Yine bir sosyal medya olayi bıktim.

Çok yazan olmuş da ben de yazam: o kadar doktora gittim, bazılarına düzenli gittim, hiçbirini de instadan bulup eklemek aklıma gelmedi…

Arkadaşınız akrabanız değil, özel profil yapmış adam demek tanıdıklarını / ilgilendiklerine özel bir hesap, ne mana diye sorarlar adama yani

Arkadaslarim da eklemis

Arj
arladaslarim takip ediyordu ben de orda denk geldim ben de zamaninda gittig icin takip ettin nerden bileyim boyle olacagini

Al benden de o kadar...yıllarca tel tedavisi gördüm hatta aynı doktor ağzıma kelebep plak taktığı için 1ay boyunca her gün gitmem gerekiyordu kliniğe ama bir kere aklıma gelmedi eklemek.
İnsanların kafaları çok garip.

mesaj tekrarı

Valla ne güzel dedin sanki erkek değil birtane doktor eklemediğim halde ekleyip yazan doktorlar var tabi gittiğim doktorlar değildi hiç hastahaneye giden biri de değilim birtane medeni hoş sohbetli doktor bey başka şehirdeyim diye üzülmüştü birkez olsun bide doktor olcak bana yürüyor demedim sanki bana peygamber hahshsjsjjsjd ego tatminli bir konucuk.

Çelişki dolusunuz. Sadece "doktor" olduğu için, ihtiyacım olur da soru sorarım diye eklediyseniz paylaştığı videoya yorum yapma amacınız ne?
Belli ki adamın reklam için kullandığı hesap da değil özel hesabi. E tanışmak muhabbet etmek istediyseniz de adam sizi davet etmis. Yanlış bunun neresinde

Adamları gözünde ne kadar büyütmüşse doğa üstü bir varlık gibi görüyordu herhalde.

Imstagram ozelden mesaj atmis bana videoyu sayfasinda paylasmamis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…