merhaba herkese artık sıkıldı çoğu kişi ama yine ben maalesef
1 senedir birlikte olduğum bi sevgilim vardı üniversiteyi farklı şehirlerdr kazandık 4 5 aydır yzak mesafeyiz başlards her şey normaldi en son bi olay oldu ve ayrıldık daha sonra barıştık 2 gün önce ikimizde memleketimize dönmüştük tatil diye o tekrardan okuduğu şehre döndü ve soğuk yapmaya şimdiden başladı
buluştuğumuzda ağladım hissettiklermi beni kırdığı şeyleri söyledim sadece özür dilerim dedi
kafasında kurup bunlara inanıyor benle kendi kafası içinde kavga ediyor böyle olunca da bana yansıtıyo bunu soğuk yapıyo beni bi daha bırakıcak mısın dediğimde kendime güvenmiyorum ya bi daha böyle bi şey yaşanırsa ya beni bi daha kabul etmezsen dedi
barışmadan önce son kez yazmıştım ona bana uzun uzun onun her şeyi olduğumu hayatının merkezi olduğunu ama böylesinin daha iyi olacağını söyledi ve eskisi gibi klnuşmaya devam ettik ama bana düşman olma dedi istediğin zaman yaz konuşalım dedi
her neyse biraz karışık anlattın kusura bakmayın benim ne gece hayatım ne de çevrem var aksine o kafasında kurmasın diye erkek sinekle bile konuşmadım ama o neyi kafasında kurdu buna inandı bilmiyorum
her şeyimdi o benim yani kalbimle beynim çatışıyo ne yapmalıyım bilmiyorum çünkü yanyanayken her şey o kadar güzel ki rüya gibi kendime güvenmiyprum dedi ama ya bi daha giderse diye düşünüyorum artık onun beni sevdiğini her şeyinin ben olduğunu biliyorum elinde olmadan yapıyor ikimizi de üzüyo ama ben her şeye rağmen aşkımıza sahip çıkmak istiyorum nasıl davrsnmam gerek ona karşı bilmiyorum kaybetmek istemiyorum onca şeye rağmen
ayrılmadan önce yanıma ıspartaya gelmişti o zonguldakta okuyo ben ısparta da o kadar güzeldi ki her şey yan yanayken dediğim gibi çok iyiyiz zonguldağa döndükten 1 hafta sonra saçma sapn bi şey yüzünden benden ayrıldı ayrıyken ben arada yazdım dayanamadım o da sıcak bi şekilde yaklaştı bana hep en son işte barışmadsn önce yazdığımda bana cevap olarak benim her şeyimdin kendimi senden soyutlamaya çalışıyomuşum gibi konuşma beni olduğum gibi sevdin hep sana hayranım falan böyle şeyler dedi
tecrübesi olanlar nolur yardım edebilir mi ben onu gerçekten çok seviyorum düzelmek istiyorum
bir de eklemek istiyorum ailem baskıcı ve dışarı her gün çıkamıyorum geç giremiyorum eve bundsn dolayı yorulmuş kendisi böyle de söylemişti ayrılırken bahanelerinden biri buydu ama ailemi zaten 1 senedir biliyo böyleydim nasıl değiştirebilirim