Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Anne Grupları Yine kızlar toplandık eskisi gibi☺️🫶🏻🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹
- Konu Sahibi Niqu
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Yaaaa nasıl sevindim anlatamam kuzum çok şükür kurban olsun teyzesi yaradana geç döllenme olmuş demekki annesi minnoş fıstıgım benimCanım kızlar doktordan çıktım anca yazmaya fırsat buldum çok şükür dediğiniz gibi çıktı bebişi gördüm kalbini de çok az dinletti daha çok küçükmüş sat a göre 7+4 ama bebiş 6+4 çıktı o yüzden geçen hafta görmemişiz bu sefer sevinçten gözyaşı döktüm bu da bebişim ilk resmi teyzeleri melegim can @imagination forever Niqu fnd_50 O _okyanus Merve3553 Tikabasa Bezgininsan @Marryyj
Bu arada erkek bebek gibi geldi banaCanım kızlar doktordan çıktım anca yazmaya fırsat buldum çok şükür dediğiniz gibi çıktı bebişi gördüm kalbini de çok az dinletti daha çok küçükmüş sat a göre 7+4 ama bebiş 6+4 çıktı o yüzden geçen hafta görmemişiz bu sefer sevinçten gözyaşı döktüm bu da bebişim ilk resmi teyzeleri melegim can @imagination forever Niqu fnd_50 O _okyanus Merve3553 Tikabasa Bezgininsan @Marryyj
Mesajını görene kadar içim gitti bak ben sana ne dedim bu doktorlar böyle bana neler dediler neler yaşattılar sen bundan sonrada asla kafana takma bence sende erkeksağ salim kucağına çok rahat gebeliğin olsun kuzum nasıl mutlu oldum amaCanım kızlar doktordan çıktım anca yazmaya fırsat buldum çok şükür dediğiniz gibi çıktı bebişi gördüm kalbini de çok az dinletti daha çok küçükmüş sat a göre 7+4 ama bebiş 6+4 çıktı o yüzden geçen hafta görmemişiz bu sefer sevinçten gözyaşı döktüm bu da bebişim ilk resmi teyzeleri melegim can @imagination forever Niqu fnd_50 O _okyanus Merve3553 Tikabasa Bezgininsan @Marryyj
Selam.Evet bu grup çok iyi olduBu arada herkese selam 2021 yılından beri etkileşim kurup grup grup gezdiğim denk geldiğim herkes burda çok sevindim güzel bir grup olmuş ellerinize sağlık
Ya bu haber çok iyi geldi bana aşırı sevindim Rabbim sağlıkla devam ettirsin canımsın çok mutlu oldum gerçektenCanım kızlar doktordan çıktım anca yazmaya fırsat buldum çok şükür dediğiniz gibi çıktı bebişi gördüm kalbini de çok az dinletti daha çok küçükmüş sat a göre 7+4 ama bebiş 6+4 çıktı o yüzden geçen hafta görmemişiz bu sefer sevinçten gözyaşı döktüm bu da bebişim ilk resmi teyzeleri melegim can @imagination forever Niqu fnd_50 O _okyanus Merve3553 Tikabasa Bezgininsan @Marryyj
Yaaa canım yaaa cokk sevindim çok şükür maşallah maşallah bir hafta geriden bir hafta önden hiç takılmıyor doktorlar buna hadi hayırlısı canm benimCanım kızlar doktordan çıktım anca yazmaya fırsat buldum çok şükür dediğiniz gibi çıktı bebişi gördüm kalbini de çok az dinletti daha çok küçükmüş sat a göre 7+4 ama bebiş 6+4 çıktı o yüzden geçen hafta görmemişiz bu sefer sevinçten gözyaşı döktüm bu da bebişim ilk resmi teyzeleri melegim can @imagination forever Niqu fnd_50 O _okyanus Merve3553 Tikabasa Bezgininsan @Marryyj
İnşallah canım Evet ya öyle yapmış şuan tek isteğim sağlıklı bir şekilde kucağıma almak umarım sende çok güzel sonuçlar alırsın canım senden de güzel haberler bekliyoruzOyyyy yaradana kurban çok mutlu oldum canım arkadaşım teyzesinin narin kelebeği saklanmış annesini korkuttu tabi bizi de korkuttu doğsun pat pat totosuna vur onun çok şükür canım sağ salim kucağına da almak nasip olsun inşallah
Saol canım benim seni de buraya etiketledim bizim burda güzel bir grup kurduk eskiler umarım seninde pozitiftir yarın testini bekliyorumÇok çok çok sevindim canım hayırlı uğurlu olsun sağlıkla kucağına al inşallah
Canım arkadaşım desteğin herşeye değer inşallah sende sağlıklı bir şekilde doğumunu yaparsın dualarım seninleMaşallah canım benım zaten ben yıgenımın bızımle oldugundan emındımmsaglıkla ılerleyecek ınsallah
İnşallah kuzum perşembe günü kendi doktoruma randevu aldım merakla bekliyorum günler geçmiyorİnşallah canım Evet ya öyle yapmış şuan tek isteğim sağlıklı bir şekilde kucağıma almak umarım sende çok güzel sonuçlar alırsın canım senden de güzel haberler bekliyoruz
Saol canım benim seni de buraya etiketledim bizim burda güzel bir grup kurduk eskiler umarım seninde pozitiftir yarın testini bekliyorum
Canım arkadaşım desteğin herşeye değer inşallah sende sağlıklı bir şekilde doğumunu yaparsın dualarım seninle
Evet canım galiba öyle doktor bişey demedi şuan sorun yokmuş çok evham yapmıştım insan bı kere yaşayınca galiba her gidip gelmede bu evhami yasayacam desteğin için tşk ederim canımYaaaa nasıl sevindim anlatamam kuzum çok şükür kurban olsun teyzesi yaradana geç döllenme olmuş demekki annesi minnoş fıstıgım benim
Banada öyle geldi ama ilk bebeğim olacak çok heyecanlıyım sağlıklı olsunda ne olursa olsunBu arada erkek bebek gibi geldi bana
Tşk ederim canım benim Çok kötü bir hafta geçirdim ama şuan hepsini unuttum bu konuda çok doğru söylüyorsun bakalım o zamana kadar neler yaşayacazMesajını görene kadar içim gitti bak ben sana ne dedim bu doktorlar böyle bana neler dediler neler yaşattılar sen bundan sonrada asla kafana takma bence sende erkeksağ salim kucağına çok rahat gebeliğin olsun kuzum nasıl mutlu oldum ama
Saol canım benim sende umarım güzel bir şekilde sıkıntısız kucağına alırsın inşallahYa bu haber çok iyi geldi bana aşırı sevindim Rabbim sağlıkla devam ettirsin canımsın çok mutlu oldum gerçekten
Evet canım ya gerçekten çok kötü olmuştum ama dediğiniz gibi çıktı çok şükür umarım sağlıkli bir şekilde ilerlerYaaa canım yaaa cokk sevindim çok şükür maşallah maşallah bir hafta geriden bir hafta önden hiç takılmıyor doktorlar buna hadi hayırlısı canm benim
Kaç haftalık oldu canım çok erken gitme görmeyince benim gibi sıkıntı yaparsın ama eğer ağrın sizin varsa git ona göre onlemde alırlar hadi bakalım ben sende de bı sorun çıkacağını düşünmüyorum güzel ilerleyecek inşallahİnşallah kuzum perşembe günü kendi doktoruma randevu aldım merakla bekliyorum günler geçmiyor
İnşallah canım benim çok teşekkür ederim ben de Allah razı olsunSaol canım benim sende umarım güzel bir şekilde sıkıntısız kucağına alırsın inşallah
İnşallah canım ama hiçbir belirtim yok ne akıntı ne hassasiyet ne şişlik normal zamanlardaki gibiyim inşallah bu kez belirti olmadan olur da bende şaşırayım mucize olur bana da bir de bu gruptaki çoğu kişiyi tanıyorum ilk gebeligimde baya iletişim halindeydik herkesle güzel olmuş grupSaol canım benim seni de buraya etiketledim bizim burda güzel bir grup kurduk eskiler umarım seninde pozitiftir yarın testini bekliyorum
Benimde belirtim yoktu biliyorsun ona takılma güzel düşün evet grup nigu arkadaşimiz kurdu 2022 den beri çoğumuz gebelik için çaba verdi gebe kaldık olmadı kimi gebe kaldı doğurdu benim gibi yeni gebelik yaşayanlar var hala bekleyen arkadaşlarımız burdan birbirimize destek oluyoruz inşallah rabbim isteyen herkese en kısa sürede bu sevinci yaşatırİnşallah canım ama hiçbir belirtim yok ne akıntı ne hassasiyet ne şişlik normal zamanlardaki gibiyim inşallah bu kez belirti olmadan olur da bende şaşırayım mucize olur bana da bir de bu gruptaki çoğu kişiyi tanıyorum ilk gebeligimde baya iletişim halindeydik herkesle güzel olmuş grup
Cnm yaaa çok sevındımetiketi gördüm dedim kesin güzel bi haber var rabbim tamamını erdırsın inşşBenimde belirtim yoktu biliyorsun ona takılma güzel düşün evet grup nigu arkadaşimiz kurdu 2022 den beri çoğumuz gebelik için çaba verdi gebe kaldık olmadı kimi gebe kaldı doğurdu benim gibi yeni gebelik yaşayanlar var hala bekleyen arkadaşlarımız burdan birbirimize destek oluyoruz inşallah rabbim isteyen herkese en kısa sürede bu sevinci yaşatır
Hoşgeldın sen nasılsın neler yapıyorsun?İnşallah canım ama hiçbir belirtim yok ne akıntı ne hassasiyet ne şişlik normal zamanlardaki gibiyim inşallah bu kez belirti olmadan olur da bende şaşırayım mucize olur bana da bir de bu gruptaki çoğu kişiyi tanıyorum ilk gebeligimde baya iletişim halindeydik herkesle güzel olmuş grup
İyi düşünki iyi olsunTşk ederim canım benim Çok kötü bir hafta geçirdim ama şuan hepsini unuttum bu konuda çok doğru söylüyorsun bakalım o zamana kadar neler yaşayacaz