• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anne Grupları Yine kızlar toplandık eskisi gibi☺️🫶🏻🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

Yok kuzu hastanede el ayak hastalığı olmuştu ondan yatmıştı geçen günde yanakları kızarıyor ama her gün yediği yemekler doktor ufak düşük alerji ola bilir takip edicem bakalım
Benimkininde yanakları çok kızarıyor ilaç alerjisinden bagımsız gıda alerjiside çıkabilir

Kızlar hamileyim ben hala inanmıyorum😍

Eklentiler

• IMG20250104190317.jpg
    IMG20250104190317.jpg
    91,9 KB · Görüntüleme: 9
  • IMG-20250104-WA0009.jpeg
    IMG-20250104-WA0009.jpeg
    103,6 KB · Görüntüleme: 9
Kızlar hamileyim ben hala inanmıyorum😍
Yaaaaaaaa kız sende benim gibi mi oldun yoksa ya aglıcam kız ogluna kardeş geliyor bekliyormuydun yoksa böyle bişe süpriz mi oldu ben hala şok hemen doktora git igne felan kullanman gerekiyorsa benim böyle çıktıgında 6 haftalık hamileydim

Yaaaaaaaa kız sende benim gibi mi oldun yoksa ya aglıcam kız ogluna kardeş geliyor bekliyormuydun yoksa böyle bişe süpriz mi oldu ben hala şok hemen doktora git igne felan kullanman gerekiyorsa benim böyle çıktıgında 6 haftalık hamileydim
Kız yok ya nerden bekliyordum 2 defa ilişki yaşandı onuda resmen apar topar😅1 gün gecikmem oldu benim normalde gecikmem olmaz işte dedim yapayım stres oldum iyice adet olmayınca.Haftaya gidicem doktora evet biliyorsun lekelenme kanama olucak diye korkuyorum

Kız yok ya nerden bekliyordum 2 defa ilişki yaşandı onuda resmen apar topar😅1 gün gecikmem oldu benim normalde gecikmem olmaz işte dedim yapayım stres oldum iyice adet olmayınca.Haftaya gidicem doktora evet biliyorsun lekelenme kanama olucak diye korkuyorum
İyi adet gününü biliyormuşsun en azından benim gibi olmadın maşallh maşallah suphanallah allahım tamamına erdirsin inşallah malesef bizimde bu korkumuz var ben olsam bende korkarım inşallah olmaz lekelenme felan yaa allahım sen iste yeterki çok şükür 🤲🤲🤲🤲🤲🤲

Bir gün gecikme eminmisin kuzum çok koyu testin

Gerçi dogru biz hiç adet gecikmesini beklemeden yapıp gölge aradıgımız için koyu geldi 😂😂😂kan verecekmisin
Yunustada aynıydı koyuluk ben hep bekliyorum ya diyorum ya beklemediğim için ondan🤭yok doktora gidicem bakalım o ne söylicek baksın diyorum hemen

Yunustada aynıydı koyuluk ben hep bekliyorum ya diyorum ya beklemediğim için ondan🤭yok doktora gidicem bakalım o ne söylicek baksın diyorum hemen
Hemen git kuzum bekleme tek ilişki ise zaten aralıklı erkektir yine 🤩🤩🤩

Back
X