Yine bir sosyal medya olayi bıktim.

2014te de ayniymis huyu suyu, hayalperestligi, erkekler beni kullanacak hissi

10 küsur yılda insan bir arpa boyu mu yol almaz? Hayret ettim.

Iyi de arkadaslarim da eklemis sanki onlari taniyor mu ne alaka hastasiydim olur da bir rahatsizlik durumu olur diye soru sormak adina ekliyorum.Hala gorustugum degerli doktorlar var bu isi farkli yöne cekiyor.Rahatsizlik duyduysaniz eklemiýeyim dedim hayir deyince ekledim ben de.
Ay öyle şey mi olur. Millet sizin hastaliginiza özel hayatinda cevap vermek zorunda mı. Çevrem doktor dolu hiç birinin ınstagramdan hastasına yazdığını takiplestigini gormedim duymadim. Doktor fantazisi galiba sizinki. Adam da ona uygun cevap yazmış.

2014te de ayniymis huyu suyu, hayalperestligi, erkekler beni kullanacak hissi

Vay vay vay, Hint filmi tarzı uzun bakışmalar olmuş bu konuda da . Demekki 28-29 yaşlarından 39 yaşına kadar hayalperestlikten bir şey değişmemiş, hep aynı kalmış. Bu yaşa kadar sosyal medyadan sapık, saplantılı, psikopat birisine denk gelmemesi mucize olmuş gerçekten.

Kimmis bu dr özelden yazsana bana aşırı merak ettim şuan bu arada evet ne münasebet film izleyelim burda sana katılıyorum ama genel olarak doktorunu,öğretmenini ne biliyim kuaförünü fln niye takip ediyorsun ki yanlış anlaşılır çok net yani bu....

Burdaki herkes doktora gidiyordur ama kimse adamı eklemiyordur eminim. Muayenemi oluyorun, reçetemi alıp çıkıyorum o kadar .
Diş hekimi arkadaşım var adı soy adından bulup sosyal medyasından istek atan direkt yazan o kadar çok kişi oluyor ki hesabı da gizli bir profil.Kabul etmiyor yazanları da engellemeye yoruldu neler yazılıyor bilseniz...biz anca dalgasını geçiyoruz.:dondurma:

Bulundugum sehirde bir dr vardi daha onve muayene olmustum .Ben zaten tanidik tanimadik drlari takip ederim proflar vs hastsneye gidiyorum cunku.Her neyse bu dr bulumdugum sehirden yakin bir sehre gecti ozel hastaneye oraya da gitmistim zamaninda taniyordum muayene icin.Dun birkac arkadasimin bu doktoru takip ettigini gorunce ben de istek attim instagramdan.Bu silmis ama beni takip etmis.Sonra mesaj yazdi merhaba tanisiyor muyuz diye muhtemelen hocam dedim.Nerde calisiyorsun deyince falanca yer dedim cayini icmeye gelirim dedi.Sesimi cikarmadim.Siz sizi ekleyen herkesi taniykrmusunuz ki benim istegimi kabul etmediniz dedim rahatsiz oluyorsaniz eklemiyeyim dedim.Hayir tabiki de ne rahatsizligi demis.sahte hesap sanmismis.Simdi baktim imstagramdan mesaj olarak bir reel paylasmis bir film.Benim de hosuma gitmedi daha once de izlemedim felan yazdim.Dedigine bakar misiniz yarin cik bu sehre gel de beraber izleyelim filmin ismi bu demis ,bu adam beni ne zannediyor yaa.cok sinirlendim.Hani hastasiydim da boyle oldugunu bilsem ekler miydim.
prof da olsa başka şey de öyle tanımadığınız erkeği ekleyince bişey var zannediyorlar bir havalara giriyorlar yoksa koca adam hiç tanımadığı kadına şu lafları edemez. bence haddini bildirin bu yaşlı abazana :kahve:

Taciz edici ama beraber film izleyelim ne yaa ne münasebet .Daha bu adama muayene de olmam bir daha yaptigi hos degil.

Arkadaslarim eklemis ordan gordum ben de ondan istek attim ne bileyim ben yanlis anlasildigimi cay icme dedi ok o masum da hic gorusmedigin birine beraber film izleyelim gel bu sehre ne yaa

Derdim neymis benim

Hangi filmi izleyelim dedi sahi ?

Ya çok komiksiniz siz eklemişsiniz ya hani 😂 normal değil mi? Dostane mi eklediniz yani hastane ile isim var fln demişsiniz bizimde işimiz oluyor biz kimseyi eklemiyoruz kendi özel sürecimi takip eden bir iki doktorum ekli sadece. Ay bizde gidiyoruz bize de doktorlar yürüyor yürüdü diye sapık demem ki adama benden hoşlanmış işte hepsi bu😂 adam size durduk yere yazsa okey de siz zaten bir adım atıp eklemişsiniz. Ayrıca filmi izlemedim yazmışsınız çoğu erkek gel izleyelim der ya 😂

Ya hani mesaj atarsin da attigi mesaj gel beraber film izleyelim resmen sapiklik bu yani
Sana ciddi yaklaşsaydı, çok mutlu olacağına eminim ana ispatlayamam. Arkadaşların niye eklemiş o da ilginç. 42 yaşındayım, hiçbir doktoru eklemek aklıma gelmedi. Devamlı gittiğim doktorlarım dahil.

Bulundugum sehirde bir dr vardi daha onve muayene olmustum .Ben zaten tanidik tanimadik drlari takip ederim proflar vs hastsneye gidiyorum cunku.Her neyse bu dr bulumdugum sehirden yakin bir sehre gecti ozel hastaneye oraya da gitmistim zamaninda taniyordum muayene icin.Dun birkac arkadasimin bu doktoru takip ettigini gorunce ben de istek attim instagramdan.Bu silmis ama beni takip etmis.Sonra mesaj yazdi merhaba tanisiyor muyuz diye muhtemelen hocam dedim.Nerde calisiyorsun deyince falanca yer dedim cayini icmeye gelirim dedi.Sesimi cikarmadim.Siz sizi ekleyen herkesi taniykrmusunuz ki benim istegimi kabul etmediniz dedim rahatsiz oluyorsaniz eklemiyeyim dedim.Hayir tabiki de ne rahatsizligi demis.sahte hesap sanmismis.Simdi baktim imstagramdan mesaj olarak bir reel paylasmis bir film.Benim de hosuma gitmedi daha once de izlemedim felan yazdim.Dedigine bakar misiniz yarin cik bu sehre gel de beraber izleyelim filmin ismi bu demis ,bu adam beni ne zannediyor yaa.cok sinirlendim.Hani hastasiydim da boyle oldugunu bilsem ekler miydim.
Ablacım sen elin adamını niye sosyal medyadan ekliyorsun ki herif de adam değilmiş keşke kocana havale etseydin

Adama önce yeşil ışık yakıp sonra adam eklemedi diye triplere girip adam gel diyince de adam beni ne zannediyor acaba ne zannediyor ? Siz her gittiğiniz dr u ekliyor musunuz sosyal medyadan ne alaka

instagram kullanmıyorum diğer sitelerde anonim hayalet gibiyim kafam AŞIRI RAHAT
benim ilgilenmediğim biri benimle ilgileniyorsa hiç umrumda olmaz zaten bana yaklaşamaz kafam AŞIRI RAHAT
:halay: :halay::halay::halay::halay:
tavsiye ederim

Back
X