yine kaynanam ve görümcelerim?

evet konuşmuyoruz. o bir iki kere yaklaşmaya çalıştı ama ben izin vermedim. o yüzden ben aramadım. zaten esim de bilmiyor annesinin hasta olduğunu ne o nede ben bilmiyorduk.

Siz izinsiz ve tek başınıza hareket edemiyorsunuz anladığım kadarıyla. Neden bu kadar hükmettiriyorsunuz ki kendinize . Her şeye izin alınmaz ki .
malesef ben herşeye izin almak zorundayım. yada bir yere pazar market vs. görümcelerimden birini almak zorundayım. malesef eşim ve ailesi böyle

yorumunuz için teşekkür ederim .

konu saçmaysa o zaman lütfen sizde beri gelin.

malesef ben herşeye izin almak zorundayım. yada bir yere pazar market vs. görümcelerimden birini almak zorundayım. malesef eşim ve ailesi böyle
izin aldığına göre sana güvenleri yokmu? o halde sen onlardan izin aliyorsa onlardan senden izin almali öle degil mi?

e siz bu konuları boşa açıyorsunuz o zaman. siz insan yerine birey yerine konulmuyorsunuz ki. kabullenmişsiniz bu muameleyi. ananız babanız da mı bişey demiyor? markete bile görümce ile gitmek... allah akıl fikir versin.

saçma tabi. hiç bi mantıklı açıklaması yok. azıcık da eleştiriye açık olun. ben ne yazmışım, nasıl yazmışım diye bi okuyun.
ben gayet açık birisiyim eleştiriye. aklıma gelmişken de soylıyım, noktalama işaretlerini de gayet güzel kullanıyorum..

ben gayet açık birisiyim eleştiriye. aklıma gelmişken de soylıyım, noktalama işaretlerini de gayet güzel kullanıyorum..

buyrun konunuzu baştan okuyun o zaman.

bende sürekli eşimden izin alirdim bi baktim adam benden izin almiyor sormuyor hal böle olunca eşimin yüzüne söledim bana senin kocanim diyo bende karınım izin almıyorsan bende senden izin almam salak miyim dedim sustu sesini çikarmadi.. ama haber veriyor. nereye gittiği haberim olur. onunda öle.. izin degil de haberi olsun daha iyi.

öyle de deniycem bakalım. ama gerçekten herşeye izin alıyorum malesef. almasam kıyamet kopar evde eminim. o kesinlikle benden izin almaz. sadece haber verir vs.

evet konuşmuyoruz. o bir iki kere yaklaşmaya çalıştı ama ben izin vermedim. o yüzden ben aramadım. zaten esim de bilmiyor annesinin hasta olduğunu ne o nede ben bilmiyorduk.

Bu ne bicim aile ilişkileri ki. Adamin nasıl annesinden haberi olmaz?o bile bilmiyorsa sizlik birsey zaten yok. Böyle küs kalmayı ne zamana kadar sürdüreceksiniz?

Bu ne bicim aile ilişkileri ki. Adamin nasıl annesinden haberi olmaz?o bile bilmiyorsa sizlik birsey zaten yok. Böyle küs kalmayı ne zamana kadar sürdüreceksiniz?
normalde o annesini pek aramaz aynı evde yaşadığımız için hep beni arar ekmek alayim mi vs vs. o yüzden yani. biz beraber yaşıyoruz kv ile.

öyle de deniycem bakalım. ama gerçekten herşeye izin alıyorum malesef. almasam kıyamet kopar evde eminim. o kesinlikle benden izin almaz. sadece haber verir vs.
izin alirken: aşkım ben pazara gidebilir miyim..?
haber verirken: aşkım ben pazara gidiyorum haberin olsun:)

valla olan bitenden haber vermezseniz bende falcı değilim , nereden bileyim hastalandıgını anne diyeceksin ,
kırgınlık başka hastalık başka birşey diyeceksin, ve bir ton yuksek sesle söyleki farkına varsınlar

mrymfyza
sana bişey sölemek istiyorum önceki konulara baktığımda sen kendine güvenemiyorsun korkuyorsun ne yapacagi bilemiyorsun. sasiriyorsun bide bu korkundan burdan yardim istiyorsun şimdi senin kişiliği tanidim.
eşinden izin almak kaynanayla napacagi bilememek.. kafasina göre yaşayamamak.. boşanma korkusu var içinde senin... bilmiyorum kaynanan senin bu kişiliği bildiğinden dolayı seni ezmeye çalışıyor. ben öle mi anladim bilmiyorum
eşin de kaynanan bi arada tutup seni eziyor sen bu duruma karşına dik. güçlü ol.. korkma. yapacagini yap.. böle olursan sana kimse bişey diyemez.

Yatar yatar kalkar merak etme kv milleti 9 canlidir bisey olmaz sen eglenmene bak. Adam yerine koyup haber vermemisler bile sen niye dert ediyorsun git dugunde halay cek gobek at keyfine bak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…