• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anne Grupları Yine kızlar toplandık eskisi gibi☺️🫶🏻🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

Kızlar erken test yapmadığım her ay pişman oldum bu markayı aldım netten aldığımı bile unutmuşum kutuyu açınca hatırladım Bu markadan yapan var mı daha önce benim arkadaşım çok memnundu
Ben bununla öğrendim canım çok memnunum kuruma çizgisi bile çıkarmıyor

Kızlar çok mutluyum ❤️🧿
İnşallah bu sefer sağlıklı alıcam kucağıma nerde bekleyen varsa rabbim nasip etsin. Hamiş olanlarımıza da zamanında sağlıkla kucaklarına almasını diliyorum 🙏 @edahandro Niqu Niqu Tikabasa Tikabasa @fnd_50 melegim can melegim can @imagination forever
Maşallah yaaas kucagına almayı da nasip etsin rabbim. Awox ile öğrendim demiştin canım yumurtlamanın kaçıncı günü yaptın testi. Biraz sabırsızlanıyorum yaaa dhaa 2.gun düne göre ama önceki gün de olabilir tam emn olamadım bu ay. Oyuzden min 2 dıyorum

Maşallah yaaas kucagına almayı da nasip etsin rabbim. Awox ile öğrendim demiştin canım yumurtlamanın kaçıncı günü yaptın testi. Biraz sabırsızlanıyorum yaaa dhaa 2.gun düne göre ama önceki gün de olabilir tam emn olamadım bu ay. Oyuzden min 2 dıyorum
Canım 11 gün belli oldu tam anlamıyla ama 9 ve 10 gün yapmanı tavsiye etmiyorum var mı yok mu delirmek üzereyim resmen bişey var ama belli değil içerde bi gölge vardı 11 gün pembelik oldu bende sende 11 12 gün yap canım inşallah herşey gönlünce olur

Kızlar çok mutluyum ❤️🧿
İnşallah bu sefer sağlıklı alıcam kucağıma nerde bekleyen varsa rabbim nasip etsin. Hamiş olanlarımıza da zamanında sağlıkla kucaklarına almasını diliyorum 🙏 @edahandro Niqu Niqu Tikabasa Tikabasa @fnd_50 melegim can melegim can @imagination forever
Ya maşallah çok güzel yükseliyor ❤️ inşallah böyle de devam eder kuşum bende pazartesi görmeye gitcem Allah'in izniyle inşallah kese de bebek de sağlıklıdır bide kalp atışını duyarsam varya benden mutlusu olmaz 🤲🤲❤️❤️

Canım 11 gün belli oldu tam anlamıyla ama 9 ve 10 gün yapmanı tavsiye etmiyorum var mı yok mu delirmek üzereyim resmen bişey var ama belli değil içerde bi gölge vardı 11 gün pembelik oldu bende sende 11 12 gün yap canım inşallah herşey gönlünce olur
Yaaa😊 aslında herkesde yerlesme ile alakalı bir durum. Arkadasımn 7 kala çıktı yumurtlamaya göre hem de. Ama ben de min 4 kala. Bakarm sanrm

Yaaa😊 aslında herkesde yerlesme ile alakalı bir durum. Arkadasımn 7 kala çıktı yumurtlamaya göre hem de. Ama ben de min 4 kala. Bakarm sanrm
Evet orası öyle tabi 8 gün yerleşme oldu bende 11 gün teste çıktı bu sefer ama diğer gebeliklerimde 9 günde 8 günde öğrendiğim oldu belli olmaz sen yine de 11 yada 12 gün yap 🥰

Kızlar iş yeri izin vermedi randevuma gitmeme aynı katta çalıştığım kadın bı operasyon gecirecekmis ondan sonra ki hafta için izin verdi

Back
X