- 16 Temmuz 2023
- 3.770
- 10.007
- 128
Attığı reels videosu, film nasıl bir şeydi peki?Bulundugum sehirde bir dr vardi daha onve muayene olmustum .Ben zaten tanidik tanimadik drlari takip ederim proflar vs hastsneye gidiyorum cunku.Her neyse bu dr bulumdugum sehirden yakin bir sehre gecti ozel hastaneye oraya da gitmistim zamaninda taniyordum muayene icin.Dun birkac arkadasimin bu doktoru takip ettigini gorunce ben de istek attim instagramdan.Bu silmis ama beni takip etmis.Sonra mesaj yazdi merhaba tanisiyor muyuz diye muhtemelen hocam dedim.Nerde calisiyorsun deyince falanca yer dedim cayini icmeye gelirim dedi.Sesimi cikarmadim.Siz sizi ekleyen herkesi taniykrmusunuz ki benim istegimi kabul etmediniz dedim rahatsiz oluyorsaniz eklemiyeyim dedim.Hayir tabiki de ne rahatsizligi demis.sahte hesap sanmismis.Simdi baktim imstagramdan mesaj olarak bir reel paylasmis bir film.Benim de hosuma gitmedi daha once de izlemedim felan yazdim.Dedigine bakar misiniz yarin cik bu sehre gel de beraber izleyelim filmin ismi bu demis ,bu adam beni ne zannediyor yaa.cok sinirlendim.Hani hastasiydim da boyle oldugunu bilsem ekler miydim.
Gitme haklısın gazozuna ilaçta atar bu malum doktorTanimadan etmeden gel beraber film izleyelim diyen adam agina dusurur sonra da tekmeyi vurur belli deil mi adamin amaci.
Belki de arkadaşlarınız filmi izlemiştir ne malummmArkadaslarim da eklemis onlar da tanimiyor sonucta
Daha çok siz ağınıza düşürürmüşsünüz gibi duruyor ama neyse.Tanimadan etmeden gel beraber film izleyelim diyen adam agina dusurur sonra da tekmeyi vurur belli deil mi adamin amaci.
Başka maceralarıda mı varSesimi çıkarmadım demen
Prens ne oldu kız?
Bana da takip isteği gelince espri yapiyorum üf gene bana kim aşık oldu diye aklima hemen o geldiBaşlık da ayrı manidar "Yine bir olay"... "Yine sosyal medyada erkekler peşimdeydi"... "Yine güzelliğim can alıyordu"... "Üstelik hastası olduğum doktorlar bile yazıyordu"... Biraz bu hava da var sanki. Güzelsiniz de ondan mı diyelim, ne diyelim? Ne verelim ablama? Ay parçası mı, peri kızı mı, Bella Hadid mok yesin mi?
Tarih oldu kız:)Sesimi çıkarmadım demen
Prens ne oldu kız?
Sana da beraner film izleyelim desinler de git bakalim basina neler gelecekCeren mis gibi doktor bulmuşsun daha ne istiyorsun anlamadım
Valla artik sosyal medyadan uzaklasma karari aldim:) saglik sorunlarim varBaşlık da ayrı manidar "Yine bir olay"... "Yine sosyal medyada erkekler peşimdeydi"... "Yine güzelliğim can alıyordu"... "Üstelik hastası olduğum doktorlar bile yazıyordu"... Biraz bu hava da var sanki. Güzelsiniz de ondan mı diyelim, ne diyelim? Ne verelim ablama? Ay parçası mı, peri kızı mı, Bella Hadid mok yesin mi?
Nur kim tanismam lazimBir Nur, iki sen, ikiniz de çok ütopik geliyorsunuz bana.
Psikiyatri doktoru muydu acaba?zamaninda hastasiydim zaten hastasi oldugum icin ekledim
Komikte ha bideNur kim tanismam lazim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?