Anne Grupları Yine kızlar toplandık eskisi gibi☺️🫶🏻🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

Ay ne güzel, erkek kız farketmiyor gerçekten, yeter ki hayırlı sağlıklı olsunlar, hamilelik öncesi sürecini az çok biliyorum, ne çok uğraştırdı yaramaz bıdık seni ama sonu çok güzel çok şükür

Cnm hoşgeldın bebişini güle güle büyüt, saglıklı olsun yeterkilo onemli degıl,
Hoş buldum canım çok teşekkür ederim, kilo alımı az olunca ister istemez endişeleniyor insan ama inşallah toparlayacak oğlum, elimden geldiği kadar iyi bakmaya çalışıyorum, düne kadar her gün misafir ağırladım, sağolsunlar ama daha ilk günden itibaren gelen giden bitmedi, ben de evime geleni iyi ağırlamak istiyorum derken sanırım ihmal ettim oğlumu, bilemedim minik kaldığını, artık gelmek isteyen olursa 40 ina kadar kabul etmeyeceğim, oğluma yogunlasmam lazım Senin de oğlundan yıllar sonra kızın olmuştu diye hatırlıyorum, büyüdü mu kızın ne kadarlık oldu

Cuma da kan vercem bakalım kaç olcak. Kız ben panik olmayım kim olsun 2 gebelik geçti başımdan biri erken doğum biri düşük kalbim pır pır
Hadi bu sefer pozitif bir hikayen olsun inşallah, ben de 2 tane kalp durması yaşadiktan sonra sağlıkla aldım oğlumu kucağıma çok şükür, hamilelik olumlamalari falan dinlemistim you tube dan Daha hamile kalmadan önce dinledim, bebeğinin doğduğu anı hayal et falan diyordu ben de hayal ettim ve çok şükür yaşamak nasip oldu, darısı sana ve tüm isteyenlere inşallah

Seni görmek ve bebiş haberini almak çok güzel canım. Sağlıkla Büyüsün Miniğin tüm iyi dileklerin için teşekkür ederimm
Ay senin de çok az kalmış, tüp bebek denemen sonrası beta sonucunu merakla bekleyenlerdendim ben de ne çabuk gecti ya zaman, çok yakında sağlıkla kucağına alacaksın inşallah

Amin kuzum inşallah ben kayıptan sonra zaten reikiye başladım kendime o şekilde geldim olumlama benim hayat felfesem oldu inşallah alıcam oğlumu (oğlumu demek geliyor nedense içimden)

Çok şukur cnm kızım buyuyor, dün 9 ay bitti bn 12 yıl once oğluma yogunlasamadıgım için gelen gıdenden bunda zıyaretcı yasagı koydum, hastanede 2 gce kaldım kımseyi sokmadım, sadece eşim ve bn vardık, evede sokmadım zaten akrabalar burda degıl ama yınede komşularım bıle gelmedi dedım kızıma odaklanacagım ki öylede yaptım, kimseyi karıştırmadım, 2,600 kg ile hastaneden çıktık çok zayıftı ama şimdi 10 kg oldu oyuzden kilo alır merak etme ama kesınlıkle bebişine odaklan, yardım edenın yokmu

kuşum yolk var dedi ama ben öncekinde de yolk var demişti yıne bebek yoktu o yüzden ona cok inanmıyorum
Canım yolk kesesi varsa bebekde oluşur nasıl yok boş gebelikte yolk kesesi olmaz bazen 7 haftalıkken gözükebiliyor bebekler bi kan testi mi versen betan kaç çıkacak

kuşum yolk var dedi ama ben öncekinde de yolk var demişti yıne bebek yoktu o yüzden ona cok inanmıyorum
Yolk kesesi bebegin oluşuna dair bilgi veren ilk şeydir bebegi besleyen kese egerki yine olmazsa şayet ki inşallah bebek oluşur öyle umuyorum olmazsa eger eşinin spermle alakalı sıkıntısı olabilir canım

Aynen öyle sağlıklı olsunlar gerisi önemli değil evet kuzum gerçekten çok uğraştırdı ama işte rabbimin bildiği vardı şükürler olsun nasip etti sağlıkla da kavuşmak nasip olsun inşallah

Amin canım amin tüm yavrularımızı korusun Allah 39 hafta 2855 doğdu, bugün 20. günümüz,ilk günlerde kilo kayıplarımız oldu ve doğduğu kiloya ancak geldi
Amin Allah.Hic korkma Yunus 3300 doğdu hastaneden çıkarken 2700 ben çıkarken hayal etmiştim şunu bunu giyinirim hepsi boş oldu hatta doktor dedi toparlamasan yeniden hastaneye dönücen ve hep ağladım günlerdi sütümüde sadece 30 gün vere bildim ama ona bakmayarak çok şükür toparladım yani kilolar nerdeyse aynı minikti benimkide ememiyordu mamayı içemiyordu şırıngayla besliyordum

Yolk kesesi bebegin oluşuna dair bilgi veren ilk şeydir bebegi besleyen kese egerki yine olmazsa şayet ki inşallah bebek oluşur öyle umuyorum olmazsa eger eşinin spermle alakalı sıkıntısı olabilir canım
bilmiyorum ki canım bizde şaşırdık kaldık cumartesi ayrı bi doktora görünecem tekrar ama cok umutlu degilim ama yani tekrar kürtajda olmak istemiyorum eger bebek yoksa inşallah kendiliğinden düşer

bilmiyorum ki canım bizde şaşırdık kaldık cumartesi ayrı bi doktora görünecem tekrar ama cok umutlu degilim ama yani tekrar kürtajda olmak istemiyorum eger bebek yoksa inşallah kendiliğinden düşer
Ultrason resmi verdimi canım yol kesesini sende gördün mü cumartesi gözüktügünde inşallah bebegi görüp gelirsin canım eger boş gebelikse kanamanın başlaması lazım

Ultrason resmi verdimi canım yol kesesini sende gördün mü cumartesi gözüktügünde inşallah bebegi görüp gelirsin canım eger boş gebelikse kanamanın başlaması lazım
o anki psikolojıyle resim istemedim dr vermedi heralde unuttu bilmiyorum ekranda banada görünüyordu ama ben tam olarak yolk secemedim görmedim bişey sadece keseyi gördüm dr soldum yolk varmı oda var dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…