- 8 Haziran 2023
- 827
- 1.107
- 33
Bebeğim henüz 20 günlük ve çok minik, kilo alımı da çok az, zaten küçük doğduYaaa bunu ben bile unutmuştum sen hatırlatmasan maşallah unutmamışsın vay be ne günlerdi bebegin kaç aylık canım
Aceleci erkenci bıdık, sağlıkla büyüsün inşallahHatırlıyorum tabikievt canm kasım annesiyiz ama benm oğlum dayanamadı erken doğdu
Ay ne güzel, erkek kız farketmiyor gerçekten, yeter ki hayırlı sağlıklı olsunlar, hamilelik öncesi sürecini az çok biliyorum, ne çok uğraştırdı yaramaz bıdık seni ama sonu çok güzel çok şükürHatırlamaz olur muyum çok iyi hatırlıyorumseni görmek çok iyi geldi. Bebişin sağlıkla büyüsün inşallah canım benim iyi dileklerin duaların için ayrıca çok teşekkür ederim 3 erkek anası oldun yani Allah izin verirse ben de 2 erkek anası olacağım
Allah korusun kuzum.Ne kadar doğdu?Bebeğim henüz 20 günlük ve çok minik, kilo alımı da çok az, zaten küçük doğduinşallah çabucak toparlar, dualarınızı bekleriz
Hoş buldum canım çok teşekkür ederim, kilo alımı az olunca ister istemez endişeleniyor insan ama inşallah toparlayacak oğlum, elimden geldiği kadar iyi bakmaya çalışıyorum, düne kadar her gün misafir ağırladım, sağolsunlar ama daha ilk günden itibaren gelen giden bitmedi, ben de evime geleni iyi ağırlamak istiyorum derken sanırım ihmal ettim oğlumu, bilemedim minik kaldığını, artık gelmek isteyen olursa 40 ina kadar kabul etmeyeceğim, oğluma yogunlasmam lazımCnm hoşgeldınbebişini güle güle büyüt, saglıklı olsun yeter kilo onemli degıl,
Hadi bu sefer pozitif bir hikayen olsun inşallah, ben de 2 tane kalp durması yaşadiktan sonra sağlıkla aldım oğlumu kucağıma çok şükür, hamilelik olumlamalari falan dinlemistim you tube danCuma da kan vercem bakalım kaç olcak. Kız ben panik olmayım kim olsun 2 gebelik geçti başımdan biri erken doğum biri düşük kalbim pır pır
Ay senin de çok az kalmış, tüp bebek denemen sonrası beta sonucunu merakla bekleyenlerdendim ben deSeni görmek ve bebiş haberini almak çok güzel canım. Sağlıkla Büyüsün Miniğintüm iyi dileklerin için teşekkür ederimm
Amin canım amin tüm yavrularımızı korusun AllahAllah korusun kuzum.Ne kadar doğdu?
Amin kuzum inşallah ben kayıptan sonra zaten reikiye başladım kendime o şekilde geldim olumlama benim hayat felfesem olduHadi bu sefer pozitif bir hikayen olsun inşallah, ben de 2 tane kalp durması yaşadiktan sonra sağlıkla aldım oğlumu kucağıma çok şükür, hamilelik olumlamalari falan dinlemistim you tube danDaha hamile kalmadan önce dinledim, bebeğinin doğduğu anı hayal et falan diyordu ben de hayal ettim ve çok şükür yaşamak nasip oldu, darısı sana ve tüm isteyenlere inşallah
Ay hadi sağlıkla inşallahAmin kuzum inşallah ben kayıptan sonra zaten reikiye başladım kendime o şekilde geldim olumlama benim hayat felfesem olduinşallah alıcam oğlumu (oğlumu demek geliyor nedense içimden)
Toparlar cnm mama verıyormusun, küçük dediğin kaç kılo dogduki, kacıncı haftada dogduBebeğim henüz 20 günlük ve çok minik, kilo alımı da çok az, zaten küçük doğduinşallah çabucak toparlar, dualarınızı bekleriz
Çok şukur cnm kızım buyuyor, dün 9 ay bittiHoş buldum canım çok teşekkür ederim, kilo alımı az olunca ister istemez endişeleniyor insan ama inşallah toparlayacak oğlum, elimden geldiği kadar iyi bakmaya çalışıyorum, düne kadar her gün misafir ağırladım, sağolsunlar ama daha ilk günden itibaren gelen giden bitmedi, ben de evime geleni iyi ağırlamak istiyorum derken sanırım ihmal ettim oğlumu, bilemedim minik kaldığını, artık gelmek isteyen olursa 40 ina kadar kabul etmeyeceğim, oğluma yogunlasmam lazımSenin de oğlundan yıllar sonra kızın olmuştu diye hatırlıyorum, büyüdü mu kızın ne kadarlık oldu
Cnm emiyormu, mama takvıyesi yap, sarılık varmıAmin canım amin tüm yavrularımızı korusun Allah39 hafta 2855 doğdu, bugün 20. günümüz,ilk günlerde kilo kayıplarımız oldu ve doğduğu kiloya ancak geldi
Canım yolk kesesi varsa bebekde oluşur nasıl yok boş gebelikte yolk kesesi olmaz bazen 7 haftalıkken gözükebiliyor bebekler bi kan testi mi versen betan kaç çıkacakkuşum yolk var dedi ama ben öncekinde de yolk var demişti yıne bebek yoktu o yüzden ona cok inanmıyorum
Yolk kesesi bebegin oluşuna dair bilgi veren ilk şeydir bebegi besleyen kese egerki yine olmazsa şayet ki inşallah bebek oluşur öyle umuyorum olmazsa eger eşinin spermle alakalı sıkıntısı olabilir canımkuşum yolk var dedi ama ben öncekinde de yolk var demişti yıne bebek yoktu o yüzden ona cok inanmıyorum
Aynen öyle sağlıklı olsunlar gerisi önemli değilAy ne güzel, erkek kız farketmiyor gerçekten, yeter ki hayırlı sağlıklı olsunlar, hamilelik öncesi sürecini az çok biliyorum, ne çok uğraştırdı yaramaz bıdık seni ama sonu çok güzel çok şükür
Amin Allah.Hic korkma Yunus 3300 doğdu hastaneden çıkarken 2700 ben çıkarken hayal etmiştim şunu bunu giyinirim hepsi boş oldu hatta doktor dedi toparlamasan yeniden hastaneye dönücen ve hep ağladım günlerdi sütümüde sadece 30 gün vere bildim ama ona bakmayarak çok şükür toparladım yani kilolar nerdeyse aynı minikti benimkide ememiyordu mamayı içemiyordu şırıngayla besliyordumAmin canım amin tüm yavrularımızı korusun Allah39 hafta 2855 doğdu, bugün 20. günümüz,ilk günlerde kilo kayıplarımız oldu ve doğduğu kiloya ancak geldi
bilmiyorum ki canım bizde şaşırdık kaldık cumartesi ayrı bi doktora görünecem tekrar ama cok umutlu degilim ama yani tekrar kürtajda olmak istemiyorum eger bebek yoksa inşallah kendiliğinden düşerYolk kesesi bebegin oluşuna dair bilgi veren ilk şeydir bebegi besleyen kese egerki yine olmazsa şayet ki inşallah bebek oluşur öyle umuyorum olmazsa eger eşinin spermle alakalı sıkıntısı olabilir canım
Ultrason resmi verdimi canım yol kesesini sende gördün mü cumartesi gözüktügünde inşallah bebegi görüp gelirsin canım eger boş gebelikse kanamanın başlaması lazımbilmiyorum ki canım bizde şaşırdık kaldık cumartesi ayrı bi doktora görünecem tekrar ama cok umutlu degilim ama yani tekrar kürtajda olmak istemiyorum eger bebek yoksa inşallah kendiliğinden düşer
o anki psikolojıyle resim istemedim dr vermedi heralde unuttu bilmiyorum ekranda banada görünüyordu ama ben tam olarak yolk secemedim görmedim bişey sadece keseyi gördüm dr soldum yolk varmı oda var dediUltrason resmi verdimi canım yol kesesini sende gördün mü cumartesi gözüktügünde inşallah bebegi görüp gelirsin canım eger boş gebelikse kanamanın başlaması lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?