Anne Grupları Yine kızlar toplandık eskisi gibi☺️🫶🏻🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

Ayy aklıma deli divane gbi farklı marka test aradıgım geldi. Her eczanede artimed vardı, girdiğim yerde artimedi kötüleyip çıkıyordum

Ayy aklıma deli divane gbi farklı marka test aradıgım geldi. Her eczanede artimed vardı, girdiğim yerde artimedi kötüleyip çıkıyordum
Bende öyle yaptım bugün herkes de çok satıyoruz bundan diyor kim alıyor anlamadım canım ya

Tamam bak bi arada roll kaset test al
İptal ettim kuzum bugün alcam test çünkü az önce ateş ölçtüğüm uygulama implastasyon düşüşü gördü ateşimde heycan yaptım bekleyemem pazartesiyi

Eklentiler

• IMG_0972.png
    218,6 KB · Görüntüleme: 49
Kuzum ateş tablom böyle diyor bugün ? Bi yorum da senden alayım gerçekliği ne kadar doğru sence ? fnd_50

Eklentiler

• IMG_0972.png
    218,6 KB · Görüntüleme: 46
Ayyyy evet aşkım ben de kesin kızdır falan diyordum koca karı cinsiyet yöntemleri ne varsa denedim hepsi kız çıkıyordu sağlıkla gelsinn paşaaa ne diyelimmm

Tamam bak bi arada roll kaset test al
Gittim aldım yaptım belli belirsizdi yine markası awox buldum bitmişti eczanede 2 gün önce almıştım söyledim getirin diye getirmişler. Kuruyunca belirgin oldu incecik çizgi. 2 gün önce yaptığım da kuruma bile yol bugün belli ama awox zaten kuruma çıkartmıyor predictor gibi aynı yapısı üstekini 2 gün önce yapmıştım ama diğer testler yanlış gösterdi eğer bunda gebelik varsa takip edicem bakalım yarın yine yaparım al bi buldum bide kaset test onu da yarın yaparım

Eklentiler

• IMG_1024.jpeg
    75,7 KB · Görüntüleme: 45

Eklentiler

• IMG_1040.jpeg
    178,5 KB · Görüntüleme: 41
  • IMG_1042.jpeg
    43,3 KB · Görüntüleme: 40
  • IMG_1044.jpeg
    31,4 KB · Görüntüleme: 38
İlk idrarlamı yaptın kuzum, silik çizgi var görüyorum ayy inş vardır, yumurtlamadan sonra 10.günmü bugun
İlk idrar değildi canım bunu da şimdi yaptım canım idrara sıkışıktım

Eklentiler

• IMG_1103.jpeg
    86,1 KB · Görüntüleme: 32
  • IMG_1104.jpeg
    135,1 KB · Görüntüleme: 34
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…