Masallahh cnmçok guzel yukselmiş rabbim daim etsin inşKızlar çok mutluyum
İnşallah bu sefer sağlıklı alıcam kucağıma nerde bekleyen varsa rabbim nasip etsin. Hamiş olanlarımıza da zamanında sağlıkla kucaklarına almasını diliyorum @edahandro Niqu Tikabasa @fnd_50 melegim can @imagination forever
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Anne Grupları Yine kızlar toplandık eskisi gibi☺️🫶🏻🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹
- Konu Sahibi Niqu
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Cnm o iş belli olmaz, mart annelerındeki eva'da hemen kalmıyordu öylelikle bırakmış korunmayı ama hemen olmuşBenim yaş 36 evet oğlum küçük daha ama ben denicem diyorum hemen kalmıyorum malesef
Eski nick'in neydi cnmMerhaba canım Ben eski üyelerdenim yazın sohbet ediyorduk yeni üyelik açtım Sen beni haliyle tanıyamazsın şu an hamile olduğunu görünce çok çok mutlu oldum
- 20 Ağustos 2022
- 4.760
- 3.866
- 63
Amin kuzum teşekkür ederim bende çok mutluyumGeliyoor geliyooorr minnoşumuZZ geliyooorr oh çok şükür. Sağlıkla gelsin inşallah kuzum. Çok çok sevindimmmmm
- 20 Ağustos 2022
- 4.760
- 3.866
- 63
Amin canım çok şükürMasallahh cnmçok guzel yukselmiş rabbim daim etsin inş
- 20 Ağustos 2022
- 4.760
- 3.866
- 63
Ben bununla öğrendim canım çok memnunum kuruma çizgisi bile çıkarmıyorKızlar erken test yapmadığım her ay pişman oldum bu markayı aldım netten aldığımı bile unutmuşum kutuyu açınca hatırladım Bu markadan yapan var mı daha önce benim arkadaşım çok memnundu
- 2 Aralık 2024
- 1.084
- 430
- 38
Maşallah yaaas kucagına almayı da nasip etsin rabbim. Awox ile öğrendim demiştin canım yumurtlamanın kaçıncı günü yaptın testi. Biraz sabırsızlanıyorum yaaa dhaa 2.gun düne göre ama önceki gün de olabilir tam emn olamadım bu ay. Oyuzden min 2 dıyorumKızlar çok mutluyum
İnşallah bu sefer sağlıklı alıcam kucağıma nerde bekleyen varsa rabbim nasip etsin. Hamiş olanlarımıza da zamanında sağlıkla kucaklarına almasını diliyorum @edahandro Niqu Tikabasa @fnd_50 melegim can @imagination forever
- 1 Nisan 2022
- 12.706
- 15.535
- 228
Yaa İn şa Allah kuzumBence kesinlikle hemen olacak genelde hep öyle oluyor duyuyoruz
- 20 Ağustos 2022
- 4.760
- 3.866
- 63
Canım 11 gün belli oldu tam anlamıyla ama 9 ve 10 gün yapmanı tavsiye etmiyorum var mı yok mu delirmek üzereyim resmen bişey var ama belli değil içerde bi gölge vardı 11 gün pembelik oldu bende sende 11 12 gün yap canım inşallah herşey gönlünce olurMaşallah yaaas kucagına almayı da nasip etsin rabbim. Awox ile öğrendim demiştin canım yumurtlamanın kaçıncı günü yaptın testi. Biraz sabırsızlanıyorum yaaa dhaa 2.gun düne göre ama önceki gün de olabilir tam emn olamadım bu ay. Oyuzden min 2 dıyorum
Ya maşallah çok güzel yükseliyor inşallah böyle de devam eder kuşum bende pazartesi görmeye gitcem Allah'in izniyle inşallah kese de bebek de sağlıklıdır bide kalp atışını duyarsam varya benden mutlusu olmazKızlar çok mutluyum
- 2 Aralık 2024
- 1.084
- 430
- 38
Yaaa aslında herkesde yerlesme ile alakalı bir durum. Arkadasımn 7 kala çıktı yumurtlamaya göre hem de. Ama ben de min 4 kala. Bakarm sanrmCanım 11 gün belli oldu tam anlamıyla ama 9 ve 10 gün yapmanı tavsiye etmiyorum var mı yok mu delirmek üzereyim resmen bişey var ama belli değil içerde bi gölge vardı 11 gün pembelik oldu bende sende 11 12 gün yap canım inşallah herşey gönlünce olur
- 20 Ağustos 2022
- 4.760
- 3.866
- 63
Evet orası öyle tabi 8 gün yerleşme oldu bende 11 gün teste çıktı bu sefer ama diğer gebeliklerimde 9 günde 8 günde öğrendiğim oldu belli olmaz sen yine de 11 yada 12 gün yapYaaa aslında herkesde yerlesme ile alakalı bir durum. Arkadasımn 7 kala çıktı yumurtlamaya göre hem de. Ama ben de min 4 kala. Bakarm sanrm
- 1 Nisan 2022
- 12.706
- 15.535
- 228
Yok ya bende merak ediyorumKızlar beyons naptı haber var mı
- 13 Ekim 2022
- 4.603
- 6.255
- 88
Kızlar beyons naptı haber var mı
Kızlar küçük bir ilçede yaşadığım için ile gittim orda da iki tane özel var aramadan gittiğim için gün boyu açık sanıyordum meğer öğleden sonra kapaliymis o yüzden muayene olamadım salı günü yine kendi doktoruma gidecemYok ya bende merak ediyorum