- 24 Aralık 2017
- 5.560
- 4.517
-
- Konu Sahibi Love_your_life
Aslında kv min yatak odası ve görümcemin odası yok ama onlar oturma odası ankastre takım hatta varken bulaşık makinesi bile aldılar avize güzel tül halılar her şey yeni alınacak bugüne kadar zahmet çekmiş rahat etsin dedilerMerhaba. Benim anlamadığım kayınvalidenin yeni eşya almasındaki bu kadar mecburiyet ne? Tabii ki alınır o kafada biri değilim. Fakat durumlar el vermiyorsa niye zorlanıyor bütçe.
Beyaz eşyayı eşim kendisi taksit ödeyerek almıştı mobilya normal bir mobilya tül halı nasıl uygun olacaksa öyle alındı fakat şuan onlar bana alına yerleri beğenmiyorlar. Mesela en basit bir tül metre 25 se onlar 50 lik beğeniyor mesela bana zamanında iki çeşit tül vardı onlardan yapıldı ama o lar şuan bunu beğenmiyorÇok haklısın.Sen evlenirken sana uygun fiyatlı alındıysa ona da öyle alınacak.Ne ekersen onu biçersin.
Katılıyorum. Aslında biz onlara kredi çekildiği için heo para verdik bir nevi ödedik ana onlar öyle düşünmüyor anlaşılanSinir olmakta haklısınız işte bu yüzden evlenirken,ev alırken herşeyi kendin yapmak en güzeli yoksa böyle sürekli kıyaslamalar, can sıkıcı olaylar yaşanır.
Anladım. Ama bir taraf rahat etsin diye diğer tarafın rahatını bozmak olmaz kiAslında kv min yatak odası ve görümcemin odası yok ama onlar oturma odası ankastre takım hatta varken bulaşık makinesi bile aldılar avize güzel tül halılar her şey yeni alınacak bugüne kadar zahmet çekmiş rahat etsin dediler
Kendi beğenmedikleri şeyi sırf çıkarları için sana alıyorlarsa sen de çıkarını düşün.Çok istiyorsa görümce alsın anasının istediği şeyleri.Beyaz eşyayı eşim kendisi taksit ödeyerek almıştı mobilya normal bir mobilya tül halı nasıl uygun olacaksa öyle alındı fakat şuan onlar bana alına yerleri beğenmiyorlar. Mesela en basit bir tül metre 25 se onlar 50 lik beğeniyor mesela bana zamanında iki çeşit tül vardı onlardan yapıldı ama o lar şuan bunu beğenmiyor
Kv min yata odası ve görümcemin odası yok onlar ihtiyaç biliyorum ve sorun etmiyorum ama tülün halının beyaz eşyanın iyisinin alınması e ben mal mıyım dedirtiyorEski eşyaları ne yaptı kv hanım hayırdır yani? İnsanlar bir tuhaf ya para yok pul yok ama her şeyin en satafatlisi olacak vermeyin efenim. Görümcede çenesini kapatıp otursun begenmiyorsa parayı kendi versin. Siz maasinizdan kv nizin evini döşemek zorunda değilsiniz size ne. İlla yapacaksanız kendi annenize eşya alın.