Yine haklı çıktınız kızlar

aykiz04

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2024
43
13
3
31
Merhaba kızlar .Daha önce sevgilimle olan kültür farkından dolayı ailesine karşı duruşunu anlatmıştım ve olmaz demiştiniz. Sevgilimin ailesi sonunda artık ilişkiyi kabul etti fakat erkek arkadaşım ben artık aileme kabul ettiriliş sürecinde yorulmamdan , ileride ailesine daha yakın oturmak istediğinden benimle arasındaki kültür farkının sorun oluşturacağından fakat beni çok sevdiğini bırakmak istemediğini falan belirtti. Anlayacağınız benim için kasım ayından beridir ailesini kabul ettirmek için uğraşan adam ailesi kabul edince çark etti. o kadar üzülüyorum ki hem zaman kaybına , hem madem niyeti evlenmek değildi ne diye ailesini bu kadar karşısına aldı , uğraştı. artık aklım almıyor. onun öfke probleminin olmayışı, kıskançlık huyunun olmaması ,şiddete meyilinin olmaması, ağzından küfür duymayışım , onun yanında mutlu olmam , gezmeyi sevmesi , beni yargılamadan sevmesi bu tarz şeyler beni çok çekmişti. kaybettiğim için de üzgünüm. Bunları hak etmediğimi de biliyorum. evlilik sorumluluğunu alamayacakmış .

Şuan bırakma nedenı nedir?

nun öfke probleminin olmayışı, kıskançlık huyunun olmaması ,şiddete meyilinin olmaması, ağzından küfür duymayışım , onun yanında mutlu olmam , gezmeyi sevmesi , beni yargılamadan sevmesi
Bunlar zaten halihazırda bir ilişkide olması gereken şeyler.Lütuf değil ki.
Karşınıza nasıl erkekler çıktı da lütuf gibi gördünüz...Bıraktıysa da o kapıyı bir daha size dönmemek üzere çakın suratına.

Oldurmaya çalışıp sonra bırakmakta ne.Çocuk oyuncağı sanıyor herhalde .Büyük ihtimalle başkası var.Gönlü kaymasa elindekini bırakmazdı

Ben de bu foruma aylardır üyeyim ve çok konu okudum, gerçekten çok güzel tavsiyeler veriyorlar insanın gözü açılıyor. Sizin için de zaten uyumlu değilsiniz denmişti ama siz yine de devam ettiniz. Bir erkek severse öyle bahanelere sığınıp bırakmaz. Sevgisi azalmış, onun sana yarattığı sınırları kabul ettiğin için ilgisi de azalmış olabilir. Kendi sınırların olmalıydı. Kendi yaşantına uygun birini bulman gerekiyor zaten, onun sana dayattığı kalıplara neden sığasın. Aileni bile ikna etmiştin ama evlilikte üzülüp ailene siz haklısınız demen olasıydı zaten.

evlilik sorumluluğunu alamayacakmış .
Bir erkek severse elini taşın altına koyan her zaman o olur. Kırk takla atardı aileni ikna etmek için. Böyle komik bir bahaneden sonra umarım ona ulaşıp kendini küçük duruma düşürmezsin. Nasıl bitireyim diye düşünmüş resmen.

Ailesi dil döküp aklına girmiştir, kendi kültürümüzden kız mı kalmadı diyerek. Onun da sevgisi gerçek olsaydı ciddiye almaz he der geçerdi zaten.
Dünyada tek erkek o değil. Bazen kaybettiklerimize şükretmeliyiz, ki bunu ilerde anlıyoruz, iyi ki diyoruz. Daha güzel sevecek adamlar da var bu hayatta :)

Evet kötü ilişkiler yaşadım

Haklısınız

Evet memleketim uzakmiş. Kültürlerinden kız mı yokmuş. Sevgisi bu kadarmış belki haklısınız

QUOTE="pelolin, post: 79123330, member: 1104642"]
Iki tarafta insan olunca oluyor.. ben Rize, eşim Tunceli
5 yıl sevgili, 8 yılda evliyiz 2.cocugumu bekliyorum bir gün kültür farkından tartıştığımızı bilmem
[/QUOTE
Baştan berı konu sahıbınde sıkıntı vardı.
İlla istisnalar vardır.
Kültür farkı büyük sıkıntı.
Sızler ne güzel saygı duymuşsunuz.

Bence ailesi tam kabul etmemiş başka şeyleri bahane ediyor da olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…