet de ayrilirim" diyenlere denk geldim. 👍

İnstagramda tanımadığı kadınları takip eden erkeklerle bırak sevgili olmayı yazdığı an direkt bloklamak gerek. Bir erkek tanımadığı kadını takip ediyorsa ya kadına yürümek içindir ya da fotolarıyla kendini tatmin etmek içindir. En baştan bu adama 300-400 kişiyi sildirmeye çalışmak yerine sizin direkt onu silmeniz gerekiyordı. Ama olan olmuş artık. Aklınızda bulunsun instada tanımadığı kadınları takip eden erkeklere temkinli yaklaşın bundan sonra 🤷🏻‍♀️

Şu erkeklerin ağzindan cikanlara değil de yaptiklarina baksaniz size asik olup olmadigini daha net anlarsiniz ve boyle "ama aşikti" diye ikilemler, bir seyler yaşamazsiniz. 🤷

Sevgilisine aşkindan ölüyor gibi davranip, profilini sevgilisiyle foto koyup, aşk sözleri yazip sonra başka kadinlara "ben onu sevmiyorum sen evet de ayrilirim" diyenlere denk geldim. 👍
Aynen en önemli nokta bu. Yapmacık sözlere, sevgi (şehvet) dolu bakışlara değilde yapılanlar gösterir herşeyi. Cinsellik beklentisiyle seviliyormuş hissi yaşıyor herkes bana göre 😁

İnstagramda tanımadığı kadınları takip eden erkeklerle bırak sevgili olmayı yazdığı an direkt bloklamak gerek. Bir erkek tanımadığı kadını takip ediyorsa ya kadına yürümek içindir ya da fotolarıyla kendini tatmin etmek içindir. En baştan bu adama 300-400 kişiyi sildirmeye çalışmak yerine sizin direkt onu silmeniz gerekiyordı. Ama olan olmuş artık. Aklınızda bulunsun instada tanımadığı kadınları takip eden erkeklere temkinli yaklaşın bundan sonra 🤷🏻‍♀️
Kesinlıkle öyle yapacagım artık…..

Toparlamaya calısıyorum ama bana öyle bi manipülasyon yaptıki resmen kendimi sorgulamaya basladım acaba ben mi geniş olmalıydım acaba takılmamam mı gerekirdi diye :KK43: basta demek ki gözümü boyamak icin silip sonra dedim ya her gün daha cok bi sekılde artarak her telden ya her telden kadın takipledi hala da ediyor

Bir insan birisini elde etmek icin prensiplerinden vazgecmemeli. Heleki karsi taraf bu kadar basit biriyken. Size layik biri degil. O simdi yine Internetde geziniyordur 🐶

Back