Terapistler bile insanlara boşanıp boşanmaması konusunda bir fikir vermiyorken siz,biz size boşanın dedik siz hala dert paylaşıyorsunuz diyorsunuz..![]()
Peki siz buna evlilik mi diyorsunuz???
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Terapistler bile insanlara boşanıp boşanmaması konusunda bir fikir vermiyorken siz,biz size boşanın dedik siz hala dert paylaşıyorsunuz diyorsunuz..![]()
sıkıntı mi yazıyorm ama . napayım yazmıyım o zaman olur mu. burda herkes yazıyor paylaşıyor belki de dertlenmek istiyorum kimsem yok anlatacak. bide söylediğinizin çoğunu yapmaya çalışıyorum.
bende aramıyorum zaten:)Herkes birbirinden bir haber
Esin de aramazsa aramasin boşver
farkındayım. yapabildiği mi yapıyorum mesela gecen gun bir arkadaş kv boyle boyle söyle dedi söyledim. elimden geldiğince yapmaya çalışıyorum. elbette dikkate aliyorum sizi. herkesin yorumuna ayrı ayrı cevap veriyorum. buda önemli değil mi sizceyaz...
bak 8 sayfa yorum var hemen hemen herkes aynı şeyleri söylemiş bunu dikkate al
ya biz senin iyiliğin için konuşuyoruz farkında bile değilsin
Hanımlar lütfen polemiğe girmeyiniz, site kurallarına uyduğu sürece üyeler konu açabilir, konu açma limiti yoktur.
TEŞEKKÜR EDERİM..Hanımlar lütfen polemiğe girmeyiniz, site kurallarına uyduğu sürece üyeler konu açabilir, konu açma limiti yoktur.
eşim 7 de geliyor işten, bende 5 gibi çıktım evden yani ondan önce gitmiş oldum o yüzden aramadi yani gittin mi eve geldi mi annem vs. sormadı zaten bende aramadım. aramayı da düşünmüyorum.Ben burda en cok siz biyere gideceginizde anneniz neden esinizi arayip izin aliyor oraya takildim ya. Neyse bide madem araniz kotu kv ile neden annenizi goturuyorsunuz oraya ki. Bi de esiniz eve gelmedimi aramadi diyorsunuz? Haberiniz olsaydida dugune gitseydiniz tamam biraz yakisik almazdi da bu neyin tribi yani tavsan daha kusmus dagin haberi yok.
morelbise arkadaşımızın banlamasina üzüldüm. insallah bsnim yuzumden banlanmamiştir. bana kötü yada kırıcı bir yorum da bulunmadı çünkü kendisiHanımlar lütfen polemiğe girmeyiniz, site kurallarına uyduğu sürece üyeler konu açabilir, konu açma limiti yoktur.
Ağzınıza sağlıkSiz eşinizle görüşmediniz mi dünden beri, eve gelmedi mi? Kayınvalidenizle küsseniz annenizi niye kadına götürüyorsunuz, görüşme zorunlulukları mı var? Düğüne giderken aileniz niye eşinizi arayıp izin alıyor, eşya mısınız siz?
Hiç anlayamadım konunuzu.
Hakaret eden varsa kötü içerik yapın lütfen, morelbise bu topik yüzünden uyarı almadı, uyarı alma sebebi çok başka.Kusura bakmayın ama bir şey sorabilir miyim?Hanımefendinin konu açmasına kızanlar pasif değil ama onu hakaret etmeden savunan morelbise üyesi pasife alınmış.Üzüldüm açıkcası çünkü sizin söylediğinizi söylemiş o da.
direk izin almadı zaten ailem. eşimi aradım konuştuk aramız bozuk diye izin vermedi hatta telefonu yüzüme kapattı küs olduğumuz için.bende annemden rica ettin izin alması için. annemi asla kıramaz annem ne derse hemen yapar mesela. o bakimdanAilenizin eşinizden izin alması tuhaf geldi bana.
Onların psikolojik baskıları yüzünden öyle hissetmişsin belli eşinin yazmamasınıda psikolojik yüzünden öyle algılıyosun tepki verseydi göndermezdi ayrıca yanında durunca faydan oluyomu acısımı diniyormuş gelmeyin şu psikolojik oyunlara ben iki sene çektim o duyguyu salla bacım senin psikolojinin önünde tutma kimseyi düğünden dönünce sende gidersin geçmiş olsuna varmı isteğin dersin olur biter sen onların davranışları altında ezileceğine sen onları davranışlarınla sinir et kayınvaliden kalp krizi geçirmemiş sonuçta alt tarafı kan vermişler bu normal bişeykizlar günaydın yine bir sıkıntım var.
anlatmak istiyorum. dün değil evvelsi gün kaynanam kucuk görümcelerime gitti. konu açmıştım küs olduğumuz için bana söylemediler. akşam 10 gibiydi. neyse eşim de söylemedi. bende annen nereye gitti sormadım zaten. sabah oldu aramadım nede onlar aradı annem hasta diye... hiç haberim yok. öğlen oldu akşam oldu derken, annem beni aradı kızım teyzenin oğlunun düğünü var eşinden izin alalım sende gel neyse esimi aramışlar izin almışlar. hazırlandım kizimida hazırladım falan, ama kaynanam dan kesinlikle haberim yok! annem geldi (yol 4 saat sürüyor bu arada) dugunden de haberim yoktu vardı ama bu pazar olacağını bilmiyordum. neyse önemi yok bunların kızlar. sonra annem geldi kaynanamı görmeye götürdüm annemi hani demesinler geldi kızını aldı gitti diye baktım kaynanam yatakta gözleri açık kan vermiş idrar tahlili vermiş, hastaneye görürmüş gorumcem falan. kesinlikle bunlardan haberim yok.. neyse annemle içeri girdik falan. görüştük çıktık. kaynanam yine bana tavırlı bu arada eski konum için. bende tavirliyim. hemde çok! ben ne ciyim o evde. biz o kadar dedik hastaneye götürelim diye. kızıyla gitti ve haber vermeden. şimdi whatsap gurubumuz var ordan yazmış görümcelerim annem çok hasta canım anam vs.vs.. bende şimdi kötü duruma düştüm. esim de dünden beri ne aradı ne mesaj attı.. kaynanası hasta düğüne gitti gibi gözüktüm. çok rahatsizim. kesinlikle haberim yok. vicdan olarak da rahatsız oldum ve canım çok sıkıldı bu duruma.. yarın büyük gorumcem de gelecekmiş annesi için. onlarla hiç bir sorunum yok herseylerine koşarım . onlarda öyle. ama ne bileyim rahatsız oldum. neler önedir sınız?
teşekkür ederim yorumunuz için evet öyle önemli değilmiş zatenOnların psikolojik baskıları yüzünden öyle hissetmişsin belli eşinin yazmamasınıda psikolojik yüzünden öyle algılıyosun tepki verseydi göndermezdi ayrıca yanında durunca faydan oluyomu acısımı diniyormuş gelmeyin şu psikolojik oyunlara ben iki sene çektim o duyguyu salla bacım senin psikolojinin önünde tutma kimseyi düğünden dönünce sende gidersin geçmiş olsuna varmı isteğin dersin olur biter sen onların davranışları altında ezileceğine sen onları davranışlarınla sinir et kayınvaliden kalp krizi geçirmemiş sonuçta alt tarafı kan vermişler bu normal bişey