Yine mi haksızım

sade gorumcene guldum aga kesen bas kesen mi tobe tobe

Hayır, elbette haksız değilsiniz.
Ancak dediklerinizde haklı olduğunuzu ispata da hiç çalışmayın karşı tarafa.

Bazı zihniyetler öyledir ki hep ama hep onlar haklıdır.
Kendinizi üzmeyin, düşünmeyin, hele,hele dert hiç etmeyin.

Ama tabii sorunu en kestirmeden çözmenin bir yolu var.

Siz madem baştan ev alınmasını istemediniz ve buna rağmen daha iki kız olmasına rağmen bu parayı oğullarının adına alınan ev için size verdiler (ki aslında bu da hiç doğru olmamış) , evi satıp, kendinize ait miktarı geri alıp kalan parayı iade edin. Böylelikle arzu ettikleri her mobilyayı alabilirler kendi paraları ile ki aslında zaten o para da onlara ait..

Ama ailenin niyeti kötü değilse.. Örneğin size ev için 200 bin verdiler ve istedikleri mobilyalar 70-80 bin tutuyor, bu durumda elbette alın istediklerini onlara. Ama yine de diğer iki kız kardeşin hakkı da eşinize geçiyor , bunu da dikkate almak lazım derim.

Saka gibi
Gerçekten..
Sizinki yeni ev almış e camı farklıdır kapısı farklıdır koridoru farklıdır ..
Evet perde gerekir
Bir de 20 senedir oturduğu evin balkonunu ördürüp,oda gibi yapan,banyosunu kırdıran ettiren,yeni perde yaptiran ,kendine yatak odası takımı alan,simdi de dogalgaz petegi ve kombi diye oğlunu arayan bir kaynanam var
Bunların hepsini 1 bucuk sene icerisinde yaptı.......
En som gördüğümde de deri koltuklarini kaplatcakmis öyle diyordu. .
Tek başına yaşıyor kocasi da yok.
Böyle kiskanclar da var. Düşman başına.
Hayir vermeyin para mara. Gorumceniz.de herseye maydanoz.olmasin
Gitsin anasına alsın perdesini tülünü size.de fazla bulaşmasın
Bulaşık.

Ortak ev almışsınız esyalardan size ne? Iyisiymiş kötüsüymüs bilemem ama ihtiyac olmadıktan sonra harcanan para israftır.görümcende istiyorsa kendisi alsın annesine istediği esyaları.ne kadar içten pazarlikçı insanlar ya.

Bende vermek istemiyorum vermiyorum da. Fakat buna zorunlu tutulmak çok canımı sıktı. Eşimin tavrı da hi hoş değildi

Ya birde biliyor musunuz? Salonuma yükler uymuyor annem hediye ben alayım diyor annem çocuğuma bakıyor hediye alsam kabul bile etmiyor onlar ev düzecek para istiyor sırf bze kendi arazilerinden ev aldılar diye. Benim ayağıma her şeyi seriler sanki binbir zahmetle aldırdılar çok üzgünüm eşime kızgınım ama asla paramı vermeyi düşünmüyorum. Sabah milli eğitime gidiyorum saat 2den sonra ve hafta sonları özel bir kurumda ders veriyorum 6 7 ye kadar onlar sıcak evlerinde oturuyor ben bebeğimi bırakıp koşuyorum. Çok kızdım ama yine de haksız mıyım dedirtiyor lar bana

arazilerinden payla ev almissa cocuguna almis ki istememissiniz hepsini gectim takilarinizi verip destekse cikmissiniz ev aldi diye bende onun evinimi doseyim ev doseyecek durumum olsa kendi evimi doserim once
Yıllardır kredi ile aldığımız arabayı sattık takı verdim benimde ihtiyacım var ama eşm paramız yok dedi diye ses etmedim etmiyorum hatta annemin içine sinmedi annem hediye alıyor bazı şeyleri ama buna ses yok. Çok benciller çok kötüler bu hayatı onlarla paylaşmak bile artık kızdırıyor

Eşim varken görümceme söyledim ama gerekirse kv ye de derim gerçi kv me kesin laf gider

Daha üstüne gelecek olurlarsa 2. Işini bırak. Ben size mi çalışacağım benimde evimin eksikleri var diyon. Gorumce de gitsin ise çalışsın aldı anasına perde.
Eşine de şöyle ben ek ise gitmeyeceğim ötürü bebeğiyle ilgilenecegim de. Eğer esin de para verecek olursa isi bitakirim diye tehdit et gerekirse de bırak. Bu ne ya. Adamlardaki rahata bak.

Ayıp ettiler birde ben köyü düşünüyorum gibi davranıyorlar yani bnim annem hakkında nasıl böyle kötü düşünürsün diyor ya yıllarca susmuşum ses etmemişim şimdi deyince kötü oldum

Szinde az değilmiş ya. Şaka gibiler cidden bizi zorla zorla bıktırdılar artık. İyice sıktılar canımı. Zorunda tutulmak şok edici. Düün yaptılar diye mobilya aldılar diye yettilet artık

Szinde az değilmiş ya. Şaka gibiler cidden bizi zorla zorla bıktırdılar artık. İyice sıktılar canımı. Zorunda tutulmak şok edici. Düün yaptılar diye mobilya aldılar diye yettilet artık
Iste onlar alınca boyle bir haklari doguyor benim ailemin maddi durumu cok kotu yok halımizle yine yatak odasi takimi aldim ufak tefek mutfak gereçlerini de aldım yemekli nişan yaptim ahh şimdiki aklim olsaydi nişanı da esime yaptirirdim yatak odasi da almazdim cunku kaynana napsiiin cocuk herseyi tek basina yapti diyip durdu
Diyemiyorsun ki 30 yasindaki adam tabi kendi yapacak herseyi
Simdi her alisverisimi sosyal medyada paylaşıyorum
Geberiyorlar ben bisuru sey alinca kalplerine iniyor neymis tutumlu olalimmis ta ev alalimmis onlara neyse evde aldirmicam kocama 2 yakasini bir araya getirmicemmmm

Eve sizin katkınız yaklaşık olarak ne, kayınvalidelerin ne? Evlilik masraflarınızı kim, ne kadar karşıladı? Bunların cevabına göre değişir. Evlenirken onlara hiç masraf ettirmediyseniz ve ev paranızı verdiğiniz altınlar vs karşılıyorsa haklısınız. Ama onların katkısı daha fazla ise biraz yardım edeceksiniz siz de mecburen.

Ben böyle sorunlar çıkması çok muhtemel olduğu için ortaklaşa mal mülk edinilmesine karşıyım. Kendi anne babamla bile ortaklaşa işe girmek istemem.

Aslında şöyle oldu biz ev için 100 15 bin verdik diğer kızlarına da ev alındı o oturacakları ev onların evi diğer kızım payı verilecek ona da

Çok rahatlar çok eşim sadece şunu diyor sen bu güne kadar sustun bir anda söyleyince şok oldular ağıt kaçtı çünkü sert söyledin diyor ulan dedim ben yıllardır çok üzüldüm şimdide üzülüyorum.

Ya bizleri ne hale getiriyorlar ya çalıştığını yiyecek yarını düşünmeyecek hale sokuyorlar. Ben çok tutumluyumdur eşime çatır çatır yicem paramı dedim inanmadı bile. Ay çok sıkıyorlar canımı çok nerden ev aldık oturuyordum ne güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…