yine kaynanam ve görümcelerim?

Kayınvalidenizin hastalığı neymiş. Çok ciddi bir sorunu mu var? Yoksa çok da önemli değil. Siz istediğiniz gibi davranın. Sonuçta çok da ince olsanız karşınızdaki kaba olduğu zaman yaptığınız incelikleri anlayamıyor .yani diyeceğim o ki ;kişi kişiyi kendi gibi bilirmiş. Siz jest üstüne jest de yapsanız,fedakarlıktan kırılsanızda kayınvalideniz anlamak istemiyorsa anlamayacaktır. O yüzden fazla takmayın. Ayrıca çocuk gibi eşten anne aracılığı ile izin alma olayını da kaldırın. Siz bir bireysiniz ve kimseden izin almak zorunda değilsiniz. Fikirlerinizi,kararlarınızı söylersiniz o kadar. Çok önemli, aileyi ilgilendirecek meseleler harici eşden izin alınmasını alçaltıcı buluyorum ben. Çocuk değil koskoca çocuklu bir kadınsınız. Bunu aklınızda tutun

teşekkür ederim yorum için ama söyle bir durum var ben eşimi aradım izin vermem dedi. annemi asla kıramaz diye araya annemi sokmak zorunda kaldım.

Annen neden eşini arayıp izin alıyor kuzeninin düğünü için.
Kuzeninin düğünü için izin almak nedir haber verilir sadece izin alınmaz.
Hadi kocandan izin alıyorsun da kv'den izin almak nedir ya bir de küssün kadınla.
Bir etkinliğe katılman için koca sülaleden tek tek izin mi çıkması gerekiyor.
Siz 8 yaşında çocuk değilsiniz bir şeyi yaparken izin alma muhabbetini bi hayatınızdan çıkarın.
Size haber verilmemiş haberiniz de yokmuş zaten neden ayıp olsun.
Tavırlı olduğum kişinin benden bir şey istememesi aksine hoşuma gider, bırakın kızı götürsün hastaneye sizin götürmenizi isteseydi zaten size söylerdi.
Eşin aramadı dünden beri de sen neden aramıyorsun? Hiç mi konuşmuyorsunuz annen hastaymış senin haberin var mıydı vs ben yeni öğrendim diye.

kv den izin almadım ki ama . almam da yani ama onu görmeden de gidilir mi diye düşündüm çünkü gorumcem aradı ki annrm hasta diye

kaynana gitmeyecektin eğer bir tavır sergiliyorsan devamını getireceksin veya hemen uğrayıp geçmiş olsun deyip çıkacaksın olayı vicdan boyutuna getirmeyeceksin gerek yok

vicdanlik bir sey de yok zaten,
bazen ölüm oluyor, ona ragmen dugun dernek devam ediyor, hayatin kanunu bu,
kayinvalide rahatsizlanmis ama ilgilenen kizlari varmis yaninda,
bu durumda konu sahibinin dugune gitmesinde zaten hic bir sakinca yok.

vicdanlik bir sey de yok zaten,
bazen ölüm oluyor, ona ragmen dugun dernek devam ediyor, hayatin kanunu bu,
kayinvalide rahatsizlanmis ama ilgilenen kizlari varmis yaninda,
bu durumda konu sahibinin dugune gitmesinde zaten hic bir sakinca yok.
çok teşekkür ederim yorumunuz için

Cok ic icesiniz cidden hasta olabilir kizi yaninda sizlik bir sey yok kendi kendinizi uzmeyin bir digeri esinizden ailenizin izin alma olayini anlamadim bana cok sacma geliyo boyle seyler

Cok ic icesiniz cidden hasta olabilir kizi yaninda sizlik bir sey yok kendi kendinizi uzmeyin bir digeri esinizden ailenizin izin alma olayini anlamadim bana cok sacma geliyo boyle seyler
bana izin vermediği için annemi soktum araya. KIZLAR ESIM AILEME KARŞI HER ZAMAN BIRAZ MESAFELI.

Napabilicektinki orda olsan doktormusun .
Vicdanın niye rahatsızki ..
Bu kaynanalarda hep ağırdan alıyor kendini
Gelinleri ne zaman bir yere gitti bir işi var düğün vs var hemen hasta olucağı tutuyor .
Annenin eşinden izin almasına da ayrı bir sinir oldum ne münasebet canım haber verilir sadece
Annenide kesinlikle ayaklarına götürmemeliydin kendini çok ellerine bırakmışsın .

Eşinizden anneniz izin alıyor. Kaç yaşındasınız siz? Bu nasıl evlilik? Sizin kendi kararlarınız, düşünceleriniz yok mu? Eşinizin kayınvalidenizin kölesi misiniz? Hiç bir konuda söz hakkınız yok mu? Sizin yazdığınız konular bana 1940 lardan kalma gibi geliyor. Böyle evliliklerin halen yaşandığına inanamıyorum.

Bunları bir düşünün Allah aşkına.

hiç vidanınız rahatsız olmasın
görümcelerinizin annesi sonuçta
zaten onların kadını hastaneye götürmesi kadar doğal bi şey olamaz
götürmüşler işte annelerini kan verip tahlil istemeyle sanki kadın ölüm döşeğinde değil ya
zaten diğer konunuzda kadının genel olarak hastalıkları olduğundan bahsettiniz
olabilir gayet normal yaşamın içinde olan şeyler hastalık da oluyor düğün de cenaze de hepsine gitmek gerekiyor
2 tane görümceniz başındaymış zaten
tek siz olsanız da bıraksanız tamam da
oyle suçlu durmayın dik durun bence

bazen bende öyle düşünüyorum. ne kadar ezdirmişim kendimi. zamanla farkina vardim bunun

malesef ben agzimi bile tam açmadan hemen eşim yapıştırıyor lafı! HAYIR diye. ne istesem ne izin alsam hemen HAYIR. diyor o yüzden annem de sen dur meryem ben izin alayim dedi.

Eşinizlr saçma bir ilişkiniz var.
Normal şartlarda eşinizinde kuzeninizin düğününde orada olması gerek.
Siz hastalığı bilmiyorken düğüne gitmemiz gerek demeniz gerekiyordu. Karşılığında annem hasta gelemem diyebilirdi o zaman sorun olmazdı.
Ayrıca ne diye tavırlı olduğunuz insanın evine annenizi götürüyorsunuz bana saçma geldi.
Vicdan falan yapmanıza gerek yok.

Ben böyle evliliklere hayret ediyorum. 18 yaşınızı gecmissinizdir sanırım. Annemin bir lafı var "ya tam küs, yada arayı iyi tut". Böyle " aslında aramız kötü/küs ama yinede kötü gözükmek istemiyorum" sizi böyle tutarsız hareketlere sürüklüyor. Düğününüze gidin. Idrar testi verdi diye ölecek degil. Yada ağır hasta mi? Bide "annem eşimden izin alıyor" meseleye hiç girmiyorum bile. Cok saçma çünkü. Eşinizle konuşmuyorsunuz galiba

Ay eşiniz oğlu değil mi bu kadının?
Onun bile haberi yokmuş ki sizin haberiniz olsun. Eşiniz git demiş gittiniz.
Birşey diyen olursa da biz müneccim miyiz? Kendi oğlunuza bile bahsetmemişsiniz bu durumdan,nereden bilelim söylemiyorsanız,bilmediğimiz içinde programımızı ona göre yaptık deyip geçin.
Kim ne düşünüyorsa da düşünsün yani. Neden bu kadar önemli kimin ne düşündüğü?
Boşverin, bilseniz dahi kadın tek değil,kızları yanında,size ihtiyaç duysalardı yardım isterlerdi.

konu o kadar saçma ki. o oldu bu oldu. günlük gibi bişeyler yazıyorsunuz, noktalama işareti de yok. anlayan beri gelsin. soru da yok esasen. olanı anlatıyorsunuz, ayıp olmasın diye öneri soruyorsunuz. ortada bişey yok ki. kaynana görümceye gitmiş, hastaymış, doktora götürmüşler. eee? senden izin mi alacaklar? düğüne gitmek için ailen neden eşinden izin alıyor? ne alaka onu da çözemedim. senin küs olduğun kaynananın ayağına anneni götürmenin manasını da çözemedim. velhasıl kelam ben hiçbi şey çözemedim. saçmalıklar silsilesi. hiç mi bi hayatınız, meşgaleniz yok ya?

hayır aramız bozuktu biraz, kv hemen yan binada gorumcem. hani ayıp olur yani götürmesem habersiz nasıl gideyim. daha ters bir duruma düşerdim.
Siz izinsiz ve tek başınıza hareket edemiyorsunuz anladığım kadarıyla. Neden bu kadar hükmettiriyorsunuz ki kendinize . Her şeye izin alınmaz ki .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…