Bana düşük gibi geldi de korktum o ama şuan araştırdım normalmişBenim adet günüm geçmişti 10.3 ile öğrendim
Gerçekten öyle diğilmi adetliyken sarılıyoruz eşimle adet bitiyor bir şeyler oluyor geriliyoruzBak bu dogruuuyumurtlama gunlerı mutlaka aksılık oluyo yaa ya eşinle küsüyosun ya msafir geliyo ben hatırlıyorum bızım kayınpeder acil apandıst amelıyatına bile alınmıstı bırınde,birinde bsbamla annem covıd olmustu babam fenalasmıstı bu kadar yanii muhakkak garip şeyler oluyordu ne günlerdi
Hiç unutmam bunu sabahın köründe test yapıyordum hava karanlık oda karanlık eşim duymasın diye telefonun ışığıyla olmayan çizgiye arıyorum programla testle oynuyorum kaç defa bura gönderim o testleri tebrik mesajları alıyordumNe hesaplar yapardık dimi matematik profesörü olacaktık az dahastres en büyük etken
Amin canımGözün aydın olsun sağlıkla büyüt İnşallah bebişini cinsiyeti nedir erkek mi kız mı
Kiz panik yapma ben zaten panik atağımBana düşük gibi geldi de korktum o ama şuan araştırdım normalmiş
Ben yanlış görmüyorsam çizgi var adetiniz geçti miBenim testimede bakabilirmisin
Gecmiş olsun, yok olmazEvet hem de çatlamadan 10 saat önce ilişki oldu Bir de iki buçuk gün önce. Aslında bunların hepsini biliyorum Bir kızım var 6 yaşında merak alanım korunurken de yumurtlama takibiyle korundum vücudun belırtılerıne gore. ıama işte insan kendi söküğünü dikemiyor. İlla bir duymak istiyor yaaaBirkaç aydır ikinci çocuğu istiyoruz ama nasip olmadı. Hatta maalesef ben bugün tansiyon düşüklüğünden dolayı hastanede serum yedim gebelik şüphesi var mı dediler ama daha dün yumurtlama oldugu ıcın yok dedim haliyle ay bir günlük oluşum olduysa bir şey olmaz değil mi ya
Cuma da kan vercem bakalım kaç olcak. Kız ben panik olmayım kim olsun 2 gebelik geçti başımdan biri erken doğum biri düşük kalbim pır pırKiz panik yapma ben zaten panik atağımbende dört gözle haftaya randevu aldım onu bekliyorum
İnşallah ikimiz de ikinciler için çabalıyoruz deseneAmin canımerkek bende şimdi ikinciyi istiyorum hayırlı zamanda Allah nasip etsin
İki gün kaldı 6 sında regl olmam lazımBen yanlış görmüyorsam çizgi var adetiniz geçti mi
Hatırlıyorum canım hatırlamaz olurmuyum saglıkla büyüt inşallah ogluşunu ben kızları üçledim sende oglanları allahım hayırlı evlat etsin inşallah ben çok zorluklarla hamile kalmıştım bu bebek süprizKızlar beni hatırlayan olur mu bilmiyorum ama ben bircogunuzu hatırlıyorumAfratafracin grubundaydim, hamile kalmıştım ama bebeğimin kalbi durdugu için kürtaj olmak zorunda kalmıştım, 2 oğlum var daha da istemem demiştim ama tabi birkaç aya fikrim değişti ve tekrar hamile kaldım, çok zor ama güzel de bir hamilelik geçirdim ve 3. oğlumu kucağıma aldım 15 Kasım'da Şimdi kilo alımı az, onu dert ediyorum, annelik zaten hep endişelerle dolu, Allah yardımcımız olsun Sizin haberlerinizin de birçoğunu okudum tweeetyyy dualarimdasin inşallah tez zamanda hayırlısıyla hamile kalır ve sağlıkla kucağına alırsın, melegim can tekrar hamile kalmana çok şaşırdım ve heyecanla okudum ama galiba düşük olmuş, her şeyin hayırlısı olsun, Allah kızlarına hayırlı uzun ömür versin. melisaa93 canım Allah'ın vermediginde de varmış bir hayır, inşallah her şey gönlünce olsun, bebegin de vakti geldiğinde senin için doğru insandan olsun inşallah edahandro fnd_50 sağlıkla kucağınıza alın İnşallah yavrularımızı. Daha yazamadigim birçok kişi sizleri de hatırlıyorum, her şey gönlünüzce olsun
Evet canım ben senin testi pozitif görüp de o sabah testle karşılıklı keyif kahvesi içtiğini bile hatırlıyorumHatırlıyorum canım hatırlamaz olurmuyum saglıkla büyüt inşallah ogluşunu ben kızları üçledim sende oglanları allahım hayırlı evlat etsin inşallah ben çok zorluklarla hamile kalmıştım bu bebek süpriz
Kendisi geldi ama malesef düşük oldu kuzum hakkımızda böyle hayırlıymış allahım evlatlarımıza saglık uzun ömür nasip etsin inşallah
Ayy çok sevindim, inşallah bu defa çok rahat bir hamilelik geçirir ve sağlıkla alırsın kucağına
Senle Kasım annesiyiz, beni hatirliyo musun hani parmağı arabanın kapısına sıkışmasına rağmen yumurtlamayı değerlendirmiştimNe hesaplar yapardık dimi matematik profesörü olacaktık az dahastres en büyük etken
Yaaa bunu ben bile unutmuştum sen hatırlatmasan maşallah unutmamışsın vay be ne günlerdi bebegin kaç aylık canımEvet canım ben senin testi pozitif görüp de o sabah testle karşılıklı keyif kahvesi içtiğini bile hatırlıyorumşükürler olsun ki sağlıkla aldın kucağına, zaman geriye bakınca ne de çabuk geciyor, Allah ol derse oluyor gerçekten, biz ucunculeri aldık kucağımıza çok şükür, Allahım isteyen herkese de sağlıkla nasip etsin
Ben şimdilik korunuyorum bir kaç aya başlıcam bendeİnşallah ikimiz de ikinciler için çabalıyoruz desenebu ay olmazsa önümüzdeki ay kayınvalidemler bende olacağı için ovülasyon testı alacagm sanırım. Of gerçekten onlar varken 2,3 gun nasl olacak bilmiyorum sizce ayıp mı,
Hatırlıyorum tabikiSenle Kasım annesiyiz, beni hatirliyo musun hani parmağı arabanın kapısına sıkışmasına rağmen yumurtlamayı değerlendirmiştimparmağımin tamamen düzelmesi hamileliğimin altıncı ayını falan buldu ama olsun
Çok teşekkür ederim kuzucum inşallahAyy çok sevindim, inşallah bu defa çok rahat bir hamilelik geçirir ve sağlıkla alırsın kucağına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?