- 11 Eylül 2021
- 1.597
- 1.071
Gidip kan verecem böyle testlerde heyecanlanıyorum sonra ya yoksa yaniltiyorsa diye düşünüyorum panikliyorum en iyisi net sonuç öğreneyimEvet silik var kuzum gördüm bunlarda ben kurumadan önceki testte de gördüm yarın tekrar yap yada kan ver kuzummmm
Kan ver bence ve ya başka bir test al ben duramazdımGidip kan verecem böyle testlerde heyecanlanıyorum sonra ya yoksa yaniltiyorsa diye düşünüyorum panikliyorum en iyisi net sonuç öğreneyim
hadi bakalım inşallah güzel sonuclar alırsınGerçekte daha belirgin sanki . ama yarın kan verecem canım bakalım inşallah vardır ya
canım sen bugün mü gidecektin hastaneyeBak hatta böyleydi çekmişim buldum
Bebetime guzel cnm, cnm yaş kaçtı?Dayanabilirsem tabicanım pıhtılaşma problemim var o yüzden öğrendiğim gibi ilac başlanacak biraz da o yüzden acele ediyorum açıkçası. Hayırlısıyla olsaydı iki günde bir giderdim yükselişini görmeye çok tatlı bir heyecani var çünkü benim ikisinde de düşük riski olmuştu kanamayla ugrasmistim. şuanda da birsey kullanmıyorum tutunmasi için varsa gidecem hem tutunma için hem pıhtılaşma için ilaç başlanır diye pimpirikliyim bu arada Maşallah ne güzel inşallah bizim de olur sağlıkla ilerler doğurup kucağımıza alırız bebetime testi genelde kuruma çizgisi yapmıyor geçen asilamada hiç kuruma bile olmamıştı
Cnm bence oldu bu iş inşallh Allahın iznıyleEki Görüntüle 3519593 Eki Görüntüle 3519597
Kizlarrr testlerime bakınErken sevinmek istemiyorum ama elimde kalan son testi de bugün yaptım sanki dünkü testime göre koyulasmis mi ben mi öyle görmek istiyorum sirasiyla 6. Gün 8. Gün 10. Gün ve 11. Gün testlerim . En alttaki bugün yaptığım yani 11. Gün testim . Dün evi elektrikliye vurdum çok feci kasik ve bel ağrısi aldım hem bugün hem yarın misafirlerim var varsa bir gebelik ona göre davranayım diye test yaptım
Sabah yaptıgın daha belirgin cnmAlttaki sabah yaptığım üstteki dün yaptığım
Eki Görüntüle 3519609
Cnm 11.gün iğne etkisi olamaz, alttaki daha net, yarın belli olurÇok umutlandım şuan vallabak ben kurumuş halini atayım daha görülür şekilde. 10 ve 11 . Gün Yani en alttaki bugundu bir ustteki dün Eki Görüntüle 3519659
Gittim canım 5 haftalık uyumlu çıktı adet tarihiyle kese doktor alttan bakmak istemedi benim biraz sorunlu biliyorsun çok şükür güzel yere yerleşmiş rahmin tam ortasında haftaya cuma kalp atışı için çağırdı çok şükür kuzumcanım sen bugün mü gidecektin hastaneye
Yarın 12. Gün olacak yarın gidip verecem canım erken gidip kan vermek istemedim dedim bakayım koyulasma olursa gideyim diye bekledimKan ver bence ve ya başka bir test al ben duramazdım
31 yaşındayım canım. Genetiğe gittik ikinci kayıptan sonra 4G 5G olması gerekirken benim 4G 4G çıktı hoca pıhtılaşma var dedi . Ekim 2022 de 1 ay kan sulandırıcı ecopirin kullandim kimyasal oldu. Şuanda 2. Asilamayi oldum hoca progestan falan vermedi hamile kalırsan gel dedi. Hamileliği öğrendiğim gibi gidecem başlayacak iğneye hamileysem tabiBebetime guzel cnm, cnm yaş kaçtı?
Genetik teste gttınmı, bnde oksapar kullandım gebelık boyuncatutunması için progestan kullanmadıgım ay tutundu kullandıgım aylar 3 tane kimyasal oldu
İnşallah inşallah canım inşallah tutmuştur bebisimCnm bence oldu bu iş inşallh Allahın iznıyle
Evet canım bende teste bakıyorum net belli inşallah yanıltmaz bu testler beniCnm 11.gün iğne etkisi olamaz, alttaki daha net, yarın belli olur
Maşallah maşallah inşallah sağ salim doğurup kucağınıza alırsınız sağlıklaGittim canım 5 haftalık uyumlu çıktı adet tarihiyle kese doktor alttan bakmak istemedi benim biraz sorunlu biliyorsun çok şükür güzel yere yerleşmiş rahmin tam ortasında haftaya cuma kalp atışı için çağırdı çok şükür kuzum
Ben aşılamada yaptırmıştım ondan biliyorum o süreci bencede takip et İn şa Allah vardır kuzumYarın 12. Gün olacak yarın gidip verecem canım erken gidip kan vermek istemedim dedim bakayım koyulasma olursa gideyim diye bekledim
Amin canım inşallahMaşallah maşallah inşallah sağ salim doğurup kucağınıza alırsınız sağlıkladarısı bizim başımıza isteyen herkesin başına dua edin bize de
İnşallah tutmuşturSabah yaptıgın daha belirgin cnm
Gittim canım
Ya çok sevindim inşallah sağlıkla gelir aramızda bı hafta var bende 6 haftalik olmuşumGittim canım 5 haftalık uyumlu çıktı adet tarihiyle kese doktor alttan bakmak istemedi benim biraz sorunlu biliyorsun çok şükür güzel yere yerleşmiş rahmin tam ortasında haftaya cuma kalp atışı için çağırdı çok şükür kuzum