• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yine mi ihanet

Aklıma gelmeyen şeyler aklıma geliyor burdaki yazılanlardan. Keşke erkeklerde televizyon gibi bisey olsa bozulunca kolayca atıp parayı basıp yenisini alacak bisey değil bu. Evleniyosun , emek veriyosun, umut bağlıyosun , çocuk yapiyosun ve daha birsuru şey.. karşılığı bu mu diye düşünmeden edemiyor insan.. dinlediği şarkılara bile takılır hale geldim . Çok güvendiğim insanlardan hep ihanet haberi duyuyorum etkilenmemiz çok normal . Mesudiye gibi kemalim yapmaz diyemem :KK11::kızgın:
Evet tabiki televizyon ve insan aynı şey değil. Fakat mantık aynı.
Şöyleki, teknoloji forumunda milyon tane bozuk televizyon konusu var. Fakat öte yandan televizyonundan memnun evinde keyifle seyreden milyon tane insanda var. Çoğu gelip ben çok memnunum yazmaz. Aynı hesap dert forumunda derdi olanlar ve çözüm arayanlar olur. Buraya derdini yazar, içini döker çözüm ister. Derdi olmayan zaten evinde mutlu huzurlu oturuyordur. Gelip buraya ben şöyle mutluyum diye yazmaz.
Kaldı ki o kadar çok ayrı erkekten ayrı ihanete uğrama hikayeleri duydum ki o zaman onlarda hiçbir kadına güvenmesin, bütün kadınlar kötü desin. Mesela sizin eşiniz tutsa bu aldatılan adamlara baksa ve benim karımda yapar diye size güvenmese bu sizin için son derece onur kırıcı olmazmıydı? Olurdu.
Velhasıl siz buraya bakıp kendi hayatınızı kötü etkiletmeyin.

Hayat kimseye adil değildir. Güzel kadınlar seçenek bol olduğu için genelde saçma sapan yanlış tercihler yaparlar. Okul hayatlarında bile genelde çok başarılı olamazlar karşı cinsin ilgisinden dolayı derslerine ve hedeflerine konsantre olamazlar... Bu da takdir edersiniz ki çirkinlerin suçu değil. Çok güzel olduğu iddiasında olan kadınlar egolarından sıyrılıp biraz hayata daha gerçekçi baksınlar bir zahmet "güzellerin şansı yok" diye kendi hatalarını başkalarına yıkmasınlar.

"Güzel kadınlar" hakkındaki yorumunuza şok oldum. Güzel bir kadınım ve evet kendim bunu kabullenmek istemesem de güzelim. (Hiçbir zaman kendimi güzel olarak görmedim ama artık kabulleniyorum bunu ) Çok başarılı oldum hep derslerimde çünkü aklım fikrim kimseye muhtaç olmamakta, gelecekteydi. Üniversite yıllarında kendini odaya kapatır ders çalışırdım, tüm arkadaşlarım gezerken.

32 yaşıma gireceğim geçenlerde yaşıtım bir erkek sen çok güzelsin farkında değilsin saf mısın nesin dedi :D

Her neyse , güzel kadınlar hep egolu değildir, anafikir buydu:)

Back