Ben 1 ay sonra gelmiştim arkandanGelin gelin ne olucak
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Anne Grupları Yine kızlar toplandık eskisi gibi☺️🫶🏻🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹
- Konu Sahibi Niqu
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 1 Nisan 2022
- 12.703
- 15.535
- 228
Bence sen artık geliyorsun arkamdan yine bir test yapBen 1 ay sonra gelmiştim arkandan
Yok kuzum bu ay dinlenim oldum adet çok şükür içim temizlensin gelirim hemen yalnız bırakmayı hiç sevmemBence sen artık geliyorsun arkamdan yine bir test yap
- 1 Nisan 2022
- 12.703
- 15.535
- 228
Bak işte bana yazdın adet olduntamam gel bekliyorum hiss ediyorum 4 gelicek sendenYok kuzum bu ay dinlenim oldum adet çok şükür içim temizlensin gelirim hemen yalnız bırakmayı hiç sevmem
Hadi hayırlsı bakim sana yazdım adet oldum sana yazdım hamile de kalırım ya sen bir hafta beklicekmisin dr gitmek içinBak işte bana yazdın adet olduntamam gel bekliyorum hiss ediyorum 4 gelicek senden
- 1 Nisan 2022
- 12.703
- 15.535
- 228
Kız ben şaşırmıyorum valla genelde uğur getiriyorumyok ya salıya randevu alıcam çünkü gerçekten kanda vermediğim için inanmıyorum ağrım olunca acaba neden ne oluyor diyorum olmayınca yine aynısını düşünüyorum kafa gitti bende resmenHadi hayırlsı bakim sana yazdım adet oldum sana yazdım hamile de kalırım ya sen bir hafta beklicekmisin dr gitmek için
- 28 Mart 2023
- 11.314
- 12.897
- 218
Yaa niqu imzanı gördüm şu an, hamile misiinKendini nasıl iyi hiss ediyorsan öyle yap kuzu bırak zamana.İnan bana kendini hazır edince her şey yapıcan kendimden biliyorum.Senden çok güzel haber bekliyorum.Öpüyorum seni
- 1 Nisan 2022
- 12.703
- 15.535
- 228
Öyleyim galiba doktora yarın gidiyorum gözümle görmeyince inanmıcam sabah yine test yaptım sanki gözüme silik geldi hayırlısı bakalımYaa niqu imzanı gördüm şu an, hamile misiin
- 20 Ağustos 2022
- 4.760
- 3.866
- 63
İyiyim canım sadece mide bulantısı var bebek çok şükür iyi bu sefer herşey yolunda mide bulantısından siteye bile giresim gelmiyorMerve3553 den haberi olan var mı? Aklıma geldi merak ettim iyidir inşallah
- 13 Ekim 2022
- 4.603
- 6.255
- 88
canım benim ya cok sevindim sen onca yıl uğraş et hamile kal sonra yıne gec olur diye düşün sonra pat süpriz buna denir işte inşallah sağlıklı bir şekilde bu evladınıda kucagına alırsınKızlar hamileyim ben hala inanmıyorum
- 3 Şubat 2022
- 1.226
- 2.410
- 63
Çok şükür canım bende merak ettim baktım bayadır yazmamışsın. Sağlıklı olun da ikimiz önemli olan bu. Bizde iyiyiz çok şükür sağ olİyiyim canım sadece mide bulantısı var bebek çok şükür iyi bu sefer herşey yolunda mide bulantısından siteye bile giresim gelmiyor
- 13 Ekim 2022
- 4.603
- 6.255
- 88
seninde baya olmuş canım ben kürtaj sonrası 32 falandı adet olmuştum sendemi bi test yapsanCanım sen düşükden yada kürtajdan sonra ne zaman adet oldun benim 47 gün oldu hala olmadım adet
Dün akşam oldum kuzum 47. Günde çok şükür çeşme gibi akıyorseninde baya olmuş canım ben kürtaj sonrası 32 falandı adet olmuştum sendemi bi test yapsan
Cinsiyetiniz belli oldumu kuzumcanım benim ya cok sevindim sen onca yıl uğraş et hamile kal sonra yıne gec olur diye düşün sonra pat süpriz buna denir işte inşallah sağlıklı bir şekilde bu evladınıda kucagına alırsın
imagination forever merak ettim kızlar en son hastalıgını yazdı birdaha girmedi ulaşabilen yok mu bişe mi oldu yaaa
- 1 Nisan 2022
- 12.703
- 15.535
- 228
Valla öyle bende şoktayım o kadar inanmıyorumki hep test yapıyorum artık duramadım bu gün doktora gidicem her şey yolundamı diyecanım benim ya cok sevindim sen onca yıl uğraş et hamile kal sonra yıne gec olur diye düşün sonra pat süpriz buna denir işte inşallah sağlıklı bir şekilde bu evladınıda kucagına alırsın
- 13 Ekim 2022
- 4.603
- 6.255
- 88
evet canım ya sonradan gördüm olmuşsun bian yıne hamilesin diye düşündüm ama senden gelecek öyle hissediyorum sağlıkla gelsin inşallahDün akşam oldum kuzum 47. Günde çok şükür çeşme gibi akıyor
- 13 Ekim 2022
- 4.603
- 6.255
- 88
yok canım gecen hafta 10+6 idi bişey görünmüyodu şimdi 11 haftalığız dajha belli olmaz heralde benimde idrarda enfeksiyon cıktı dr tekrar kültür testi istemişti verdim e nabızda baktım üreme yok çıkmış temiz anlamına geliyor galiba yarın tekrar kontrole gidecem bakalımCinsiyetiniz belli oldumu kuzum
Yok mu bebişin resmi kuzum bakalım biyok canım gecen hafta 10+6 idi bişey görünmüyodu şimdi 11 haftalığız dajha belli olmaz heralde benimde idrarda enfeksiyon cıktı dr tekrar kültür testi istemişti verdim e nabızda baktım üreme yok çıkmış temiz anlamına geliyor galiba yarın tekrar kontrole gidecem bakalım