Ben muhtemelen hepinizden büyüğüm 38 yaşındayım şu yaşıma kadar 3 ciddi sayılabilecek ilişki yaşadım. Birincisi üni sondaydı. Beni terk etti, terk nedeninin daha sonradan başka bir kadın olduğunu ortak arkadaşlarımızdan öğrenmiştim yani aldatılmışım. Daha sonraki ciddi ilişkim çok seneler sonra 34 yaşında oldu :) O da 4. ayda evlenmek istedi ki ben daha kendisini tanıyamamıştım bile, ve bana Bursa'da yaşamak istediğini evlenirsek oraya taşınmak istediğini söyledi, işim gücüm Ankara'da, benim aşık olma veya evlilik gibi bir düşüncem olmadığı için daha bunları konuşmak için çok erken deyince yine terk edildim. Üçüncü ilişkim Aralık - Ocak gibi olmuştu o da daha ilişkimiz 1 aylık iken benim üstümde aşırı baskı kurmaya ve bana arkadaşlarınla görüşme şununla bununla görüşme gibi şeyler dediği için ben de dik durdum ve bana tavırlarını dediklerini doğru bulmadığı söyledim o da öyle 1 ayın sonunda beni terk etti :) Neyse hanımlar erkekler dişlerini ve sözlerini geçiremedikleri kadınları sevmiyorlar kısacası... Ben 3 kere ilişki diyebileceğimiz şey yaşadım ve üçü de terk etti yani erkekler tarafından terk edilen kadın asıl benim
Neyse üniversitede aldığım dersten dolayı hayatımı asla erkek odaklı kurmayıp tamamen kendime yatırım yaparak yürüdüm. Bu saatten sonra da evlilik ve çocuk artık düşünmüyorum tabi ki...