iki gündür var kuşum ama kusma yok sadece acken bulanıyor sende kusma olmuşmuydu gerci boş gebelikte te olabiliyormuşOo bulantı basladıysa bebıs belırtısı dırekdemekkı olusuyor,bebek olusurken bulantı baslıyor cunku,nedendır bılınmez benım ıcım rahat bebıs oldugunu dusunuyorum ben
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Anne Grupları Yine kızlar toplandık eskisi gibi☺️🫶🏻🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹
- Konu Sahibi Niqu
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Kusma bıraz daha ılerı haftalarda oluyor ozellıkle sabahları,benım mıde cok kotuydu ya oyle olmasın dur senınkı hep ekmek kemırıyordum sureklıboş gebelıgı unut kuşum unut,yarına ne kaldı şurda yarın guzel haberlerını beklıyorumiki gündür var kuşum ama kusma yok sadece acken bulanıyor sende kusma olmuşmuydu gerci boş gebelikte te olabiliyormuş
inşallah canım yarın güzel haberlerle gelirim dualarınızı bekliyorumKusma bıraz daha ılerı haftalarda oluyor ozellıkle sabahları,benım mıde cok kotuydu ya oyle olmasın dur senınkı hep ekmek kemırıyordum sureklıboş gebelıgı unut kuşum unut,yarına ne kaldı şurda yarın guzel haberlerını beklıyorum
Bence var kuzum bebişin kendini biraz geç göstermek istedi inşallah güzel haberlerini bekliyoruz yarın kalp atışını duyar gelirsin inşalalh kuzum yani boş gebelik olsa şimdiye kanama olması lazımdı diye düşünüyorum bende öyle olmuştu en azındanyok canım kanama leke yok hafif bulantımda var yanı kusturmayan özellikle iki gündür acıktıgımda oluyor yarın tekrar gidecem bakalım kese göründüğü için betaya gerek görmedi zaten beta takibinde de hep iki kat artmıştı bı sıkıntı yoktu yınede hakkımda hayırlısı olsun
inşallah canım umarım öyledir sen nasıl oldun bitti mi kanaman kontrole gittin mi tekrarBence var kuzum bebişin kendini biraz geç göstermek istedi inşallah güzel haberlerini bekliyoruz yarın kalp atışını duyar gelirsin inşalalh kuzum yani boş gebelik olsa şimdiye kanama olması lazımdı diye düşünüyorum bende öyle olmuştu en azından
Kanamam düşükten sonra lekelenme şeklinde sürdü az az kesildi canım doktor içimdeki parça temizlensin diye ilaç verdi kanaman durmazsa gel dedi kanamam olmayınca bende gitmedim canıminşallah canım umarım öyledir sen nasıl oldun bitti mi kanaman kontrole gittin mi tekrar
Kuzum ben hiç kusmadım bir defa bile sadece bulantı oldu sonra o da geçtiiki gündür var kuşum ama kusma yok sadece acken bulanıyor sende kusma olmuşmuydu gerci boş gebelikte te olabiliyormuş
anladım canım o zaman bekle adet oldugunda tekrar git o zaman net anlaşılır benimde önceki gebelikte kürtaj sonrası leke olarak devam etmişti bi kac gün sonra kesildi adet olunca gittim tamamen temiz demiştiKanamam düşükten sonra lekelenme şeklinde sürdü az az kesildi canım doktor içimdeki parça temizlensin diye ilaç verdi kanaman durmazsa gel dedi kanamam olmayınca bende gitmedim canım
Canm bazen bebek geç gorunebiliyormuş olumsuzu at aklından doktr ne diyecekyok canım kanama leke yok hafif bulantımda var yanı kusturmayan özellikle iki gündür acıktıgımda oluyor yarın tekrar gidecem bakalım kese göründüğü için betaya gerek görmedi zaten beta takibinde de hep iki kat artmıştı bı sıkıntı yoktu yınede hakkımda hayırlısı olsun
bende yarın için heyecanlıyım inş güzel haberlerle gelirim hepinizden dua bekliyorumCanm bazen bebek geç gorunebiliyormuş olumsuzu at aklından doktr ne diyecek
İçini ferah tut canım açlık bulantıları bende de var bence de bebek oluşmaya başlayınca yavaş yavaş bu belirtileri veriyor inşallah yarın bebişin oluşumunu da görüceksin canımbende yarın için heyecanlıyım inş güzel haberlerle gelirim hepinizden dua bekliyorum
Sen neden kürtaj oldun canım kanaman başlamamışmıydı o zaman. Bu arada yarın kaçta gideceksinanladım canım o zaman bekle adet oldugunda tekrar git o zaman net anlaşılır benimde önceki gebelikte kürtaj sonrası leke olarak devam etmişti bi kac gün sonra kesildi adet olunca gittim tamamen temiz demişti
Canım kızlar doktordan çıktım anca yazmaya fırsat buldum çok şükür dediğiniz gibi çıktı bebişi gördüm kalbini de çok az dinletti daha çok küçükmüş sat a göre 7+4 ama bebiş 6+4 çıktı o yüzden geçen hafta görmemişiz bu sefer sevinçten gözyaşı döktüm bu da bebişim ilk resmi teyzeleri melegim can imagination forever Niqu fnd_50 O _okyanus Merve3553 Tikabasa Bezgininsan M Marryyj
Eklentiler
Oyyyy yaradana kurban çok mutlu oldum canım arkadaşım teyzesinin narin kelebeği saklanmış annesini korkuttu tabi bizi de korkuttu doğsun pat pat totosuna vur onun çok şükür canım sağ salim kucağına da almak nasip olsun inşallahCanım kızlar doktordan çıktım anca yazmaya fırsat buldum çok şükür dediğiniz gibi çıktı bebişi gördüm kalbini de çok az dinletti daha çok küçükmüş sat a göre 7+4 ama bebiş 6+4 çıktı o yüzden geçen hafta görmemişiz bu sefer sevinçten gözyaşı döktüm bu da bebişim ilk resmi teyzeleri melegim can imagination forever Niqu fnd_50 O _okyanus Merve3553 Tikabasa Bezgininsan M Marryyj
Maşallah canım benım zaten ben yıgenımın bızımle oldugundan emındımmsaglıkla ılerleyecek ınsallahCanım kızlar doktordan çıktım anca yazmaya fırsat buldum çok şükür dediğiniz gibi çıktı bebişi gördüm kalbini de çok az dinletti daha çok küçükmüş sat a göre 7+4 ama bebiş 6+4 çıktı o yüzden geçen hafta görmemişiz bu sefer sevinçten gözyaşı döktüm bu da bebişim ilk resmi teyzeleri melegim can imagination forever Niqu fnd_50 O _okyanus Merve3553 Tikabasa Bezgininsan M Marryyj
Çok çok çok sevindim canım hayırlı uğurlu olsun sağlıkla kucağına al inşallahCanım kızlar doktordan çıktım anca yazmaya fırsat buldum çok şükür dediğiniz gibi çıktı bebişi gördüm kalbini de çok az dinletti daha çok küçükmüş sat a göre 7+4 ama bebiş 6+4 çıktı o yüzden geçen hafta görmemişiz bu sefer sevinçten gözyaşı döktüm bu da bebişim ilk resmi teyzeleri melegim can imagination forever Niqu fnd_50 O _okyanus Merve3553 Tikabasa Bezgininsan M Marryyj
Bende sabahtan beri bakıyordum msj attım cvp vermemişsin senin için girip durdum buraya valla demiştim sana gözükür diye artık stres yapma hersey güzel olacak inşallahCanım kızlar doktordan çıktım anca yazmaya fırsat buldum çok şükür dediğiniz gibi çıktı bebişi gördüm kalbini de çok az dinletti daha çok küçükmüş sat a göre 7+4 ama bebiş 6+4 çıktı o yüzden geçen hafta görmemişiz bu sefer sevinçten gözyaşı döktüm bu da bebişim ilk resmi teyzeleri melegim can imagination forever Niqu fnd_50 O _okyanus Merve3553 Tikabasa Bezgininsan M Marryyj