• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yine ev konusu bıktım..

Selma_kader

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Mart 2018
69
25
3
29
Kızlar daha önceki konumdan biliyorsunuz ben kv ve görümcem le birlikte aynı binada oturucam bugun benim eve mobilyalar gelicekmiş bende gittim dogru eşyalar gelmiş mi diye gelmeden temizlik yapalım dedim tabi kaynanam teyzeyi görümceyi eve sokmuş bakıyorlarmış sinirlerim bozuldu neyse eşyalar geldi görümcemde kendi üst katında ustalara kek çay yapmış benim evimde onlara yediricek çaydanlığı kapmış gelmiş bana ocağını kullanıyım mı diyo yeni daha ben kullanmamışım çaydanlık elinde hayır kullanma mı diyeyim kullan madem demek zorunda kaldım nişanlım işten geldi tam o sırada görümcem arkasında pervane olmuş dönüyor nişanlım nereye o oraya ben konuşmamışım daha arkasında koşturuyor sonra benim sinirlerim bozuldu eve gittim kendi ablamlar gelmiş daha hiç bir mobilyamı görmediler kardeşim hadi hep birlikte eve mobilya bakmaya gidelim dedi ablamlar da hayır biz pat diye gidemeyiz altta kayın valide var ancak çeyiz sermeye geliriz demez mi ben çok kızdım nişanlımı aradım bak biz orada ne kadar oturursak oturalım benim ailem rahat gelip gidemeyecek dururumızu düzeltene kadar orada oturucam sonra çıkıcam ama birşeyler olur benim de sabrım biterse dururumuzun düzelmesini beklemek çıkarım o evden dedim. Yine ev konusu açıldı yani nişanlım da bana ablanlar ne düşünürse düşünsün ailem onlara saygısızlık mı yaptı gelmek istemiyorlar ben burda yada başka yerde de otursamda ailemden kopamam dedi ben ona ailenden kop demiyorum ki telefonu kapatırken de evlenme o zaman benimle evlenme diye zikretti çok sinirlendim kızlar nikah günü de geliyor nisan 3 napıcam bilmiyorum çok umursamaz olmaya başladı sizce napmalıyım

Valla ben görümcende tuhaf bisey göremedim kadın ustalara kek yapmış senin ocağında çay yapsa ölür müsün? Malınız da amma kiymetliymiş daha evlenmeden nisanlinizin da beyninin etini yemeyin lütfen. Biraz sakin !

Kızlar daha önceki konumdan biliyorsunuz ben kv ve görümcem le birlikte aynı binada oturucam bugun benim eve mobilyalar gelicekmiş bende gittim dogru eşyalar gelmiş mi diye gelmeden temizlik yapalım dedim tabi kaynanam teyzeyi görümceyi eve sokmuş bakıyorlarmış sinirlerim bozuldu neyse eşyalar geldi görümcemde kendi üst katında ustalara kek çay yapmış benim evimde onlara yediricek çaydanlığı kapmış gelmiş bana ocağını kullanıyım mı diyo yeni daha ben kullanmamışım çaydanlık elinde hayır kullanma mı diyeyim kullan madem demek zorunda kaldım nişanlım işten geldi tam o sırada görümcem arkasında pervane olmuş dönüyor nişanlım nereye o oraya ben konuşmamışım daha arkasında koşturuyor sonra benim sinirlerim bozuldu eve gittim kendi ablamlar gelmiş daha hiç bir mobilyamı görmediler kardeşim hadi hep birlikte eve mobilya bakmaya gidelim dedi ablamlar da hayır biz pat diye gidemeyiz altta kayın valide var ancak çeyiz sermeye geliriz demez mi ben çok kızdım nişanlımı aradım bak biz orada ne kadar oturursak oturalım benim ailem rahat gelip gidemeyecek dururumızu düzeltene kadar orada oturucam sonra çıkıcam ama birşeyler olur benim de sabrım biterse dururumuzun düzelmesini beklemek çıkarım o evden dedim. Yine ev konusu açıldı yani nişanlım da bana ablanlar ne düşünürse düşünsün ailem onlara saygısızlık mı yaptı gelmek istemiyorlar ben burda yada başka yerde de otursamda ailemden kopamam dedi ben ona ailenden kop demiyorum ki telefonu kapatırken de evlenme o zaman benimle evlenme diye zikretti çok sinirlendim kızlar nikah günü de geliyor nisan 3 napıcam bilmiyorum çok umursamaz olmaya başladı sizce napmalıyım
Eminim ki öncesinde çok şey olmuştur ki gözüne batmıştır bu durumlar iyi düşün derim.Ben sadece ama sadece eşimin ailesi yüzünden eşimle huzursuzluk yaşadım en güzel günlerim ağlayarak geçti bugün annemlerde ki diyaloğumuz şu...
Ben:Bir daha evlenir misin?
Eşim:Hayır
Ben:Aynen.İlla evlenmek zorundasın benden başka seçenek yok yinede evlenir misin
Eşim:Hayır
Ben:Kesinlikle aynen ne gerek var.
Annem bu konuşmamıza şok oldu ama gerçekten samimi şekilde söyledik çünkü çok üzüldük yıprandık hiç gerek yoktu.
Kaynana altta görümce üstte bunlar seni yer söyleyeyim.

Ablanda sirf ortalik karistirmaya yer ariyor. Kaynana varmis gelemezmiste bilmem ne. Gelme diyen mi oldu?? Rahatsiz eden mi oldu? Ablan kendi kendine kuruluyorsa kimsenin sucu yok.

Siz de her hareketten nem kapiyorsunuz. Kekleri vs sizin mutfaginizda yapmamis kadin, kendi mutfaginda yapmis ki hic yapmayabilirdi. Tesekkur edecegine dusundugune bak alti ustu bi cay ocaga koyacak. Noldu eskidi mi ocaginiz?
Millete bu kadar zehir olacaksaniz evlenmeyin.

Valla ben görümcende tuhaf bisey göremedim kadın ustalara kek yapmış senin ocağında çay yapsa ölür müsün? Malınız da amma kiymetliymiş daha evlenmeden nisanlinizin da beyninin etini yemeyin lütfen. Biraz sakin !

Bencede. Ben ustalara iyi davranan insanlari severim. Bir cok insan sanki köleleri gibi davranir. Görümceyi bu konuda takdir ettim

Ne var ki kullansın ocağı -ki size hizmet eden birileri için yapmış-. Ablanızın düşüncesi de kendi kendine salataya limon sıkmak. Karşı taraf sanki gelme gitme mi dedi. İnsanlar adına düşünüyor. Ki sen bence o evde oturmak istemiyor bahane üretiyorsun.

Bence evlenmeden 1 kere daha dusun

Altı üstü Ocak be kardeşim yatağında yatmadı ya ne abartmışsın. Benden sana tavsiye ablanın gazı gelip ortalığı alevlerindirme sonra düğün falan demez adamın tepesi bir atar yollar yüzügü

Senin zaten orada oturasın yok ama evlenesin de var, sende sanıtım iş ve gelir yok, adamı ikna edip çıkarız diyorsun ama hayallerde yaşama, o evde oturacaksınız yıllarca, uymuyorsa baştan yok dersin. Evlenme derdine her şeyi kabul edip sonra off puff Türk kızının genel özelliği, o apartmanda içli dışlı olunacağı baştan belli.

Altli ustlu kaynana gorumce isin zor valla.Hergun sende olurlar alis bence bunlara ocak ta cay falan neki?
Siz tam olarak neye kizdiniz siz gelmeden evinize girip bakmalarina mi?

Ben daha kullanmamışım,ben daha konuşmamışım bu ne yahu? görüncenize teşekkür edeceğinize birde surat yapmışsınız ne olacak yani çayı ocağınıza koysa. Size hizmet eden ustalara bir şıklık yapmış. O nişanlınızın kaç senelik kardeşi sıra mı bekleyecekti? Amacınız üzüm yemek değil bağcıyı dövmek sanırım.
Ablanıza gelince onun yaptığı zaten yangına körükle gitmek ve oldukça manasız zaten. Nişanlınızı boşu boşuna germeyin derim ben. Ha aile apartmanı altlı üstlü oturmak zordur anlarım ve evet haklısınız ama bunu tartışmak içinde geç kalmışsınız en baştan kabul etmeyecektiniz. Şurada nikaha ne kalmış en güzel günlerinizi zehir etmeyin

Back