- 14 Aralık 2024
- 1.423
- 3.811
- 48
Yaniii hahshshs bende doktor takip ediyorum ama belli bir kitlesi olan, hesabı açık, takipçisi yüksek bilgi veren doktorları. Bir doktorun kişisel hesabını ekleyip, mesaj atmasına şaşırmak tuhaf.Başlıktan anladığım kadarıyla adamları ekleyip ekleyip sonra herkes bana yürüyor diye tribe giriyorsunuz belli ki. Her doktor niye takibe alınsın ki? Faydalı şeyler paylaşan doktorların profili zaten açık oluyor herkese. Bunun gizliyse kişisel hesabı demek ki. Ne umuyorsunuz da istek yolluyorsunuz? Derdiniz gayet açık. Adam da ona göre davranmış işte. Bıktım diyor bir de.
Taciz edici ama beraber film izleyelim ne yaa ne münasebet .Daha bu adama muayene de olmam bir daha yaptigi hos degil.Adama istek atıp mesaj atmasına mı sasırıyorsunuz?
Arkadaslarim eklemis ordan gordum ben de ondan istek attim ne bileyim ben yanlis anlasildigimi cay icme dedi ok o masum da hic gorusmedigin birine beraber film izleyelim gel bu sehre ne yaaBurdaki herkes doktora gidiyordur ama kimse adamı eklemiyordur eminim. Muayenemi oluyorun, reçetemi alıp çıkıyorum o kadar .
Derdim neymis benimBaşlıktan anladığım kadarıyla adamları ekleyip ekleyip sonra herkes bana yürüyor diye tribe giriyorsunuz belli ki. Her doktor niye takibe alınsın ki? Faydalı şeyler paylaşan doktorların profili zaten açık oluyor herkese. Bunun gizliyse kişisel hesabı demek ki. Ne umuyorsunuz da istek yolluyorsunuz? Derdiniz gayet açık. Adam da ona göre davranmış işte. Bıktım diyor bir de.
Hayir degilCinekolog, kadın doktoru
Benim de aklıma ilk o geldi sskdkdkjCinekolog, kadın doktoru
Ceren abla kusura bakma ama gelmişsin 39 yaşına hâlâ sosyal medya ve kitap uygulamalarından Arap prensleri ile flört etmeye çalışıyorsun. Bu şekilde sağlıklı bir ilişki kurman çok zor. Sosyal medyayı bir sal ablacım ya. Şimdi sırada doktor var anlaşılan:)Bulundugum sehirde bir dr vardi daha onve muayene olmustum .Ben zaten tanidik tanimadik drlari takip ederim proflar vs hastsneye gidiyorum cunku.Her neyse bu dr bulumdugum sehirden yakin bir sehre gecti ozel hastaneye oraya da gitmistim zamaninda taniyordum muayene icin.Dun birkac arkadasimin bu doktoru takip ettigini gorunce ben de istek attim instagramdan.Bu silmis ama beni takip etmis.Sonra mesaj yazdi merhaba tanisiyor muyuz diye muhtemelen hocam dedim.Nerde calisiyorsun deyince falanca yer dedim cayini icmeye gelirim dedi.Sesimi cikarmadim.Siz sizi ekleyen herkesi taniykrmusunuz ki benim istegimi kabul etmediniz dedim rahatsiz oluyorsaniz eklemiyeyim dedim.Hayir tabiki de ne rahatsizligi demis.sahte hesap sanmismis.Simdi baktim imstagramdan mesaj olarak bir reel paylasmis bir film.Benim de hosuma gitmedi daha once de izlemedim felan yazdim.Dedigine bakar misiniz yarin cik bu sehre gel de beraber izleyelim filmin ismi bu demis ,bu adam beni ne zannediyor yaa.cok sinirlendim.Hani hastasiydim da boyle oldugunu bilsem ekler miydim.
Kız ne istiyorsun mis gibi dr bulmuşsunTaciz edici ama beraber film izleyelim ne yaa ne münasebet .Daha bu adama muayene de olmam bir daha yaptigi hos degil.
Arkadaslarim eklemis ordan gordum ben de ondan istek attim ne bileyim ben yanlis anlasildigimi cay icme dedi ok o masum da hic gorusmedigin birine beraber film izleyelim gel bu sehre ne yaa
Derdim neymis benim
Ya hani mesaj atarsin da attigi mesaj gel beraber film izleyelim resmen sapiklik bu yaniYaniii hahshshs bende doktor takip ediyorum ama belli bir kitlesi olan, hesabı açık, takipçisi yüksek bilgi veren doktorları. Bir doktorun kişisel hesabını ekleyip, mesaj atmasına şaşırmak tuhaf.
filmi size mi atmış hikayesinde mi paylaşmış?Ya hani mesaj atarsin da attigi mesaj gel beraber film izleyelim resmen sapiklik bu yani
Adam gel bu sehre beraber film izleyelim demis bu film nerde izleniyor bir fikrin vardir sanirim sapiklik burda basliyorKız ne istiyorsun mis gibi dr bulmuşsun
Adam neden durduk yere sapık oldu şimdi ee tamam bende bana istek atana sapık derim o zaman hesabı gizli adamın sen atıyorsun istek açık olsa neyseYa hani mesaj atarsin da attigi mesaj gel beraber film izleyelim resmen sapiklik bu yani
Hanımefendi sapıklık nedir şöyle diyeyim. Size mesaj attı, siz bana mesaj atmayın dediniz ısrarla mesaj atmaya devam etti. Ya da engellediniz başka başka yerden size ulaştı o zaman bu yorumu yapabilirsiniz. İstek atmışsınız, mesaj atmış. Hoşlanmadıysanız konuşmak istemiyorum deyip hesabınızdan çıkarın.Ya hani mesaj atarsin da attigi mesaj gel beraber film izleyelim resmen sapiklik bu yani
Ee sizde filme yorum yapmışınız ama yanlış mı okudumYa hani mesaj atarsin da attigi mesaj gel beraber film izleyelim resmen sapiklik bu yani
Mesaj olarak ŕeels atmis argo kelimeler vardi begenmedim hic de denk gelmedim dedim.Dedigi filmi bastan izlemek gerek filmin ismi bu gel de beraber izleyelim demis ben de sesimi cikarmadim.Rahatsiz oldugumu anlamistir diye dusunuyorum.filmi size mi atmış hikayesinde mi paylaşmış?
39 yaş bunları dert edecek bir yaş değil bence kimsenin eli eline değmedi mi annem hoş adama sapık dediğine göre değmediAdam gel bu sehre beraber film izleyelim demis bu film nerde izleniyor bir fikrin vardir sanirim sapiklik burda basliyor
Gözünüze kestirdiğiniz doktorları ekleyip düşürmeye çalışıyorsunuz. Ama istiyorsunuz ki ciddi düşünsünler, evlenelim. Böyle “Gel bende beraber film izleyelim.” diyen olunca “Sıpık mıdır nidir!?!??” diye bozuluyorsunuz.Derdim neymis benim
Ya beraber film izleyelim demesi hosuma gitmedi zateb devam ederse takipten cikacagim pisman oldum.Arkadaslarim da eklemis onlar da tanimiyor sonuctaHanımefendi sapıklık nedir şöyle diyeyim. Size mesaj attı, siz bana mesaj atmayın dediniz ısrarla mesaj atmaya devam etti. Ya da engellediniz başka başka yerden size ulaştı o zaman bu yorumu yapabilirsiniz. İstek atmışsınız, mesaj atmış. Hoşlanmadıysanız konuşmak istemiyorum deyip hesabınızdan çıkarın.
39 yaş bunları dert edecek bir yaş değil bence kimsenin eli eline değmedi mi annem hoş adama sapık dediğine göre değmedi
Tanimadan etmeden gel beraber film izleyelim diyen adam agina dusurur sonra da tekmeyi vurur belli deil mi adamin amaci.39 yaş bunları dert edecek bir yaş değil bence kimsenin eli eline değmedi mi annem hoş adama sapık dediğine göre değmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?