Hatırlamaz olur muyum çok iyi hatırlıyorumKızlar beni hatırlayan olur mu bilmiyorum ama ben bircogunuzu hatırlıyorumAfratafracin grubundaydim, hamile kalmıştım ama bebeğimin kalbi durdugu için kürtaj olmak zorunda kalmıştım, 2 oğlum var daha da istemem demiştim ama tabi birkaç aya fikrim değişti ve tekrar hamile kaldım, çok zor ama güzel de bir hamilelik geçirdim ve 3. oğlumu kucağıma aldım 15 Kasım'da Şimdi kilo alımı az, onu dert ediyorum, annelik zaten hep endişelerle dolu, Allah yardımcımız olsun Sizin haberlerinizin de birçoğunu okudum @tweeetyyy dualarimdasin inşallah tez zamanda hayırlısıyla hamile kalır ve sağlıkla kucağına alırsın, @melegim can tekrar hamile kalmana çok şaşırdım ve heyecanla okudum ama galiba düşük olmuş, her şeyin hayırlısı olsun, Allah kızlarına hayırlı uzun ömür versin. @melisaa93 canım Allah'ın vermediginde de varmış bir hayır, inşallah her şey gönlünce olsun, bebegin de vakti geldiğinde senin için doğru insandan olsun inşallah edahandro fnd_50 sağlıkla kucağınıza alın İnşallah yavrularımızı. Daha yazamadigim birçok kişi sizleri de hatırlıyorum, her şey gönlünüzce olsun
Cnm hoşgeldınKızlar beni hatırlayan olur mu bilmiyorum ama ben bircogunuzu hatırlıyorumAfratafracin grubundaydim, hamile kalmıştım ama bebeğimin kalbi durdugu için kürtaj olmak zorunda kalmıştım, 2 oğlum var daha da istemem demiştim ama tabi birkaç aya fikrim değişti ve tekrar hamile kaldım, çok zor ama güzel de bir hamilelik geçirdim ve 3. oğlumu kucağıma aldım 15 Kasım'da Şimdi kilo alımı az, onu dert ediyorum, annelik zaten hep endişelerle dolu, Allah yardımcımız olsun Sizin haberlerinizin de birçoğunu okudum @tweeetyyy dualarimdasin inşallah tez zamanda hayırlısıyla hamile kalır ve sağlıkla kucağına alırsın, @melegim can tekrar hamile kalmana çok şaşırdım ve heyecanla okudum ama galiba düşük olmuş, her şeyin hayırlısı olsun, Allah kızlarına hayırlı uzun ömür versin. @melisaa93 canım Allah'ın vermediginde de varmış bir hayır, inşallah her şey gönlünce olsun, bebegin de vakti geldiğinde senin için doğru insandan olsun inşallah edahandro fnd_50 sağlıkla kucağınıza alın İnşallah yavrularımızı. Daha yazamadigim birçok kişi sizleri de hatırlıyorum, her şey gönlünüzce olsun
Evet canım yaptım ateş de 3 gündür 36.60 da stabil kaldıMerve3553 canım bugün test yapmış mıydın?
Kız deme öyle güzel düşün güzel olsunCuma da kan vercem bakalım kaç olcak. Kız ben panik olmayım kim olsun 2 gebelik geçti başımdan biri erken doğum biri düşük kalbim pır pır
Seni görmek ve bebiş haberini almak çok güzel canım. Sağlıkla Büyüsün MiniğinKızlar beni hatırlayan olur mu bilmiyorum ama ben bircogunuzu hatırlıyorumAfratafracin grubundaydim, hamile kalmıştım ama bebeğimin kalbi durdugu için kürtaj olmak zorunda kalmıştım, 2 oğlum var daha da istemem demiştim ama tabi birkaç aya fikrim değişti ve tekrar hamile kaldım, çok zor ama güzel de bir hamilelik geçirdim ve 3. oğlumu kucağıma aldım 15 Kasım'da Şimdi kilo alımı az, onu dert ediyorum, annelik zaten hep endişelerle dolu, Allah yardımcımız olsun Sizin haberlerinizin de birçoğunu okudum @tweeetyyy dualarimdasin inşallah tez zamanda hayırlısıyla hamile kalır ve sağlıkla kucağına alırsın, @melegim can tekrar hamile kalmana çok şaşırdım ve heyecanla okudum ama galiba düşük olmuş, her şeyin hayırlısı olsun, Allah kızlarına hayırlı uzun ömür versin. @melisaa93 canım Allah'ın vermediginde de varmış bir hayır, inşallah her şey gönlünce olsun, bebegin de vakti geldiğinde senin için doğru insandan olsun inşallah edahandro fnd_50 sağlıkla kucağınıza alın İnşallah yavrularımızı. Daha yazamadigim birçok kişi sizleri de hatırlıyorum, her şey gönlünüzce olsun
İyi bari sevindim dedim acaba bı sorun mu var korktum vallaKızlar no panik ben yüksek değerle gebeliğimi öğrendim ve sıfır belirti vardı bende hiçbir yerim ağrımıyordu göğüslerimde hiç ağrı yoktu hep elliyordum yok ama ağrı yokondan asla bunu düşünmeyin
Bende hep korkuyordum hatta hiç unutmam burda bir yorum beni o kadar etkilediki randevu aldım doktora kesin kalbi durmuş diye ondan hiç buranıda çok okumaİyi bari sevindim dedim acaba bı sorun mu var korktum valla
Karındanmı bakıyor kuzumkızlar mrb en son hamilelik haberi vermiştim ama sanırım yıne boş gebelik durumu yaşıyorum 6+4 doktora gittim malesef bebegi ve kalp atışını yıne göremedim resmen boş gebelik üzerime yapıştı gibi bi haftaya tekrar cağırdı doktor lütfen bana da dua edermisiniz artık ne yapacagımı şaşırmış durumdayım zaten zor hamile kalıyorum onda da her seferinde kese boş haberi alıyorum
Yolk var demıs ama doktor kuzum en onemlı seyı yazmamıssın,sen bır doktor gorusu daha aldıgında guzel sonuclar cıkacak ınsallahkızlar mrb en son hamilelik haberi vermiştim ama sanırım yıne boş gebelik durumu yaşıyorum 6+4 doktora gittim malesef bebegi ve kalp atışını yıne göremedim resmen boş gebelik üzerime yapıştı gibi bi haftaya tekrar cağırdı doktor lütfen bana da dua edermisiniz artık ne yapacagımı şaşırmış durumdayım zaten zor hamile kalıyorum onda da her seferinde kese boş haberi alıyorum
karından emin olmayınca alttan da baktı canımKarındanmı bakıyor kuzum
kuşum yolk var dedi ama ben öncekinde de yolk var demişti yıne bebek yoktu o yüzden ona cok inanmıyorumYolk var demıs ama doktor kuzum en onemlı seyı yazmamıssın,sen bır doktor gorusu daha aldıgında guzel sonuclar cıkacak ınsallahdualarımız senınle herzaman
Gayet iyi canımEvet canım yaptım ateş de 3 gündür 36.60 da stabil kaldı
Ama bu nasıl olur mutlaka bir açıklaması olmalı bir sebebi olmalı. Başka bir doktora daha git canım haftaya da git daha küçük de olabilir. Duam seninle olacak Allahım mucizesini göstersin inşallahkuşum yolk var dedi ama ben öncekinde de yolk var demişti yıne bebek yoktu o yüzden ona cok inanmıyorum
İnşallah kuzumGayet iyi canımyarın da kan testinde artışı göreceğiz inşallah
Anladım doktor ne dedi kuzum onun fikri nekarından emin olmayınca alttan da baktı canım
haftaya bakalım dedi gecte görebiliriz ama bu hafta normalde görmemiz gerekirdi dedi çok olumlu konuşmadı bi kere burumu yaşadıgım için tamamen olumsuzumAnladım doktor ne dedi kuzum onun fikri ne
O zaman haftayı beklicez kuzum doktorlar öyle beni hastaneye yatırdığında oğlumda doktor hiç iyi konuşmuyordu hatta sonra kızlar biliyor suyum fazla çıktı yine iyi konuşmuyordu ondan doktorlar söyler ben alıştım artık en doğrusunu Allah biliyorhaftaya bakalım dedi gecte görebiliriz ama bu hafta normalde görmemiz gerekirdi dedi çok olumlu konuşmadı bi kere burumu yaşadıgım için tamamen olumsuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?