Tekrar git mutlaka ihmal etme inşallah kendiliğinden temizlenir ve gerek kalmaz diğer işlemlere biran önce toparlanirsin herşeyin başı sağlıkBugün gittim doktora kuzum hala içerde ufak tefek parçalar var kürtaj dedi ben istemiyorum kendisi düşmez mi
Dedim ilaç yazdı onu kullanıyorum 3 gün sonra tekrar gel dedibeyons
Test geçersiz gibi duruyor beyaz çıkmış başka testle tekrarla bence canımEki Görüntüle 3512704 Eki Görüntüle 3512705
Merhaba benim de testime bakar mısınız bebetime marka test
Yapmadım kuzum bugün kampa gittim eşimle akşam daha yeni geldik eve yapmadım o yüzden ama ateşimin yüksekliğinin 11 günü
Ay bı anda 2000 leri görmek istiyorum keseyi görmek istiyorum artıkAyy artmış çok güzelll
Ne güzel artmış canımKızlar dün kan verdim
Teşekkür ederim canım darısı hayırlısıyla senin başına aminnGüzel artmış kuzum maşallah
Yaptım yaptım hamileyim kesin kuzum
Akşam test yaptımCanım devam edelim ölçüme yerleşme düşüşü oladabilir olmayadabilir son ana kadar bilemiyoruz maalesef
Ayy canım benım cok mutlu oldum senın ıcınYaptım yaptım hamileyim kesin kuzum
Çok sağol kuzum çok teşekkür ederim inşallah sağlıkla alırım kucağımaAyy canım benım cok mutlu oldum senın ıcınsaglıkla ılerlesın ınsallah
Ay çok şükür ya nihayetYaptım yaptım hamileyim kesin kuzum
Amin canım sağlıkla zamanında kucağıma alayım inşallahAy çok şükür ya nihayetsağlıkla kucağına al canım
Yaaaa bitanem çok sevindim mucizen seninle maşallahYaptım yaptım hamileyim kesin kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?