Oh çok şükür hayırlu uğurlu olsun canım, çok çok çok sevindim mmmCanım kızlar doktordan çıktım anca yazmaya fırsat buldum çok şükür dediğiniz gibi çıktı bebişi gördüm kalbini de çok az dinletti daha çok küçükmüş sat a göre 7+4 ama bebiş 6+4 çıktı o yüzden geçen hafta görmemişiz bu sefer sevinçten gözyaşı döktüm bu da bebişim ilk resmi teyzeleri @melegim can imagination forever Niqu fnd_50 @_okyanus Merve3553 @Tikabasa Bezgininsan M Marryyj
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Anne Grupları Yine kızlar toplandık eskisi gibi☺️🫶🏻🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹
- Konu Sahibi Niqu
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Maşallah sağ salim al oğluşunu kucağına inşallah kuzum o misss kokudan bana da yollaKızlar nasip olursa günümüz belli oldu, pazartesi oğluma kavuşacağım iyiki varsınız, bu yolda birlikte yürüdük, güldük ağladık, inşallah sağ salim evlatlarımıza kavuşmak ve onları büyütmek bana ve buradaki tüm arkadaşlarıma nasip olur hepinizi çook öpüyorummm
Ayy ne güzel bir haber. Çok sevindim. Çok güzel bir doğum hikayen olsun inşallah sağlıkla al kucağına. DuygulandımKızlar nasip olursa günümüz belli oldu, pazartesi oğluma kavuşacağım iyiki varsınız, bu yolda birlikte yürüdük, güldük ağladık, inşallah sağ salim evlatlarımıza kavuşmak ve onları büyütmek bana ve buradaki tüm arkadaşlarıma nasip olur hepinizi çook öpüyorummm
Önemli değil kuzum. Bebiş iyi olsun sen iyi ol ben güzel haberlerimi okurum inşallahSaol canım benim heyecan dan senin nicki etiketlemeyi unutmuşum inşallah bu sefer öyle olur çok bekletti ama olsun yeterli sağlıkla gelsin
Kolay dogumların olsun canım benımdualarımız senınleKızlar nasip olursa günümüz belli oldu, pazartesi oğluma kavuşacağım iyiki varsınız, bu yolda birlikte yürüdük, güldük ağladık, inşallah sağ salim evlatlarımıza kavuşmak ve onları büyütmek bana ve buradaki tüm arkadaşlarıma nasip olur hepinizi çook öpüyorummm
Günaydın kızlar ve beyons bugün asilamanin 10. Günü test yaptım negatif çıktı. 6. Gunu silik 8. Gunu daha koyu ve 10. Gün tamamen negatif . Adet belirtileri başladı hafif bir göğüs ağrım var göğüslerim sert değil yumuşadı. benim yumusayinca adet olurum hep şuan da da öyle nasip değilmiş olsa koyulasmisken artardi artık bu işin piri olduk
Canım gunaydın.Dur bakalım benım 11.gunde cıkmıstı,1-2gun daha bekle ınsallah bebegın senınledirGünaydın kızlar ve beyons bugün asilamanin 10. Günü test yaptım negatif çıktı. 6. Gunu silik 8. Gunu daha koyu ve 10. Gün tamamen negatif . Adet belirtileri başladı hafif bir göğüs ağrım var göğüslerim sert değil yumuşadı. benim yumusayinca adet olurum hep şuan da da öyle nasip değilmiş olsa koyulasmisken artardi artık bu işin piri olduk
Kuzum dün aklımdan geçtin. Dedim ki edahandronun doğumunun yakın olması lazım bir girip sorayım bir baktım sen yazmışsın. Duam kalbim seninle. Sağlıkla kavuşmak nasip olsun inşallahKızlar nasip olursa günümüz belli oldu, pazartesi oğluma kavuşacağım iyiki varsınız, bu yolda birlikte yürüdük, güldük ağladık, inşallah sağ salim evlatlarımıza kavuşmak ve onları büyütmek bana ve buradaki tüm arkadaşlarıma nasip olur hepinizi çook öpüyorummm
Amin canım AminYaaa bak artık kucağına alıcan çok şükürBir erkek daha geliyorSağ salim kucağına al canım doğduktan sonrada vaktin olunca haberdar et bizi bir sürü anne var burda soruların olunca yazKızlar nasip olursa günümüz belli oldu, pazartesi oğluma kavuşacağım iyiki varsınız, bu yolda birlikte yürüdük, güldük ağladık, inşallah sağ salim evlatlarımıza kavuşmak ve onları büyütmek bana ve buradaki tüm arkadaşlarıma nasip olur hepinizi çook öpüyorummm
2 gebelik bir kimyasal geçirdim hepsinde belirti vardı . Vücudumu biliyorum artık canım o yüzden yok diye düşünüyorum adetimi bekleyecem artık o da zaten 15 16 . Gün gelirCanım gunaydın.Dur bakalım benım 11.gunde cıkmıstı,1-2gun daha bekle ınsallah bebegın senınledir
Evet ya iple çekiyorum yarınıDesene perşembe günü iki güzel haber daha beklicez
Ay hadi İnşallah kuzumSaol canım senden de güzel haberler bekliyoruz canım
Bende yarın sabah gitcem inşallah güzel haberlerle dönerizPerşembe günü gidicem canım sen ne yaptın gittin mi keseyi görmeye
İnşallah ağrısız sancısız çok güzel bı doğumun olur bebeğimKızlar nasip olursa günümüz belli oldu, pazartesi oğluma kavuşacağım iyiki varsınız, bu yolda birlikte yürüdük, güldük ağladık, inşallah sağ salim evlatlarımıza kavuşmak ve onları büyütmek bana ve buradaki tüm arkadaşlarıma nasip olur hepinizi çook öpüyorummm
Hadi inşallah kuzum kaç haftalık oldu seninEvet ya iple çekiyorum yarını
Ay hadi İnşallah kuzum
Bende yarın sabah gitcem inşallah güzel haberlerle döneriz
İnşallah ağrısız sancısız çok güzel bı doğumun olur bebeğim
Valla bilmiyorum ki işte geç döllenme olmuştu heralde o yüzden ilk kadın doğuma gidişim olacakHadi inşallah kuzum kaç haftalık oldu senin
canım benim 11. gün 11 çıkmıştı o kadar düşük o yüzden yarın veya diğer güne bakmak güzel düşünelimGünaydın kızlar ve beyons bugün asilamanin 10. Günü test yaptım negatif çıktı. 6. Gunu silik 8. Gunu daha koyu ve 10. Gün tamamen negatif . Adet belirtileri başladı hafif bir göğüs ağrım var göğüslerim sert değil yumuşadı. benim yumusayinca adet olurum hep şuan da da öyle nasip değilmiş olsa koyulasmisken artardi artık bu işin piri olduk
tşk ederim canım benim senin adınada cok sevindim zaman ne kadar cabuk gecmiş inşallah güzel bir doğum gecirir sağlıkla kucagına alırsın yavrunuOh çok şükür hayırlu uğurlu olsun canım, çok çok çok sevindim mmm
Anladım canımValla bilmiyorum ki işte geç döllenme olmuştu heralde o yüzden ilk kadın doğuma gidişim olacak
Bak canım yükledim testi gözle bakınca kuruma çizgisi gibi birsey var çok zor görünüyor ama fotoda gözüken birsey yok sanırım kuruma çizgisinin yeri ben artık ezberledim diye görüyorumcanım benim 11. gün 11 çıkmıştı o kadar düşük o yüzden yarın veya diğer güne bakmak güzel düşünelim
Eklentiler
Ben görüyorum ama kaçıncı dakika da çektin canım başka test yap striplere ben güvenmiyorum canınBak canım yükledim testi gözle bakınca kuruma çizgisi gibi birsey var çok zor görünüyor ama fotoda gözüken birsey yok sanırım kuruma çizgisinin yeri ben artık ezberledim diye görüyorum
İlk 5 dk da çektim canımBen görüyorum ama kaçıncı dakika da çektin canım başka test yap striplere ben güvenmiyorum canın