Yine bir sosyal medya olayi bıktim.

doktorda bisey dememis aslinda filmin ismini soylemis sadece gel ikimiz izleyelim dememiski kendi kendinize gelin guvey olmuşsunuz

Birini bulmaya da çalışmıyor ki? Şikayet ediyor.yoksa bulan var.

Ayıp etmiş. Ben size hak verdim. Bu erkekler de iyice premses oldu yarın çık bu şehre gel ne demek ya yarın kalkıp geleyim demesi daha şık olurdu.

Çok değişiksin

geçende müge anlıda bir konu vardı, torun sahibi kadın bulduğu üniformalı asker sandığı herkesi eklemiş durmuş en sonunda da arabada yaşayan sahte üniformalı adamın tekine kaçmıştı. sizin doktor da arabada yaşıyor falan değildir umarım.

Arkadaslar takipten cikardim yani size gel bu sehre birlikte yesilcam film izleyelim diyenle izleyin o zaman ne diyeyim :)adamin amaci ortada neyse yorumlari okuyacam yalniz adam imstagram ozelden video paylasti kendi sayfasinda degil ondan cevap verdim ona zaten takip etmekle hata ettim

konuyu tam okumadım ama sizin sosyal medya internet muhabbetiniz bitmedi mi? biraz gercek dunyaya ciksaniz nasil olur cunku hayat ordakilerden cok farklı

konuyu tam okumadım ama sizin sosyal medya internet muhabbetiniz bitmedi mi? biraz gercek dunyaya ciksaniz nasil olur cunku hayat ordakilerden cok farklı
Biliyorum eskisi gibi cok nete girmiyorum ben bu dr u taniyorun ayni sehirdeydik farkli sehre gecti hastasiydim arkadaslarin takibini gorunce ben de takip ettim diger dr lar gibi yanlis anladi sanirin

Sizin konularınız niye hep böyle? Gerçek hayatla bağlantınız yok gibi sürekli sanal ortamdasınız. Kitap uygulamasında bile konuşacak birini bulmuşsunuz yani pes sosyal medyadan her yazana cevap vermek zorunda değilsiniz biliyorsunuz değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…