• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yine mi ihanet

Erkeksiz yapamaz misiniz siz ?
Oğlunuz ile ilgilenseniz biraz.
Tamam evet kadinsiniz ihtiyaclariniz var da ardi ardina bu tarz erkeklerin karsiniza cikmasi dusundurucu.
Avam alt tabaka erkeklerin aldatma egilimi cok fazla. Ataerkil muhafazakar kulturde , erkek kendisine herseyi hak goruyor cunku.

Uzun bir sure kafa dinleyin.

erkeklerin karaktersizliği. Bazen bakıyorum adam tapıyor karısına ve kadının öyle bir güzelliği bile yok
Ne alaka yahu çirkin kadınları kimse sevmesin mi? Çirkinler aldatılmayı hak mı ediyor bu nasıl bir mantık? Çirkiniz diye kocanızla aramız kötü mü olsun? Şu şekilci bakış açısından gına geldi yeminlen ya...

O süre sizin için öyledir bence piskolojini toparladığın süredir önemli olan. Bu 3 yılda olur 3 günde insandan insana değişir
bu kadar ustu uste sıkıntı oluyorsa demekki kendinde de bır sıkıntı var hiçbir sorun tek taraflı olmaz... bana gore olduğu için ben yazmışım size gore olsa siz yazardınız:halay:

evet bu sosyal medya çıktı çıkalı bütün kadınlar aynı galiba. Ama olabilir eski sevgisilini takip edebilir. Bende eski sevgilerimi takip ediyorum hatta beğeni bile yapıyoruz birbirimize. Bu onu yada beni hala sevdiği anlamına gelmez. Benim arkadaşım var 5 senelik ilişkisi var o bile arada kaçamak yapıyor çocuk ne yapım der her zaman çünkü kız arkadaşı onu çok sıkıyor. Sende fazla sıkıyor olabilirsin oda başka kanallara yöneliyor tabiki hoş ve doğru bir şey dedğil onaylamıyorum ama bende erkeklere fazla baskı yapılması taraftarı değilim. Çünkü bende çok baskı yaptım kız ekleme konuşma onu yapma bunu yapma dedim her seferinde tamam canım dedi. Ama ben doğru yaptığımı sanırken zaten adam yapıyormuş herşeyi. O yüzden bence erkekleri fazla sıkma zaten bir haltı var sa eninde sonunda çıkıyor ortaya. Güvenme ama belli de etme. Güveniyorum de ama sinsice takip et. Şu da var zamanında sende ah almışşın şimdi o çıkıyor. Eğer gönlün başkasına kaymışsa karşındakini kırmadan bitirir o ilişkiye yönelirsin. Kusura bakma ama sende suçlusun
Sıksan da sıkmasan da aynı canım emin ol

Kızlar teşekkür ederim bu ters çaba kuralına çok inanıyorum biliyorum ama bilinç altım beynimi etkisi altına alıyor. Ve bu durumdan çok sıkıldım...

sadece ilk bahsettiğiniz kişi de aldatma olmadığını düşünüyorum. ayrıymışsınız zaten o dönemde aldattı demişsiniz. sizden ayrılınca görüştüğü biri ile sizi aldatmış olmaz ki.

ikinci kişi için çok yazık, gerçekten zamanınızı çalmış.

güzel kadınlar hep alatılıyor bunun hakı adeleti neresinde
Hayat kimseye adil değildir. Güzel kadınlar seçenek bol olduğu için genelde saçma sapan yanlış tercihler yaparlar. Okul hayatlarında bile genelde çok başarılı olamazlar karşı cinsin ilgisinden dolayı derslerine ve hedeflerine konsantre olamazlar... Bu da takdir edersiniz ki çirkinlerin suçu değil. Çok güzel olduğu iddiasında olan kadınlar egolarından sıyrılıp biraz hayata daha gerçekçi baksınlar bir zahmet "güzellerin şansı yok" diye kendi hatalarını başkalarına yıkmasınlar.

Bakın size temel tavsiyem güvenmediğiniz adamın yanında illa size ihanet etmesini bekleyene kadar durmamanız olur. Anlattığınız tüm olaylarda adamlara güvenmemiş ama devam etmişsiniz, çok klişe olacak ama güvenmediğiniz insanın elinden tutmayın çünkü kadınlar hisseder. Birde kapınızda yatması sizi aldatmayacağının garantisi değildir. Zira bir müvekkilimin eşi kapısında iki ay yatıp boşanmaktan vazgeçirdiği eşi boşanma davasından vazgeçirdikten 6 ay sonra başka bir kadına ev açmışti. Aldatma bir karakter defosudur. Düzelmez.

Erkekler neden 1 tane ile yetinemiyor.. Gerçekten paronayak oldum surda okuduklarından. eşime zerre güvenim kalmadı 😏
Eğer sırf burada okuduklarınız yüzünden (geçmişte yaşanmış başka bir durum olmadıysa) eşinize güven duymuyorsanız sorun eşinizde değil sizdedir. Hatta bunu bilse ve sen bana ne yakıştırıyorsun ben karaktersiz miyim dese haklıdır.
Buraya bakarak yargıya yada sanrıya varılmaz. Burası adı üstünde bir derdim var. Yani derdi olanlar burada.
Nasılki bir teknoloji forumuna girince binlerce televizyon arızası konusu görürsünüz, ama bu kadar televizyon bozuluyor benimkide bozulacak demezsiniz. Çünkü o forumun formatı budur. Orada bozuk televizyon görmeniz doğaldır. Tıpkı dert forumunda dertli insan görmek gibi.

Hayat kimseye adil değildir. Güzel kadınlar seçenek bol olduğu için genelde saçma sapan yanlış tercihler yaparlar. Okul hayatlarında bile genelde çok başarılı olamazlar karşı cinsin ilgisinden dolayı derslerine ve hedeflerine konsantre olamazlar... Bu da takdir edersiniz ki çirkinlerin suçu değil. Çok güzel olduğu iddiasında olan kadınlar egolarından sıyrılıp biraz hayata daha gerçekçi baksınlar bir zahmet "güzellerin şansı yok" diye kendi hatalarını başkalarına yıkmasınlar.
Ne kadar doğru bir yorum.
Sen git egodan şiştikçe şiş.
Issız adam takılan ne kadar it kopuk varsa onun peşinden koşar, ya benimsin ya toprağın zihniyetinde olan tiplere ne kadar sahiplenici bir adammm diye hayran olur. Sonrada güzellerin şansı yok... :/

İhanet kötü bir şey ama olayı paronayaklık seviyesine getirmeyin.

Bakın size temel tavsiyem güvenmediğiniz adamın yanında illa size ihanet etmesini bekleyene kadar durmamanız olur. Anlattığınız tüm olaylarda adamlara güvenmemiş ama devam etmişsiniz, çok klişe olacak ama güvenmediğiniz insanın elinden tutmayın çünkü kadınlar hisseder. Birde kapınızda yatması sizi aldatmayacağının garantisi değildir. Zira bir müvekkilimin eşi kapısında iki ay yatıp boşanmaktan vazgeçirdiği eşi boşanma davasından vazgeçirdikten 6 ay sonra başka bir kadına ev açmışti. Aldatma bir karakter defosudur. Düzelmez.
Haklısın canım

Allah bagislasin mis gibi bi tane yavrunuz varmiş. Bence artik iliski odakli degil de kendinizi mutlu etme odakli hayat yasayin, bu sirada da normal biri denk gelirse ne ala gelmezse de siz zaten hayatinizdan biri olmadan da mutlu olmayi ogrenmis olacaksiniz.

e sureklı afffetmıssınız adam nıye aldatmasın kı affeden var karsısında.
bırde bu ıhaney mevzularını cok abartıyorsunuz arkadaslar dunyanın sonu degıl adam ahlaksız karaktersız kısılık noksanlıgı var . bukadar basıt. bu ıhanetı ıs yerınde arkadasımız en yakın dostumuz kardesımız herkes tarafından gorebılırız. gordugunuzde yolunuzu ayırırsınız bıttı gıttı .

e sureklı afffetmıssınız adam nıye aldatmasın kı affeden var karsısında.
bırde bu ıhaney mevzularını cok abartıyorsunuz arkadaslar dunyanın sonu degıl adam ahlaksız karaktersız kısılık noksanlıgı var . bukadar basıt. bu ıhanetı ıs yerınde arkadasımız en yakın dostumuz kardesımız herkes tarafından gorebılırız. gordugunuzde yolunuzu ayırırsınız bıttı gıttı .
Affetmedim affetme odaklı yaşamadım... Anlatamıyorum galiba

Eğer sırf burada okuduklarınız yüzünden (geçmişte yaşanmış başka bir durum olmadıysa) eşinize güven duymuyorsanız sorun eşinizde değil sizdedir. Hatta bunu bilse ve sen bana ne yakıştırıyorsun ben karaktersiz miyim dese haklıdır.
Buraya bakarak yargıya yada sanrıya varılmaz. Burası adı üstünde bir derdim var. Yani derdi olanlar burada.
Nasılki bir teknoloji forumuna girince binlerce televizyon arızası konusu görürsünüz, ama bu kadar televizyon bozuluyor benimkide bozulacak demezsiniz. Çünkü o forumun formatı budur. Orada bozuk televizyon görmeniz doğaldır. Tıpkı dert forumunda dertli insan görmek gibi.
Aklıma gelmeyen şeyler aklıma geliyor burdaki yazılanlardan. Keşke erkeklerde televizyon gibi bisey olsa bozulunca kolayca atıp parayı basıp yenisini alacak bisey değil bu. Evleniyosun , emek veriyosun, umut bağlıyosun , çocuk yapiyosun ve daha birsuru şey.. karşılığı bu mu diye düşünmeden edemiyor insan.. dinlediği şarkılara bile takılır hale geldim . Çok güvendiğim insanlardan hep ihanet haberi duyuyorum etkilenmemiz çok normal . Mesudiye gibi kemalim yapmaz diyemem :KK11::kızgın:

Back