Yine bir sosyal medya olayi bıktim.

Ee farzelim hoslandigimi sandi beraber film izleyelim ne yaa ;nerde izlenilecek bu film, ben film izlesem evimde internetim var kendim izlerim beraber baska bir sehirde bir yesilcam filmi icin ne diye adamin ayagina gideyim ne saniyo bu kendini; ustelik tanimiyorum insan nisanlisinin evine bile gitmez elin adaminin evinde ne diye film izleyeyım bu filmi hastanede izletmeyecegine gore

Adam ozel mesaj gondermis sayfasinda paylastigi videoya mi yorum yazdim sanki

Adam ozel mesaj gondermis sayfasinda paylastigi videoya mi yorum yazdim sanki
Evet şimdi tekrar okudum ve gördüm mesaj olarak atmış size. Sizin adamı takip etmenizdeki amaç neydi. Ben doktorlarımin ismini randevu anında görürüm muayeneden çıkınca aklımda adı sanı kalmaz kaldı ki instegramda arkadaşlık isteği göndereyim. Siz de olası bir flört için eklediniz sanırım beklediginiz bu olmayınca sinirlendiniz. Tanıdık tanımadık doktorların özel paylaşım alanına neden dahil olmak istiyorsunuz ki istek gönderiyorsunuz. Sağlık hastalık bilgisi içinse adamlar zaten bunu herkese açık hesaplardan yaparlardı, arkadaşlık isteği göndermenize gerek kalmazdi o zamanda.

Sen niye surekli doktorlari ekliion

niye doktorlarin ozel sayfalarini takip ediyodsunuz? hastaliklqrdan falan bahseden influencer doktorları takip etsen anlarim hani sağlık icin falan ama bunu anlamask zor.
adamin ozel hayatini, ailesini, hobisini paylastigi hesabini takip etmenizim yarari ne?
adam tabii ki iş attiginizi düşünebilir

İşte sizinle hasta doktor ilikişi kurmaya çalışıyor anlamadın mı? Film izleyerek seni daha iyi analiz edecek kaldı mı böyle doktorlar be sende hemen kötü düşünme lütfen

2013te katılmış siteye evet. Yine de anlam veremiyorum bu duruma.
2014te de ayniymis huyu suyu, hayalperestligi, erkekler beni kullanacak hissi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…