evet konuşmuyoruz. o bir iki kere yaklaşmaya çalıştı ama ben izin vermedim. o yüzden ben aramadım. zaten esim de bilmiyor annesinin hasta olduğunu ne o nede ben bilmiyorduk.Ben böyle evliliklere hayret ediyorum. 18 yaşınızı gecmissinizdir sanırım. Annemin bir lafı var "ya tam küs, yada arayı iyi tut". Böyle " aslında aramız kötü/küs ama yinede kötü gözükmek istemiyorum" sizi böyle tutarsız hareketlere sürüklüyor. Düğününüze gidin. Idrar testi verdi diye ölecek degil. Yada ağır hasta mi? Bide "annem eşimden izin alıyor" meseleye hiç girmiyorum bile. Cok saçma çünkü. Eşinizle konuşmuyorsunuz galiba
malesef ben herşeye izin almak zorundayım. yada bir yere pazar market vs. görümcelerimden birini almak zorundayım. malesef eşim ve ailesi böyleSiz izinsiz ve tek başınıza hareket edemiyorsunuz anladığım kadarıyla. Neden bu kadar hükmettiriyorsunuz ki kendinize . Her şeye izin alınmaz ki .
yorumunuz için teşekkür ederim .Ay eşiniz oğlu değil mi bu kadının?
Onun bile haberi yokmuş ki sizin haberiniz olsun. Eşiniz git demiş gittiniz.
Birşey diyen olursa da biz müneccim miyiz? Kendi oğlunuza bile bahsetmemişsiniz bu durumdan,nereden bilelim söylemiyorsanız,bilmediğimiz içinde programımızı ona göre yaptık deyip geçin.
Kim ne düşünüyorsa da düşünsün yani. Neden bu kadar önemli kimin ne düşündüğü?
Boşverin, bilseniz dahi kadın tek değil,kızları yanında,size ihtiyaç duysalardı yardım isterlerdi.
konu saçmaysa o zaman lütfen sizde beri gelin.konu o kadar saçma ki. o oldu bu oldu. günlük gibi bişeyler yazıyorsunuz, noktalama işareti de yok. anlayan beri gelsin. soru da yok esasen. olanı anlatıyorsunuz, ayıp olmasın diye öneri soruyorsunuz. ortada bişey yok ki. kaynana görümceye gitmiş, hastaymış, doktora götürmüşler. eee? senden izin mi alacaklar? düğüne gitmek için ailen neden eşinden izin alıyor? ne alaka onu da çözemedim. senin küs olduğun kaynananın ayağına anneni götürmenin manasını da çözemedim. velhasıl kelam ben hiçbi şey çözemedim. saçmalıklar silsilesi. hiç mi bi hayatınız, meşgaleniz yok ya?
izin aldığına göre sana güvenleri yokmu? o halde sen onlardan izin aliyorsa onlardan senden izin almali öle degil mi?malesef ben herşeye izin almak zorundayım. yada bir yere pazar market vs. görümcelerimden birini almak zorundayım. malesef eşim ve ailesi böyle
saçma tabi. hiç bi mantıklı açıklaması yok. azıcık da eleştiriye açık olun. ben ne yazmışım, nasıl yazmışım diye bi okuyun.konu saçmaysa o zaman lütfen sizde beri gelin.
Çok kötü ya . Keşke böyle alıştırmasaydınız. Allah sabır versinmalesef ben herşeye izin almak zorundayım. yada bir yere pazar market vs. görümcelerimden birini almak zorundayım. malesef eşim ve ailesi böyle
malesef ben herşeye izin almak zorundayım. yada bir yere pazar market vs. görümcelerimden birini almak zorundayım. malesef eşim ve ailesi böyle
ben gayet açık birisiyim eleştiriye. aklıma gelmişken de soylıyım, noktalama işaretlerini de gayet güzel kullanıyorum..saçma tabi. hiç bi mantıklı açıklaması yok. azıcık da eleştiriye açık olun. ben ne yazmışım, nasıl yazmışım diye bi okuyun.
konu saçmaysa o zaman lütfen sizde beri gelin.
kizlar günaydın yine bir sıkıntım var.
anlatmak istiyorum. dün değil evvelsi gün kaynanam kucuk görümcelerime gitti. konu açmıştım küs olduğumuz için bana söylemediler. akşam 10 gibiydi. neyse eşim de söylemedi. bende annen nereye gitti sormadım zaten. sabah oldu aramadım nede onlar aradı annem hasta diye... hiç haberim yok. öğlen oldu akşam oldu derken, annem beni aradı kızım teyzenin oğlunun düğünü var eşinden izin alalım sende gel neyse esimi aramışlar izin almışlar. hazırlandım kizimida hazırladım falan, ama kaynanam dan kesinlikle haberim yok! annem geldi (yol 4 saat sürüyor bu arada) dugunden de haberim yoktu vardı ama bu pazar olacağını bilmiyordum. neyse önemi yok bunların kızlar. sonra annem geldi kaynanamı görmeye götürdüm annemi hani demesinler geldi kızını aldı gitti diye baktım kaynanam yatakta gözleri açık kan vermiş idrar tahlili vermiş, hastaneye görürmüş gorumcem falan. kesinlikle bunlardan haberim yok.. neyse annemle içeri girdik falan. görüştük çıktık. kaynanam yine bana tavırlı bu arada eski konum için. bende tavirliyim. hemde çok! ben ne ciyim o evde. biz o kadar dedik hastaneye götürelim diye. kızıyla gitti ve haber vermeden. şimdi whatsap gurubumuz var ordan yazmış görümcelerim annem çok hasta canım anam vs.vs.. bende şimdi kötü duruma düştüm. esim de dünden beri ne aradı ne mesaj attı.. kaynanası hasta düğüne gitti gibi gözüktüm. çok rahatsizim. kesinlikle haberim yok. vicdan olarak da rahatsız oldum ve canım çok sıkıldı bu duruma.. yarın büyük gorumcem de gelecekmiş annesi için. onlarla hiç bir sorunum yok herseylerine koşarım . onlarda öyle. ama ne bileyim rahatsız oldum. neler önedir sınız?
ben gayet açık birisiyim eleştiriye. aklıma gelmişken de soylıyım, noktalama işaretlerini de gayet güzel kullanıyorum..
öyle de deniycem bakalım. ama gerçekten herşeye izin alıyorum malesef. almasam kıyamet kopar evde eminim. o kesinlikle benden izin almaz. sadece haber verir vs.bende sürekli eşimden izin alirdim bi baktim adam benden izin almiyor sormuyor hal böle olunca eşimin yüzüne söledim bana senin kocanim diyo bende karınım izin almıyorsan bende senden izin almam salak miyim dedim sustu sesini çikarmadi.. ama haber veriyor. nereye gittiği haberim olur. onunda öle.. izin degil de haberi olsun daha iyi.
evet konuşmuyoruz. o bir iki kere yaklaşmaya çalıştı ama ben izin vermedim. o yüzden ben aramadım. zaten esim de bilmiyor annesinin hasta olduğunu ne o nede ben bilmiyorduk.
normalde o annesini pek aramaz aynı evde yaşadığımız için hep beni arar ekmek alayim mi vs vs. o yüzden yani. biz beraber yaşıyoruz kv ile.Bu ne bicim aile ilişkileri ki. Adamin nasıl annesinden haberi olmaz?o bile bilmiyorsa sizlik birsey zaten yok. Böyle küs kalmayı ne zamana kadar sürdüreceksiniz?
izin alirken: aşkım ben pazara gidebilir miyim..?öyle de deniycem bakalım. ama gerçekten herşeye izin alıyorum malesef. almasam kıyamet kopar evde eminim. o kesinlikle benden izin almaz. sadece haber verir vs.
deniycem teşekkür ederim:)izin alirken: aşkım ben pazara gidebilir miyim..?
haber verirken: aşkım ben pazara gidiyorum haberin olsun:)
kizlar günaydın yine bir sıkıntım var.
anlatmak istiyorum. dün değil evvelsi gün kaynanam kucuk görümcelerime gitti. konu açmıştım küs olduğumuz için bana söylemediler. akşam 10 gibiydi. neyse eşim de söylemedi. bende annen nereye gitti sormadım zaten. sabah oldu aramadım nede onlar aradı annem hasta diye... hiç haberim yok. öğlen oldu akşam oldu derken, annem beni aradı kızım teyzenin oğlunun düğünü var eşinden izin alalım sende gel neyse esimi aramışlar izin almışlar. hazırlandım kizimida hazırladım falan, ama kaynanam dan kesinlikle haberim yok! annem geldi (yol 4 saat sürüyor bu arada) dugunden de haberim yoktu vardı ama bu pazar olacağını bilmiyordum. neyse önemi yok bunların kızlar. sonra annem geldi kaynanamı görmeye götürdüm annemi hani demesinler geldi kızını aldı gitti diye baktım kaynanam yatakta gözleri açık kan vermiş idrar tahlili vermiş, hastaneye görürmüş gorumcem falan. kesinlikle bunlardan haberim yok.. neyse annemle içeri girdik falan. görüştük çıktık. kaynanam yine bana tavırlı bu arada eski konum için. bende tavirliyim. hemde çok! ben ne ciyim o evde. biz o kadar dedik hastaneye götürelim diye. kızıyla gitti ve haber vermeden. şimdi whatsap gurubumuz var ordan yazmış görümcelerim annem çok hasta canım anam vs.vs.. bende şimdi kötü duruma düştüm. esim de dünden beri ne aradı ne mesaj attı.. kaynanası hasta düğüne gitti gibi gözüktüm. çok rahatsizim. kesinlikle haberim yok. vicdan olarak da rahatsız oldum ve canım çok sıkıldı bu duruma.. yarın büyük gorumcem de gelecekmiş annesi için. onlarla hiç bir sorunum yok herseylerine koşarım . onlarda öyle. ama ne bileyim rahatsız oldum. neler önedir sınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?