• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yine eş problemi...

emekli_

*teyze adayı*
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2009
582
63
123
İzmir
iyi akşamlar dostlarım...daha önce de eşimle ilgili problemlerimi sizlere açmıştım...eşimin beni halen kabullenememesi sonucu bugün kendimi geri çekmeye karar verdim.olay şöyle oldu bugün mezarlık ziyaretine gittik ailem ve eşimle.sabah 10 da evden çıktık.iki tane köye gittik ve birrbirlerine uzak.12 oldu eşim buradaki abisini arayıp durdu.biraz sonra gelicez diyordu tel de.köylerde de akrabalar var annemin teyzesi falan.sürekli tel görüşmesi yaptılar ve cidden çok canım sıkıldı.ne zaman bi yere gitsek böyle yaparlar.eşimin annesi vefat etmişti 2 sene kadar oldu.bunlar illahi tutturdular ikindi namazından sonra gidelim mezara diye.benim için mezarlığa gitmek problem değil lakin eşim benim ailemle ne yapsa o gün aynısını da ailesiyle yapmak ister.yani benimle bişiler yaparken vicdanı sızlıyor.bi türlü anlayamıyorum bu duygusunu.zaten hep bir aradayız hiç ayrılmıyoruz nedir bi türlü çözemedim.ben ablam geldiğinde ablamla değil abisiyle günümü geçirdiğim zamanlar oluyor.bi gece annemde kalıyoruz sonra babamda kalcaz diyor.sürekli bi rekabet içindeler.
ben araya mesafe koymak istediğimi söylemiştim en son.ve bu gün mezarlığa gidicez hemen çıkarız dedi ve acayip uykum vardı.hemen mezar ziyareti yapıp eve gidip uyuycaktım.abisi banyoya giriyorum dedi herkes bi yere dağıldı şok oldum.dedim ki hani hemen çıkıyorduk vs. kavga ettik.ben de bn mezarlığa gelmiyorum eve bırak dedim.evde de kavga ağız dalaşı derken bu asansöre bindi ve arkamdan gerizekalı diye bağırdı.daha önce de birbirimize böyle şeyler yapmıştık lakin bu çok koydu bana.hem suçlu hem güçlü.gitti 1 saat önce eve geldi beni almaya gelmiş.diyo ki aşkım hadi bize yemek yicez hazır !!! geliyor öpüyo falan.ben hiç suratına bakmadım.konuşmadım.tuvalete girdi.facebooktan mesaj attım.şöyle 'kendime saygımı kaybetmek istemiyorum.yalnız kalmak istiyorum.git' yazdım.ve gelince suratıma bağıra bağıra attığım mesajları okuyo.hiç suratına bakmadım tv izler gibi yaptım.sustum.bugün köye geldiği için kendini haklı görüyor.çok uyumsuzsun diyor.lakin o benim ailemle bir araya geldiğimizde hemen babasının olduğu yere gelmek için bahane buluyor.ve saatlerce gelmiyor.bn böyle yaptım ve yarın bayram evden dışarı çıkmayı düşünmüyorum.o hiç bir zaman bayramın ilk günü demedi bu bayramın ilk gününü de ailenle geçirelim kahvaltıyı orada yapalım vb. ama hep sözü şudur bayramda ' bayramda biz kahvaltı yaparız ailemle' !!! kendine müslüman bi aile...ama benim ailem tam tersi aman kızım aranız bozulmasın ilk gün orada olun vs. vs... ne yapıcam bilemiyorum.sizce kendimi eve kapatayım hiç biyere gitmesem eşim anlar mı beni....o ailemle olmak istemiyor gidip bayramda ailesiyle beraber oluyor.ben de ailem geniş ve bayramlar çok güzel oluyor.ailemle mi olsam? ailemle geçirsem bu sefer abileri dedikoducu çok....offf pöffff nefret ediyorum bu insanlardan...en iyisi hiç kimseyi görmemek

kendimi onun yanında köşe yastığı gibi hissediyorumm.sırf millete bak karısına söz geçiriyor dedirtecek şekilde davranıyor

neden biliyomusun? hep gelin şöyle yapar gelindir böyle yapar hizmet eder bilmem ne zihniyeti yüzünden bunlar oluyo. bizde eşimle bu konularda tartışıyoruz hatta ailemin yanına gidiyoruz diye sanki bana lütfediyo. halbuki damatlarında görevleri var bunlar empoze edilmiyor ondan.

konuşulacak birisiyse al karşına adam akıllı anlat derdini. senin ailen benim ailem diye ötekileştirmenin yanlış olduğunu ve hemen zıtlaşmasının huzurunuzu kaçıracagını belirt kesin bir dille.

Ya ama Türk milleti böyle istisnalar hariç.bizim de bayramlarimiz böyle geçiyor size has değil ki.gidin önce onun ailesine sorun yapmayın zaten normali bu.onlarda kahvaltı edin sizinkilerde akşam yemeği yersiniz bayram günü siz olgun davranın.

tahminimce o da çok mutludur.muhtemelen gece saat bire kadar keyifle yemek yiyip çay içicekler.abisi de zaferini kutlayacak.ailesiyle başbaşa kaldığı için.onlar gidicekler lakin benimle kalacak ve onlar gittikten sonra ben yine bu tutumumdan vazgeçmiycem.

neden biliyomusun? hep gelin şöyle yapar gelindir böyle yapar hizmet eder bilmem ne zihniyeti yüzünden bunlar oluyo. bizde eşimle bu konularda tartışıyoruz hatta ailemin yanına gidiyoruz diye sanki bana lütfediyo. halbuki damatlarında görevleri var bunlar empoze edilmiyor ondan.

konuşulacak birisiyse al karşına adam akıllı anlat derdini. senin ailen benim ailem diye ötekileştirmenin yanlış olduğunu ve hemen zıtlaşmasının huzurunuzu kaçıracagını belirt kesin bir dille.

aynen öyle.benim ailem bana git kayınpedirinde kal diyor.ama onlar benim zor hastalık dönemlerinde daha ayaklarına çağırdılar yürrüyemeceğim durumda.eşimi zırt pırt aradılar.bana da abisi eşimin yanında hiç gelmiyosun diye bi ton laf soktu. git eşin hasta demediler.hiç bi şekilde tek başlarına yardım etmediler.hep yardım istediler.

eşim asla problemi çekip te konuşmaz.direk kendini savunur. sözde o hiç senin benim ailem demez.sadece dile getirmediği için öyle der.ben diyormuşum sen ben ediyormuşum.lakin o kadar yüzsüz insanlar ki her şeye karışıyorlar ve yapmacıklar

Ya ama Türk milleti böyle istisnalar hariç.bizim de bayramlarimiz böyle geçiyor size has değil ki.gidin önce onun ailesine sorun yapmayın zaten normali bu.onlarda kahvaltı edin sizinkilerde akşam yemeği yersiniz bayram günü siz olgun davranın.

hep yaptım....bunu böyle düşünürsek bizim çocuklarımız da aynı sıkıntıyı yaşıycaklar.ben gitmedim mi ? gittim.hiç aileme gidelim demedim.eşim de size gidelim demedi.abisi girdi konuya teyzeleri varmış bi tanecik.işte mahalledeki kan bağları olmayan insanlar gezilecekmiş.benim ailemi hesaba katan yok.beni tınlayan yok.bayramın 4 gün olduğunu mu unuttu bu insanlar acaba ??? tabiki de hayır.

Balık hafızalı erkek milleti. Sözleriyle yıkıp geçerler sonra hiçbir şey olmamış gibi hayatım,aşkım,bitanem diye tam tur dönerler.

aynen öyle.benim ailem bana git kayınpedirinde kal diyor.ama onlar benim zor hastalık dönemlerinde daha ayaklarına çağırdılar yürrüyemeceğim durumda.eşimi zırt pırt aradılar.bana da abisi eşimin yanında hiç gelmiyosun diye bi ton laf soktu. git eşin hasta demediler.hiç bi şekilde tek başlarına yardım etmediler.hep yardım istediler.

eşim asla problemi çekip te konuşmaz.direk kendini savunur. sözde o hiç senin benim ailem demez.sadece dile getirmediği için öyle der.ben diyormuşum sen ben ediyormuşum.lakin o kadar yüzsüz insanlar ki her şeye karışıyorlar ve yapmacıklar

can sıkıcı bir durum. aynı durum kendi tarafından olup da laf etsen sorun değilde eşinin tarafı olunca göze batıyo işte.
düşüncesiz insanlarsa sende onlara düşüncesizce davran eşinin her dediğine he demk zorunda değilsin. gitme yapma etme. ha o zaman da daha beter olur durumlar.
o zaman napıcaz idare edicez :KK42:

hep yaptım....bunu böyle düşünürsek bizim çocuklarımız da aynı sıkıntıyı yaşıycaklar.ben gitmedim mi ? gittim.hiç aileme gidelim demedim.eşim de size gidelim demedi.abisi girdi konuya teyzeleri varmış bi tanecik.işte mahalledeki kan bağları olmayan insanlar gezilecekmiş.benim ailemi hesaba katan yok.beni tınlayan yok.bayramın 4 gün olduğunu mu unuttu bu insanlar acaba ??? tabiki de hayır.
Haklisiniz tabi ama bu insanlar değişmez zaten düşünceli olsalar olgun davranirlar.inada bindirince de siz mutsuz olursunuz.farkindaysaniz şuan herkesin keyfi yerinde siz sinir kupusunuz size zarar...

Balık hafızalı erkek milleti. Sözleriyle yıkıp geçerler sonra hiçbir şey olmamış gibi hayatım,aşkım,bitanem diye tam tur dönerler.

bence bana hayatım, aşkım demesi filan ailesine yalakalık yapmak için yoksa sevdiğinden falan değil...

can sıkıcı bir durum. aynı durum kendi tarafından olup da laf etsen sorun değilde eşinin tarafı olunca göze batıyo işte.
düşüncesiz insanlarsa sende onlara düşüncesizce davran eşinin her dediğine he demk zorunda değilsin. gitme yapma etme. ha o zaman da daha beter olur durumlar.
o zaman napıcaz idare edicez :KK42:

idare etmeye devam edemiycem sanırım.nasıl olsa her şeye bi kulp takıyorlar.o bana değer vermesi gerektiğini anlıycak.bi gün öyle bi kazık yemeli ki anlamalı.allaha havale ediyorum hepsini.en büyük abi bekar.hepsini o yönlendiriyor.eşim ve diğer kardeşler en büyüklerine resmen hayran.her dediğini yapıyorlar.ben ameliyat olmuştum kendi anneme gittim diye bi ton diğrer eve çağırıp durdular lanet gelesiceler.hep bi yarış halindeler.en büyük gelinin arkasından öyle şeyler konuşuyorlar ki.ben ablanın yaşadıklarını yaşıyorum.bi sürü adam kadının arkasından konuşuyor

Haklisiniz tabi ama bu insanlar değişmez zaten düşünceli olsalar olgun davranirlar.inada bindirince de siz mutsuz olursunuz.farkindaysaniz şuan herkesin keyfi yerinde siz sinir kupusunuz size zarar...

evet keyif çekiyorlar.ben zaten onların önünde bi engelim...kardeşlerini acayip kıskanıyolar.gerçi kayınvalide ve peder biz nişanlıyken paylaşamıyolardı.

Gitmeyin sizde.
Her bayram once annemlere.giderim esimle..
Annrsine sonra gideriz ..

O beni istedigi yere cekemez.
Cantasimiyim sanki , sende gitme aabahtan ailene git bakalim.ne yapacak.

Gitmeyin sizde.
Her bayram once annemlere.giderim esimle..
Annrsine sonra gideriz ..

O beni istedigi yere cekemez.
Cantasimiyim sanki , sende gitme aabahtan ailene git bakalim.ne yapacak.

ah yaa eşiniz sizinle geliyor ne güzel...o asla ilk gelmez. hemen bırakıp kaçar ve tahmin ediyorum diyeceği şeyi sen annende ben babamda olayım der.ben beraber onlarla her bayram sabahı kahvaltı yapıyorum. ama o gelmiyor. ve çok gaza geliyor

Kabristan ziyaretine gitmediyseniz ayıp etmişsiniz. O sizinle gelmiş ama annesinin kabrine gitmeyi çok görmüşsünüz. Ne olursa olsun bence çok yanlış bir davranış. Eşimin annesi ve babası rahmetli oldu. Her bayram (ki her ay gideriz genelde) benim anneme babama bayramlaşmaya gitmeden önce onların başka şehirdeki kabirlerine gideriz. Bu bir nevi görevdir. Bu konuda ayıp etmişsiniz. Diğer konulara girmeyeceğim yazdıklarınızdan pek bir şey anlamadım çünkü.

Back