Anne Grupları Yine kızlar toplandık eskisi gibi☺️🫶🏻🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

Biri vex kaset olan diğeri bebetime görüyor musu. Ben bişey görüyorum fotoğraflar ilk dakikalarında çektim elimde test kalmasın yapmışsam artık test filan takıntı oldu kuzum
Bebısım bak benım beta 20yken kaset testım boyle cıktı,bebetıme dı galıba,damlattıgım anda çift çizgi belirdi.ama benım 10-11. Gundu yumurtlamadan sonra,bır ıkı gun bekle bakalım sonra bıdaha test yaparsın,ınsallah emeklerın bosa cıkmasın

Eklentiler

• IMG_4510.jpeg
    17,4 KB · Görüntüleme: 22
Yok kuzum beklicem zaten artık sıkıldım devamlı test yapmaktan sen bişey görüyor musun ?

Sanki var gibi canım pembe duruyor yanıltmıyorsa 9. Gün mü
Bugün
Evet kuzum 9 gün bugün bir sürü test yaptım bugün 4 dü de farklı marka ama erkenlere güvenmedim nova diye bir testti diğerlerini de yaptım sonra

Eklentiler

• IMG_0914.png
    442,1 KB · Görüntüleme: 22
  • IMG_0909.jpeg
    123,3 KB · Görüntüleme: 22
  • IMG_0969.jpeg
    51,9 KB · Görüntüleme: 22
  • IMG_0963.png
    424,4 KB · Görüntüleme: 21
Yok kuzum beklicem zaten artık sıkıldım devamlı test yapmaktan sen bişey görüyor musun ?
Ben görüyorum fakat böyle çok aşırı silik çizgiler yanıltıcı olabılıyor,bi tık daha koyu olsa kesın dıyecegımde o koyulugu göremedim.eger varsa yarına yada bir sonrakı güne baya belirgin çizgi çıkar o yüzden sabret kuşum azıcık öyle sevınelım

Evet kuzum 9 gün bugün bir sürü test yaptım bugün 4 dü de farklı marka ama erkenlere güvenmedim nova diye bir testti diğerlerini de yaptım sonra
Bana göre en güvenilir test awox Merve ay ben anca kk ya girip okuyabildim kızdan zor zaman ayırıyorum

Evet kuzum beklicem bakalım nasıl geçecekse o 2 gün

Bana göre en güvenilir test awox Merve ay ben anca kk ya girip okuyabildim kızdan zor zaman ayırıyorum
Bulamışıyorum kuzum İzmir’in göbeğindeyim eczaneler arti med test dolu atladım motora taaa nerelerdeki eczanelere baktım yok anam yok test yok beklicem kuzum az daha sabır edicem ne yapalım. Böyle diyip yarın tekrar yapıcam onuda biliyorum

melegim can abla çok üzgünüm çok geçmiş olsun rabbim sağlıklı evlat nasip etsin en kısa zamanda inşallah
Sagol kuzum teşekkür ederim aminn desem mi bilemedim 3 tane bebem var zaten bu süpriz gelmişti geri gitti hayırlısı böyleymiş demekki canım

Oda çok sinir bozucu ya ne artımedmiş arkadaş nefret ettim o testten bende ama her testte pozitif çıkmazdı ya hepsi hatalı olamaz Heralde..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…