Yine bir sosyal medya olayi bıktim.

Attığı reels videosu, film nasıl bir şeydi peki?

Klasik erkektir yani şimdi doktor diye adamın çkü yokmuş gibi muamele etmeye de gerek yok; eklemişsiniz, yazışmalara katılmışsınız filan eh o da film milm yazmıştır. Rahatsızsanız takibi bırakırsınız, engellersiniz filan yani bunun hangi kısmı dert oldu anlamadım. Sanki adam kapınıza dayanıp "İlle de filmi izleyeceksin yoksa vallahi stetoskobumla kendimi kırbaçlarım" diye tehdit etmiş gibi hallere girmişsiniz.

Profili az takipçili kendi halindeyse istek atmanız yanlış düşündürmüştür. Popüler doktorları birçoğumuz takip ediyoruzdur zaten ama sizinki gereksiz bir hamle olmuş bence adam hoşlandığınızı falan sandı.

Başlık da ayrı manidar "Yine bir olay"... "Yine sosyal medyada erkekler peşimdeydi"... "Yine güzelliğim can alıyordu"... "Üstelik hastası olduğum doktorlar bile yazıyordu"... Biraz bu hava da var sanki. Güzelsiniz de ondan mı diyelim, ne diyelim? Ne verelim ablama? Ay parçası mı, peri kızı mı, Bella Hadid mok yesin mi?

Bana da takip isteği gelince espri yapiyorum üf gene bana kim aşık oldu diye aklima hemen o geldi

Valla artik sosyal medyadan uzaklasma karari aldim:) saglik sorunlarim var

Bazı doktor sayfaları vardır ben de takip ederim hastalıklar hakkında bilgi verir çok takipcili açık hesap vs. anladigim kadarıyla siz böyle bir hesaba değilde özel bir hesaba istek göndermişsiniz haliyle adamda sormuş tanımak istemiş. Rahatsız olsaydınız takipten çıkardınız yetmemiş paylaştığı videoya yorum yapmışsınız sonra adam gel filmi beraber izleyelim deyince gereksiz tavirlara girmissiniz. Bu saatten sonra takipten çıkarsınız olur biter yani. Günlük tutar gibi yazı yazmışsınız, sorun nerde sormak danışmak istediğiniz konu ne , beklediğiniz yorum ne?
AdChoices
ADVERTISING​

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…