Yine haklı çıktınız kızlar

Evet bizde en başından beridir var sorun

Ailesi düğünde elimizi cebimize atmayız ne halin varsa görürsün demiştir, bunun da bi yerleri yememiştir. İyi ki vakitlice bitmiş, yoksa çok başınız ağrırdı.

Zorla güzellik olmuyor siz terk etmezseniz , onlar sizi eninde sonunda terk eder, Allahın sevdiği kuluymuşsunuz da ayrılmış sizden adam. Vazgeçin diye bekledi bence . Ailesi ağır bastı.

Adam bir taşla iki kuş vurmak istemişelinde patlamış. Ailesi istemedi diye size evlilik baskısı yapamıyordunuz .ustuneailesine rağmen beni bırakmıyor diye daha da gözünüzde büyütüyordunuz.Ailesine ise sizin varliğınızı gerekçe gösterip onların istediği ile evlenmekten kurtuluyordu. Evlilik baskısı olmadan fedakar sevgili rolünde gül gibi yaşıyordu.Ancak ailesi kabul edince taktiği elinde patlamiş. Muhtemelen ailesi bu durumun farkına varıp sizi kabullenmiş görününce adam mecbur çark etmiş. Onun baştan sizle öyle bir niyeti yokmuş bence

Ailesi fln kabul etmemiştir. Adam, temiz, sorunsuz bir şekilde ayrılmak için bir parmak bal çalmış ağzınıza. "Ben seni seviyorum ama bık bık ayrılmamız lazım"ın anlamı budur. Karşısındaki insan başına iş açmasın, kaba tabirle bela olmasın diye bu ve benzeri cümleler kullanılır.

bitirmesi gereken sensin ama o bitirmiş. çok ilginç. neden gururlu olamıyorsunuz? neden geleceği ön göremiyorsunuz? mantık her zaman ön planda olmalı. mantığın olmadığı yerde aşk barınmaz.

Merhaba 1.si kabul ettirileceginiz iliski icerisinde olmayin onlar kim ki sizi begenmeyip kabul etmiyorlar
2.si kultur farki ile zor olur oyle erkek ile
3.su belkide ailesi hala kabul etmemistir alttan alta islemislerdir yada kabul ettiler zorluk gidince cekiciliginiz bitmistir gozunce
Her sekilde yolunuza bakin

bu ilişkinizin bitmesinde de hayır vardır, öyle düşünün. Bir diğer arkadaşın dediği gibi, bu saydığınız olumlu özellikler zaten olması gereken şeyler, lütuf değil. Ama kültür farkı ,ailesinin tutumu vs size çok çektirirdi ileride.

Şimdi biraz uzak durup bakınca en başından beridir niyeti yokmuş öyle görüyorum

Evet ben sağlıksız ilişkiler yaşadığım için bana lütuf gibi geldi. Çok haklısınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…