• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yine mi ihanet

Seytanolabilirim

🦁🦁🦁
Kayıtlı Üye
24 Mart 2019
2.976
4.149
133
38
Gunaydin kizlar, ben 33 yasinda son 2.5 yilda iki sevdigi erkek tarafindan ihanete ugrayan bir kadinim. Vaktinde ben de cok yapGunaydintim galiba ALLAH bana 2017 yilindan bu yana karma borcumu odetiyor.
Ilk hayatimim kirilma noktasini evlenmekten olesiye korktugum halde ( bir evlilik yapip bosandim sukur bir oglum var) cok sevdigim bir adamla yasadim evlilikten donduk ve beni bir ay ayri kaldigimiz zaman zarfinda aldatip o kadinla evlendi. Psikolojim o kadar yerle birken 2018 yilinda hayatima o insandan cok sevdigim birini aldim tam ayril baris 10 ay surdu bu adamla defalarca baska kadinlar yuzunden kavga ettim, ama her seferinde annesinin ustune yemin edip yolumdan cevirdi. Her terkettigim de kapimda yatti, agladi. En son 24 ocak 2019 da bitirmeye karar verdik. Geri dönmesini cok istedim ama olmadı. Sonra dan öğrendim ki, beni bir 10 kadınla aldatmış, tüm o kavga nedeni olan kadınlar la yatmış. Kardeşim dediklerine, çevremde ki tüm kadınlara yürümüş. Şimdi ise evlenecekmiş eski sevgilisi ile... Bu ikinci vakadan sonra ise ekim 1 de hayatıma birini aldım ve iki gün evvel facebook ta eski sevgilisinin ekli olduğunu gördüm kavga ettik bitti dedim sildim dedi. Dün tekrardan başka facebook tan girdim ki kadın ekli tabi Delirdim ve bana dediği laf sildim sandım silememişim. Şimdi ilişkimiz bitme noktasında 2017 yılından sonra ki tecrübelerim bir ilişkide başka kadın yüzünden sürekli kavga varsa o işte kesin bir bit yeniği vardır. Kızlar bu hep böyle ki devam edecek, karma bitmeyecek mi. Ben de Nebahat çehre gibi hayatıma 26 yıl birini almayayım mı... Canım acıyor demek bende sorun ya iki adam da gayet mutlu bu böyle ... Bu ihanet kadınlara mı musallat. Artık zerre güvenim yok... Hadi dertleşelim mi

Son düzenleme:
Sende ki bu güvensizlik duygusu hayatından hiç gitmeyecek artık. Anlamıyorum nedir bu kadar ya yatmalar kalkmalar, bu arada insan hata yaptığı için yaşamaz yaşadıklarını, demekki yanlış kategorileri göz önünde bulundurarak seçim yapiyor oabilirsin.... Zor bir durum defalarca aynısını yaşayıp, sorun bende mi diye düşünmek zorunda kalmak, zamana bırak kendini...

Erkekler neden 1 tane ile yetinemiyor.. Gerçekten paronayak oldum surda okuduklarından. eşime zerre güvenim kalmadı 😏
Ben 2.5 yıldır bu vaziyetteyim nedenler, niyeler kafam da. Nasıl erkek yetiştiriyoruz biz bilmiyorum ki
Sende ki bu güvensizlik duygusu hayatından hiç gitmeyecek artık. Anlamıyorum nedir bu kadar ya yatmalar kalkmalar, bu arada insan hata yaptığı için yaşamaz yaşadıklarını, demekki yanlış kategorileri göz önünde bulundurarak seçim yapiyor oabilirsin.... Zor bir durum defalarca aynısını yaşayıp, sorun bende mi diye düşünmek zorunda kalmak, zamana bırak kendini...
O zaman geçmiyor ki bu adamlar da iş güç sahibi, ailesine bağlı, otuz yas üstü adamlar bir insan bu kadar güzel rol yapabilir mi ya psikolojik destek almak lazım sanırım canım

Adamlar arsız tamam da , siz de hiç affetmekten yorulmamışsınız.
Allah ın sevdiği kulusunuz ki önünüze çıkıyor.
Ay Müge Anlı'daki olay geldi aklıma 8 kadını idare eden adam. :skandal:
Hiç affetmedim ki sonradan öğrendim. Kavgaya neden olan kadınlara kardeşim diyen bir adamdı. Yoksa bu hayatta ki tek kırmızı noktam ihanet tir. Asla affedemem, içim almıyor alamıyor...

bu kadar kısa zamanlarda ilişki yaşamamanızı tavsiye ederım sonuçta boşanınca 3 yıl bırınden ayrılınca en az 2 yıl beklenmelı...

bu kadar kısa zamanlarda ilişki yaşamamanızı tavsiye ederım sonuçta boşanınca 3 yıl bırınden ayrılınca en az 2 yıl beklenmelı...
O süre sizin için öyledir bence piskolojini toparladığın süredir önemli olan. Bu 3 yılda olur 3 günde insandan insana değişir

Gunaydin kizlar, ben 33 yasinda son 8 yilda iki sevdigi erkek tarafindan ihanete ugrayan bir kadinim. Vaktinde ben de cok yaptim galiba ALLAH bana 2011 yilindan bu yana karma borcumu odetiyor.
Ilk hayatimim kirilma noktasini evlenmekten olesiye korktugum halde ( bir evlilik yapip bosandim sukur bir oglum var) cok sevdigim bir adamla yasadim evlilikten donduk ve beni bir ay ayri kaldigimiz zaman zarfinda aldatip o kadinla evlendi. Psikolojim o kadar yerle birken 2018 yilinda hayatima o insandan cok sevdigim birini aldim tam ayril baris 10 ay surdu bu adamla defalarca baska kadinlar yuzunden kavga ettim, ama her seferinde annesinin ustune yemin edip yolumdan cevirdi. Her terkettigim de kapimda yatti, agladi. En son 24 ocak 2019 da bitirmeye karar verdik. Geri dönmesini cok istedim ama olmadı. Sonra dan öğrendim ki, beni bir 10 kadınla aldatmış, tüm o kavga nedeni olan kadınlar la yatmış. Kardeşim dediklerine, çevremde ki tüm kadınlara yürümüş. Şimdi ise evlenecekmiş eskş sevgilisi ile... Bu ikinci vakadan sonra ise ekim 1 de hayatıma birini aldım ve iki gün evvel facebook ta eski sevgilisinin ekli olduğunu gördüm kavga ettik bitti dedim sildim dedi. Dün tekrardan başka facebook tan girdim ki kadın ekli tabi Delirdim ve bana dediği laf sildim sandım silememişim. Şimdi ilişkimiz bitme noktasında 2017 yılından sonra ki tecrübelerim bir ilişkide başka kadın yüzünden sürekli kavga varsa o işte kesin bir bit yeniği vardır. Kızlar bu hep böyle ki devam edecek, karma bitmeyecek mi. Ben de Nebahat çehre gibi hayatıma 26 yıl birini almayayım mı... Canım acıyor demek bende sorun ya iki adam da gayet mutlu bu böyle ... Bu ihanet kadınlara mı musallat. Artık zerre güvenim yok... Hadi dertleşelim mi

Tüm bu yaşadığınız olaylar bilinçaltınızı da şekillendirmiş. Hissettikleriniz, acabalarınız (yine aldatılır mıyım vs) ile yaydığınız korku enerjisi benzer şeyleri hayatınıza çekiyor. Bu düşüncelerden kurtulmanız lazım.

Gunaydin kizlar, ben 33 yasinda son 8 yilda iki sevdigi erkek tarafindan ihanete ugrayan bir kadinim. Vaktinde ben de cok yaptim galiba ALLAH bana 2011 yilindan bu yana karma borcumu odetiyor.
Ilk hayatimim kirilma noktasini evlenmekten olesiye korktugum halde ( bir evlilik yapip bosandim sukur bir oglum var) cok sevdigim bir adamla yasadim evlilikten donduk ve beni bir ay ayri kaldigimiz zaman zarfinda aldatip o kadinla evlendi. Psikolojim o kadar yerle birken 2018 yilinda hayatima o insandan cok sevdigim birini aldim tam ayril baris 10 ay surdu bu adamla defalarca baska kadinlar yuzunden kavga ettim, ama her seferinde annesinin ustune yemin edip yolumdan cevirdi. Her terkettigim de kapimda yatti, agladi. En son 24 ocak 2019 da bitirmeye karar verdik. Geri dönmesini cok istedim ama olmadı. Sonra dan öğrendim ki, beni bir 10 kadınla aldatmış, tüm o kavga nedeni olan kadınlar la yatmış. Kardeşim dediklerine, çevremde ki tüm kadınlara yürümüş. Şimdi ise evlenecekmiş eskş sevgilisi ile... Bu ikinci vakadan sonra ise ekim 1 de hayatıma birini aldım ve iki gün evvel facebook ta eski sevgilisinin ekli olduğunu gördüm kavga ettik bitti dedim sildim dedi. Dün tekrardan başka facebook tan girdim ki kadın ekli tabi Delirdim ve bana dediği laf sildim sandım silememişim. Şimdi ilişkimiz bitme noktasında 2017 yılından sonra ki tecrübelerim bir ilişkide başka kadın yüzünden sürekli kavga varsa o işte kesin bir bit yeniği vardır. Kızlar bu hep böyle ki devam edecek, karma bitmeyecek mi. Ben de Nebahat çehre gibi hayatıma 26 yıl birini almayayım mı... Canım acıyor demek bende sorun ya iki adam da gayet mutlu bu böyle ... Bu ihanet kadınlara mı musallat. Artık zerre güvenim yok... Hadi dertleşelim mi
Bence bu enerjiyi kendin yayıyorsun. Bir kere aldatılmışsın ve bu seni çok incitmiş ve daha sonraki her ilişkinde aslında aldatılmaktan korkmuşsun ve başına gelmesinden korktuğun şeyi çok fazla düşünerek "ters çaba" ile hayatına çekmişsin. daha sonra bu artık senin mutlak görüşün olmuş, her erkek aldatır mı, aldatılacak mıyım, neden ben ?? diye sürekli kendine sormuşsun sen ne istersen evren sana onu veriyor çok fazla düşündüğün için... sürekli kadınlar yüzünden kavga ettiğin ilişkilerin olmuş ( yani ana tema kadınlar ve aldatılmak ) bu enerjiyi sen yaymışsın korkularınla, öyle ki istemeden böyle adamları mıknatısla çeker gibi hayatına çekmişsin. Düşünce tarzını değiştirirsen bir daha böyle sorunlu erkeklerle olmazsın diye düşünüyorum.

evet bu sosyal medya çıktı çıkalı bütün kadınlar aynı galiba. Ama olabilir eski sevgisilini takip edebilir. Bende eski sevgilerimi takip ediyorum hatta beğeni bile yapıyoruz birbirimize. Bu onu yada beni hala sevdiği anlamına gelmez. Benim arkadaşım var 5 senelik ilişkisi var o bile arada kaçamak yapıyor çocuk ne yapım der her zaman çünkü kız arkadaşı onu çok sıkıyor. Sende fazla sıkıyor olabilirsin oda başka kanallara yöneliyor tabiki hoş ve doğru bir şey dedğil onaylamıyorum ama bende erkeklere fazla baskı yapılması taraftarı değilim. Çünkü bende çok baskı yaptım kız ekleme konuşma onu yapma bunu yapma dedim her seferinde tamam canım dedi. Ama ben doğru yaptığımı sanırken zaten adam yapıyormuş herşeyi. O yüzden bence erkekleri fazla sıkma zaten bir haltı var sa eninde sonunda çıkıyor ortaya. Güvenme ama belli de etme. Güveniyorum de ama sinsice takip et. Şu da var zamanında sende ah almışşın şimdi o çıkıyor. Eğer gönlün başkasına kaymışsa karşındakini kırmadan bitirir o ilişkiye yönelirsin. Kusura bakma ama sende suçlusun

evet bu sosyal medya çıktı çıkalı bütün kadınlar aynı galiba. Ama olabilir eski sevgisilini takip edebilir. Bende eski sevgilerimi takip ediyorum hatta beğeni bile yapıyoruz birbirimize. Bu onu yada beni hala sevdiği anlamına gelmez. Benim arkadaşım var 5 senelik ilişkisi var o bile arada kaçamak yapıyor çocuk ne yapım der her zaman çünkü kız arkadaşı onu çok sıkıyor. Sende fazla sıkıyor olabilirsin oda başka kanallara yöneliyor tabiki hoş ve doğru bir şey dedğil onaylamıyorum ama bende erkeklere fazla baskı yapılması taraftarı değilim. Çünkü bende çok baskı yaptım kız ekleme konuşma onu yapma bunu yapma dedim her seferinde tamam canım dedi. Ama ben doğru yaptığımı sanırken zaten adam yapıyormuş herşeyi. O yüzden bence erkekleri fazla sıkma zaten bir haltı var sa eninde sonunda çıkıyor ortaya. Güvenme ama belli de etme. Güveniyorum de ama sinsice takip et. Şu da var zamanında sende ah almışşın şimdi o çıkıyor. Eğer gönlün başkasına kaymışsa karşındakini kırmadan bitirir o ilişkiye yönelirsin. Kusura bakma ama sende suçlusun
sıksan da aynı sıkmasan da aynı. adamlar yapıyor

Yastık değişiyor kader değişmiyor malesef illa hayatımızda bi erkek olması gerekmiyor oglunla yeni bir hayat kura bilirsin

Bunları sen mi yazıyorsun 😅 ilişki konusunda uzman oldun demek son iki ilişkiden sonra. :deli:

Back