• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anne Grupları Yine kızlar toplandık eskisi gibi☺️🫶🏻🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

Bak işte bana yazdın adet oldun😅😅tamam gel bekliyorum hiss ediyorum 4 gelicek senden😅
Hadi hayırlsı bakim sana yazdım adet oldum sana yazdım hamile de kalırım 😂😂😂😂 ya sen bir hafta beklicekmisin dr gitmek için

Hadi hayırlsı bakim sana yazdım adet oldum sana yazdım hamile de kalırım 😂😂😂😂 ya sen bir hafta beklicekmisin dr gitmek için
Kız ben şaşırmıyorum valla genelde uğur getiriyorum😅yok ya salıya randevu alıcam çünkü gerçekten kanda vermediğim için inanmıyorum ağrım olunca acaba neden ne oluyor diyorum olmayınca yine aynısını düşünüyorum kafa gitti bende resmen

Kendini nasıl iyi hiss ediyorsan öyle yap kuzu bırak zamana.İnan bana kendini hazır edince her şey yapıcan kendimden biliyorum.Senden çok güzel haber bekliyorum.Öpüyorum seni🌷😘
Yaa niqu imzanı gördüm şu an, hamile misiin😍

Kızlar hamileyim ben hala inanmıyorum😍
canım benim ya cok sevindim sen onca yıl uğraş et hamile kal sonra yıne gec olur diye düşün sonra pat süpriz buna denir işte inşallah sağlıklı bir şekilde bu evladınıda kucagına alırsın 😍🙏

İyiyim canım sadece mide bulantısı var bebek çok şükür iyi bu sefer herşey yolunda mide bulantısından siteye bile giresim gelmiyor
Çok şükür canım bende merak ettim baktım bayadır yazmamışsın. Sağlıklı olun da ikimiz önemli olan bu. Bizde iyiyiz çok şükür sağ ol

canım benim ya cok sevindim sen onca yıl uğraş et hamile kal sonra yıne gec olur diye düşün sonra pat süpriz buna denir işte inşallah sağlıklı bir şekilde bu evladınıda kucagına alırsın 😍🙏
Cinsiyetiniz belli oldumu kuzum 😍😍

Valla öyle bende şoktayım o kadar inanmıyorumki hep test yapıyorum artık duramadım bu gün doktora gidicem her şey yolundamı diye

Cinsiyetiniz belli oldumu kuzum 😍😍
yok canım gecen hafta 10+6 idi bişey görünmüyodu şimdi 11 haftalığız dajha belli olmaz heralde benimde idrarda enfeksiyon cıktı dr tekrar kültür testi istemişti verdim e nabızda baktım üreme yok çıkmış temiz anlamına geliyor galiba yarın tekrar kontrole gidecem bakalım

yok canım gecen hafta 10+6 idi bişey görünmüyodu şimdi 11 haftalığız dajha belli olmaz heralde benimde idrarda enfeksiyon cıktı dr tekrar kültür testi istemişti verdim e nabızda baktım üreme yok çıkmış temiz anlamına geliyor galiba yarın tekrar kontrole gidecem bakalım
Yok mu bebişin resmi kuzum bakalım bi

Back
X