yine kaynanam ve görümcelerim?

Allah kolaylık versin millet bir kaynana bir görümceyle başa çıkamıyor. teker teker gelin de.

malesef ben agzimi bile tam açmadan hemen eşim yapıştırıyor lafı! HAYIR diye. ne istesem ne izin alsam hemen HAYIR. diyor o yüzden annem de sen dur meryem ben izin alayim dedi.

İzin almayın zaten, ne münasebet. Eşler birbirine haber verir ama izin almaz. Kendinize bunun yapılmasına niye izin veriyorsunuz? Ama anlıyorum ki, biz burda size ne desek boş. Siz bu durumdan gizli bir zevk alıyor gibisiniz. Celladına aşık olan mahkum gibi.

mrymfyza mrymfyza
sana bişey sölemek istiyorum önceki konulara baktığımda sen kendine güvenemiyorsun korkuyorsun ne yapacagi bilemiyorsun. sasiriyorsun bide bu korkundan burdan yardim istiyorsun şimdi senin kişiliği tanidim.
eşinden izin almak kaynanayla napacagi bilememek.. kafasina göre yaşayamamak.. boşanma korkusu var içinde senin... bilmiyorum kaynanan senin bu kişiliği bildiğinden dolayı seni ezmeye çalışıyor. ben öle mi anladim bilmiyorum
eşin de kaynanan bi arada tutup seni eziyor sen bu duruma karşına dik. güçlü ol.. korkma. yapacagini yap.. böle olursan sana kimse bişey diyemez.
beni anlattınız :KK61::silah:

İzin almayın zaten, ne münasebet. Eşler birbirine haber verir ama izin almaz. Kendinize bunun yapılmasına niye izin veriyorsunuz? Ama anlıyorum ki, biz burda size ne desek boş. Siz bu durumdan gizli bir zevk alıyor gibisiniz. Celladına aşık olan mahkum gibi.
zevk mi pardon?

önceki konulardan bildiğim için :) artık tanidim :) bak kendini ezdirme güçlü ol..
bide söyle bir durum var boşanmaktan korkmuyorum. eğer eşim bir adım atsa boşanmak niyetine. ailemde gerçekten arkamda. ama böyle 3 kişiler için çocuğumu babasız bırakmak istemem yuvami bozmak istemezdim yani

Anneniz hasta olsa eşiniz bu kadar rahatsız olur mu? Ben bu kaynanacılığı anlamıyorum kızlar ya. Benim kayınvalidemde de var bu. Oğullarıyla evlendik sadece hepsi bu. Saygı ve sevgi içerisinde ilişkimizi sürdüreceğiz bitti gitti. Hastayken tabiki kızı götürecek siz de manevi olarak yanında olacaksınız. Ayrıca düğüne de gidebilirsiniz oturup karalar bağlayacak haliniz yok ya kayınvalideniz hasta diye.

Bunlar hep medeni hukukumuzun suçu(!) bence o soyisim, kütük falan değişince bunlar büyümüş serpilmiş başka bir ana kuzusunu alıp kendilerine bakıcı belliyorlar. Ne alaka yani?

Ekleme: düğün için annenizin eşten İZİN alma durumu nedir allah aşkına ya. Sen eşine sorarsın fikrini alırsın tabiki ,gitme derse gitmezsin bu ayrı bir konu. Ama annen nasıl senin adına eşinden izin alabilir? Aileniz zaten sizin tapunuzu eşinize vermiş zihniyette. Bu durumda olmanız normal.

meryem,sen ve bir iki kişi daha var burayı günlük gibi kullanan dert yanan ama çözüm önerileri karşısında susan,bir şey yapmayan ama her gün yeni konuyla gelen

kaynanan,görümcelerin ve kocan bermuda şeytan üçgenindesin ve hala acaba ne yapmalıyım diye soruyorsun diğer konularına göz at orada çok çözümler yazıldı

Siz galba insanlara çok ayar vermeye çalışıyorsunuz benimle tartışma yaratmaya çalıştığınızda dikkatimi çektiniz aklımda kaldınız.Şimdi burada bayanlarca dertleşiyoruz siz niye bir kaç kişi diye fişleme yapıp önceki konulardan okuyun çözüm orada diyorsunuz.Biz burada bir hastalığa reçete yazmıyoruz ki önceki konudan okusun.Her gün farklı olay yaşıyor ve farklı olaya farklı yorumlar farklı çözümler bulunur.Konu sahibi dün haklı bugün haksız olabilir.Belki günde 4 kere konu bile açar.Ama isterseniz derdine ortak olmayabilirsiniz bu saydığınız kişilerin.Buna günlük denemez.İnsan etrafta sürekli gördüğü insanlara hele de ailesine her şeyi anlatamıyor ve biz burada sohbet ediyoruz ne güzel.

bide söyle bir durum var boşanmaktan korkmuyorum. eğer eşim bir adım atsa boşanmak niyetine. ailemde gerçekten arkamda. ama böyle 3 kişiler için çocuğumu babasız bırakmak istemem yuvami bozmak istemezdim yani
sen boşanmaktan korkmuyorsaniz adami boşanmayı korkutacaksiniz.
madem annesiyle bi arada tutuyor senin dediği yapmıyor seni ezmeye çalışıyorsa korkutacaksin onu. senin gibi insani nerden bulur bulamaz..

Siz galba insanlara çok ayar vermeye çalışıyorsunuz benimle tartışma yaratmaya çalıştığınızda dikkatimi çektiniz aklımda kaldınız.Şimdi burada bayanlarca dertleşiyoruz siz niye bir kaç kişi diye fişleme yapıp önceki konulardan okuyun çözüm orada diyorsunuz.Biz burada bir hastalığa reçete yazmıyoruz ki önceki konudan okusun.Her gün farklı olay yaşıyor ve farklı olaya farklı yorumlar farklı çözümler bulunur.Konu sahibi dün haklı bugün haksız olabilir.Belki günde 4 kere konu bile açar.Ama isterseniz derdine ortak olmayabilirsiniz bu saydığınız kişilerin.Buna günlük denemez.İnsan etrafta sürekli gördüğü insanlara hele de ailesine her şeyi anlatamıyor ve biz burada sohbet ediyoruz ne güzel.

size cevabım hep bu olacak sevgi kelebeği :KK53:

:işsiz::işsiz:

çok teşekkür ederim guzek yorumunuz için. gerçekten anlayacak ve beni anlayacak kimse yok etrafimda. aileme de anlatamıyorum üzülmesinler diye. buraya yazıyorm hemde burayı gerçekten seviyorum. eleştiri kadar güzel yorum yapanlar da var. insanlar neden yaraya tuz basar onu da anlamıyorum. tekrar çok teşekkür ederim

Adam seni bakkala bile tek göndermiyor. Koskoca kadın küçük çocuk gibi herşey için izin alıyorsun. Bu adam senin kocanmı yoksa babanmı? Kendisi senden bişeyler için izin alıyor mu? Seni doğuran bu yaşa getiren annen kuzeninin düğününe götürmek için beyefendiden izin alıyor. Ve sen bizde böyle diyorsun bunların hepsini kabul ediyorsun. Konu sahibi kaldır çöpe at bu kafayı. Yıl 2018 şurda birkaç ay kaldı 2019 a girmeye. Bu zamanda hala böyle orta çağdan kalma zihniyetler uygulamalar.. Değiştirin artık bu kafaları. Yoksa daha çoook konu açarsın buraya :işsiz:

çok teşekkür ederim guzek yorumunuz için. gerçekten anlayacak ve beni anlayacak kimse yok etrafimda. aileme de anlatamıyorum üzülmesinler diye. buraya yazıyorm hemde burayı gerçekten seviyorum. eleştiri kadar güzel yorum yapanlar da var. insanlar neden yaraya tuz basar onu da anlamıyorum. tekrar çok teşekkür ederim

hiç kusura bakma meryem açtığın bir çok konuda gayet mantıklı yardımcı yorumlar yaptım hatta sayfalarca yardımcı olmaya çalıştım ama senin derdin çözüm bulmak falan değil sıkıldıkça yazmak işte bir nevi günlük

bak kaç kişi benim gibi düşünüyor

Adam seni bakkala bile tek göndermiyor. Koskoca kadın küçük çocuk gibi herşey için izin alıyorsun. Bu adam senin kocanmı yoksa babanmı? Kendisi senden bişeyler için izin alıyor mu? Seni doğuran bu yaşa getiren annen kuzeninin düğününe götürmek için beyefendiden izin alıyor. Ve sen bizde böyle diyorsun bunların hepsini kabul ediyorsun. Konu sahibi kaldır çöpe at bu kafayı. Yıl 2018 şurda birkaç ay kaldı 2019 a girmeye. Bu zamanda hala böyle orta çağdan kalma zihniyetler uygulamalar.. Değiştirin artık bu kafaları. Yoksa daha çoook konu açarsın buraya :işsiz:
ben çok rahat büyüdüm aslında çok çalıştım serbest biriydim. ama evlenince böyle olacağı mi nerden bilebilirdim :(

hiç kusura bakma meryem açtığın bir çok konuda gayet mantıklı yardımcı yorumlar yaptım hatta sayfalarca yardımcı olmaya çalıştım ama senin derdin çözüm bulmak falan değil sıkıldıkça yazmak işte bir nevi günlük

bak kaç kişi benim gibi düşünüyor
sıkıntı mi yazıyorm ama . napayım yazmıyım o zaman olur mu. burda herkes yazıyor paylaşıyor belki de dertlenmek istiyorum kimsem yok anlatacak. bide söylediğinizin çoğunu yapmaya çalışıyorum.

Burayı böyle günlük gibi kullanmanızdan ve size verilen tavsiyeleri hiç umursamayıp, halen bu evliliği devam ettirmenizden başka bir sonuç çıkaramıyorum maalesef.

Terapistler bile insanlara boşanıp boşanmaması konusunda bir fikir vermiyorken siz,biz size boşanın dedik siz hala dert paylaşıyorsunuz diyorsunuz..:KK66::KK66:

ben çok rahat büyüdüm aslında çok çalıştım serbest biriydim. ama evlenince böyle olacağı mi nerden bilebilirdim :KK43:

Evlenince nasıl olacağını bilemezsin ama olanı değiştirmek senin elinde. Gördüğüm kadarıyla burda söylenenler bi kulağından girip diğerinden çıkıyor. Sinmişsin, kabullenmişsin herşeyi. Bunu değiştirmezsen hergün konu açarsın buraya.

Back