Benimkininde yanakları çok kızarıyor ilaç alerjisinden bagımsız gıda alerjiside çıkabilirYok kuzu hastanede el ayak hastalığı olmuştu ondan yatmıştı geçen günde yanakları kızarıyor ama her gün yediği yemekler doktor ufak düşük alerji ola bilir takip edicem bakalım
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Anne Grupları Yine kızlar toplandık eskisi gibi☺️🫶🏻🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹
- Konu Sahibi Niqu
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Aynen gıdada ola bilirBenimkininde yanakları çok kızarıyor ilaç alerjisinden bagımsız gıda alerjiside çıkabilir
Amin canım.Bende şokAhaaa ben şookk hayırlı olsun canım
Yaaaaaaaa kız sende benim gibi mi oldun yoksa ya aglıcam kız ogluna kardeş geliyor bekliyormuydun yoksa böyle bişe süpriz mi oldu ben hala şok hemen doktora git igne felan kullanman gerekiyorsa benim böyle çıktıgında 6 haftalık hamileydimKızlar hamileyim ben hala inanmıyorum
Kız yok ya nerden bekliyordum 2 defa ilişki yaşandı onuda resmen apar topar1 gün gecikmem oldu benim normalde gecikmem olmaz işte dedim yapayım stres oldum iyice adet olmayınca.Haftaya gidicem doktora evet biliyorsun lekelenme kanama olucak diye korkuyorumYaaaaaaaa kız sende benim gibi mi oldun yoksa ya aglıcam kız ogluna kardeş geliyor bekliyormuydun yoksa böyle bişe süpriz mi oldu ben hala şok hemen doktora git igne felan kullanman gerekiyorsa benim böyle çıktıgında 6 haftalık hamileydim
İyi adet gününü biliyormuşsun en azından benim gibi olmadın maşallh maşallah suphanallah allahım tamamına erdirsin inşallah malesef bizimde bu korkumuz var ben olsam bende korkarım inşallah olmaz lekelenme felan yaa allahım sen iste yeterki çok şükürKız yok ya nerden bekliyordum 2 defa ilişki yaşandı onuda resmen apar topar1 gün gecikmem oldu benim normalde gecikmem olmaz işte dedim yapayım stres oldum iyice adet olmayınca.Haftaya gidicem doktora evet biliyorsun lekelenme kanama olucak diye korkuyorum
Bir gün gecikme eminmisin kuzum çok koyu testinKız yok ya nerden bekliyordum 2 defa ilişki yaşandı onuda resmen apar topar1 gün gecikmem oldu benim normalde gecikmem olmaz işte dedim yapayım stres oldum iyice adet olmayınca.Haftaya gidicem doktora evet biliyorsun lekelenme kanama olucak diye korkuyorum
Eminim kuzumBir gün gecikme eminmisin kuzum çok koyu testin
Gerçi dogru biz hiç adet gecikmesini beklemeden yapıp gölge aradıgımız için koyu geldi kan verecekmisinEminim kuzum
Yunustada aynıydı koyuluk ben hep bekliyorum ya diyorum ya beklemediğim için ondanyok doktora gidicem bakalım o ne söylicek baksın diyorum hemenGerçi dogru biz hiç adet gecikmesini beklemeden yapıp gölge aradıgımız için koyu geldi kan verecekmisin
Hemen git kuzum bekleme tek ilişki ise zaten aralıklı erkektir yineYunustada aynıydı koyuluk ben hep bekliyorum ya diyorum ya beklemediğim için ondanyok doktora gidicem bakalım o ne söylicek baksın diyorum hemen
Ayyy heyacanlandım haftaya gidicem kesinHemen git kuzum bekleme tek ilişki ise zaten aralıklı erkektir yine
Adet belirtileri o kadar halada sanki adet olucam gibiHiç bi belirtin olmadımı kız
Amin canım Aminevet çok şükür bu defa tedavi olmadan olduYa çok mutlu oldum tedavisiz oldu dimi inşallah sağlıkla kucağına alırsın
Canım sen düşükden yada kürtajdan sonra ne zaman adet oldun benim 47 gün oldu hala olmadım adetAmin canım Aminevet çok şükür bu defa tedavi olmadan oldu
Kimyasaldan sonra 1 hafta içinde adet oldum ama kürtajdan sonra tam hatırlamıyorum ama senin gibi uzun süre diğildi kesinCanım sen düşükden yada kürtajdan sonra ne zaman adet oldun benim 47 gün oldu hala olmadım adet