İşte olması gereken bu.Yani sorunsuz düğün dernek herşeye he dedik ailecek eltim dugunde kocasına yürü gidiyoruz diye kavga çıkarıp çekip gitmiş herkesin ortasinda ben ve ailem sessiz sakin kaldıkça şimdi biz kotuyuz
Ben onlara hiç birşey yapmamisken bugüne kadar bana böyle yapıp onu baş tacı edisleri üstüne birde benimle.sorunlar yaşayıp yinede bir araya getirmeye çalışması zorla sinirimi bozdu patladım oda patladı
Ya yine ben alttan alır giderdim belki ama orda sinsi değil benim gelinim diye eltimi savundu. Hele torunum torunum diye deli olurken al su çocuğunu diye firlativerdi ya bana sanki el cocuguymus gibi çok zoruma gitti aşırı kizginimİşte olması gereken bu.
Kendini ezdirmeyen insanın karşısında bak nasıl esas duruşa geçiyor bütün aile?
Sen paspas oldukça ezerler, saygı duymazlar.
Bu kez kararlı dur ve geri adım atma. Onlara gitme. Bırak eşin ne hali varsa görsün.
Ortamda ben bir kek. Börek yapsam dokunmaz yemez.eltime derki kalk hadi tatlı yap . Bu ortama siz dayanabilir misiniz ?Sizin sorununuz ne gerçekten anlamadım eski konunuzu da okudum. Hep yüzeysel cevaplar ortada elle tutulur bir şey yok. Etsinler baş tacı neden ağrınıza gidiyor? Sizde ona göre muamele edersiniz. Tabi ki bir araya getirmeye çalışabilir sonuçta söz konusu olan kadının 2 tane oğlu. Siz kayınvalidenizi denge kuramamakla suçlamışsınız ama siz de denge kuramıyorsunuz. Eşinizin hatrı için 2-3 saat sevmediğiniz insanla aynı ortamda bulunamıyor musunuz? Can ciğer olmanıza gerek yok saygı sınırında mesafenizi koruyarak bir araya gelebilmelisiniz yetişkin insanlar olarak. Eltinizle aranızdaki soruna kayınvalideyi çekmeye çalışmanız çok gereksiz olmuş.
Bak alttan almak seni daha da küçük düşürüyor.Ya yine ben alttan alır giderdim belki ama orda sinsi değil benim gelinim diye eltimi savundu. Hele torunum torunum diye deli olurken al su çocuğunu diye firlativerdi ya bana sanki el cocuguymus gibi çok zoruma gitti aşırı kizginim
Anlamaz o git diyorum annene sadece evet eşim haklı anne sen kayiriyorsun kız üzülüyor ondan patladı dese arkamda dursa hiç sorun kalmayacak belkide ama yok illa ben kaldırcam milletin bir yeriniBak alttan almak seni daha da küçük düşürüyor.
Eşine okkalı bir rest lazım.
Cinsellikten mahrum etmek veya başka bir ceza yöntemiyle yola getirmeyi deneyebilirsin.
Yordu zaten yoruyor huzurum kalmadı hiç . Mesafe koymaya çalışıyordum acikladikca yükseldi bana bendede film koptu açıkçası benim değil ortamda eşimin demesi lazimdi bunları ama demedi bende sert çıkınca olanlar oldu iste ben hep kotuydumde şimdi daha kötü oldumsorunlarınızı dıle getırırken uslup onemlı esınızı tanıyorsunuz yanınızda olan adam degıl onu oyle kabul edıyorsunuz da kayınvalıdenızı nıye kabul edemıyorsunuz
o eltınızle daha ıyı anlasıyor olabılır ne var kı bunda
kadın haklı gelınler anlasamıyor dıye cocuklarını bır araya getıremeyecek mı sız gıtmezsınız esınız gıtsın ozaman ? kendınızce kırıldıgınız herseyı soylemek ıcın fırsat bulmussunuz sankı . gercekten bukadar kotu olunacak bırsey yok ... bu cumlelerle olmamalıydı. gıtmek ıstemıyorsanız bız musaıt degılız baska zaman gelırız sız planı bozmayın deseydınız ya da sız gıtmeseydınız esınız gıtseydı. sılah zoruyla kımse sızı eltıyle gorusturmuyor sonucta
aıle ıcınde bu gergınlıkler en cok sızı yorar onlar bır arada sız ayrı tarafsınız bıraz bırbırını kabul etme bıraz ıdare etme olmalı esınız yanınızda olsa eyvallah ama oda yanınızda degıl neden aykırı davrana sıvrı davranan taraf sız olasınız nıye kendınızı oyle lanse edesınız
artık duzelmenız zaten mumkun degıl , mesafe koymak ıle kotu olmak arasında buyuk fark var sız kotu olmayı secmıssınız... mesafe boyle konmaz
olan oldu artık gerıye donup bakmayın saglık olsun zamana bırakın esınız aılesıyle gorusmek ısteyecek ona karısmayın cunku esınız bende bır aıle oldum aılemı butun olarak kabul edıp saygı duyacaksanız ıkı tarafa adil olacaksanız varım dıyebılecek olgunluga sahıp olmadıgı ıcın sız zaten bekledıgınız saygıyı hıc bır zaman bulamayacaksınız dedıgınız gıbı bu esınızden kaynaklanan bırsey o guclu bır erkek olmadıgı ıcın ezılıyorsunuz kıyaslanıyorsunuz nıspete ugrıyorsunuz. neler yasadınız bılmıyorum ama boyle adamlarla olan evlılıklerde hep olan bu oluyorYordu zaten yoruyor huzurum kalmadı hiç . Mesafe koymaya çalışıyordum acikladikca yükseldi bana bendede film koptu açıkçası benim değil ortamda eşimin demesi lazimdi bunları ama demedi bende sert çıkınca olanlar oldu iste ben hep kotuydumde şimdi daha kötü oldum
Duygularıma tercuman olan biri oldu sonunda. Her türlü rekabet var ya en ufak şey bile batmazmi insana . Az öncede örnek verdim ben tatlı yaparım dokunmaz kaynanam ben ordayken kalk tatlı yap der eltime. Ben kilomu veremedim doğumdan sonra eltim emziriyor verdi kilosunu ben diyet yapıyorum kilolu kaldım anne diyorum eltim anne getir. Tartıyı ben tartilayim ay genç kızlık kiloma donmusum diye nispet yapıyor. Bunlar ufak şeyler ama sinir bozucu. Ben normal doğum yapamadım düşük tansiyon erken doğum bebeğim bir ay kuvozde kaldı o sırada daha dikisliyim kayınvalidem oğluma halı aldircakmis kocama halı seçmeye gidiyor hemde eltimle bende o halde o psikolojide gezdim aldım halıyı bozuldu.ben normal doğum yapamadım. Ama yaşadığım acıları düşük risklerini bebeğim ha oldu ha ölcek korkusunu ben yaşadım kuvozde ama o eltimin normal doğumda ki acilarina ağlıyor benim yanımda durup durup ben bunları kaldıramıyorum ya3 sayfa yorum okudum ve sasirdim acikcasi. Gorusmek istemedigin biriyle seni zorla gorusturuyorlar, anlasamiyorsaniz tabi ki de daha fazla tatsizlik cikmasin diye daha az gorusmeyi sececeksiniz. Ben bizi yalniz agirla demenizde bi sorun goremedim. Bundan dogal ne var ki? Birlikteyken bana laf sokup sokup tadimi kaciracaklarsa tabii ki beni yalniz agirla. Sanki eşinizi tutan var ne zaman gorusmek istiyorsa gorussun. Asla kocami size gondermem demissiniz gibi davranmiş.
ben sizin yerinizde olsam haksiz bile olsam geri adim atmam artik. Geri adim attiginizda “bak lafimiza nasil geldi” olacak. Al şu cocugunu diye cocugumu kucagima firlatan kaynanayla gorusmuyorum diye laf eden adamin da alnini karislarim.
Özür dilememi istiyor eşim ama dilemek gelmiyor içimden suçlu görmüyorum kendimiolan oldu artık gerıye donup bakmayın saglık olsun zamana bırakın esınız aılesıyle gorusmek ısteyecek ona karısmayın cunku esınız bende bır aıle oldum aılemı butun olarak kabul edıp saygı duyacaksanız ıkı tarafa adil olacaksanız varım dıyebılecek olgunluga sahıp olmadıgı ıcın sız zaten bekledıgınız saygıyı hıc bır zaman bulamayacaksınız dedıgınız gıbı bu esınızden kaynaklanan bırsey o guclu bır erkek olmadıgı ıcın ezılıyorsunuz kıyaslanıyorsunuz nıspete ugrıyorsunuz. neler yasadınız bılmıyorum ama boyle adamlarla olan evlılıklerde hep olan bu oluyor
Kendisi gitsin gorussun torunlarinida yollardim belki ama bu saatten sonra al şu çocuğunu diye kucağıma fırlattı ya el çocuğu gibi oğlumu gostermicem torun falanipler kopmus ıyı olmus bu saatten sonra kv nın gonlunu almaya calısırsan gerı adım atmıs olursun akısına bırak bırsey yapmak zorunda degılsın esınde kararına saygı duysun
yok ozur dılemeyın zamana bırakınÖzür dilememi istiyor eşim ama dilemek gelmiyor içimden suçlu görmüyorum kendimi
Uslubum sert ama anlatmak istediklerimi sakin anlatsam o gene ağlar ben suçlu olurdumyok ozur dılemeyın zamana bırakın
evet uslup yanlıs olmus evet etektekı tasların dokulme zamanı dogru olmamıs falan ama tek basına sızın hatanız yok
zamana bırakın kendılıgınden zaman ne gosterırse o olur
yakın zamanda aynı patlamayı bende yasadım , herkesın gercek yuzu acıga cıktı cok guzel oldu .Kendisi gitsin gorussun torunlarinida yollardim belki ama bu saatten sonra al şu çocuğunu diye kucağıma fırlattı ya el çocuğu gibi oğlumu gostermicem torun falan
Gitsin kendisi ben gitmesin demiyorum ama beni zorlamasin bütün mesele buydu hep ben özür dilerken sorun olmuyor millet gene aynı haksızlığa devam ediyor şimdi kötü oldum ne güzel keşke bizde öyle gorusebilsek önceden evimize her haftasonu gelir üç dört gün kalırlardi hiç biesey demezdimEğer stratejik davranmayacaksaniz esin ailesiyle restlesmeyi doğru bulmuyorum ben, gereksiz yüz göz olunuyor sonra. Ben eşimin ailesini yılda bir görüyorum, seneden seneye noelde gelirler yaşadığımız ülkeye onlara kalmaları icin otel ayarlarız noel akşamı bir araya geliriz ve ondan sonra bir yıl görüşmem. Çünkü beni sevmiyorlar, bende onlara karşı bir yakınlık hissetmedim. Yılda 3yada 4 kere eşim çocukları alıp ülkesine gider bensiz. 1 hafta kalır dönerler. Birbirimizden hoslanmamiza rağmen tek kötü kelime geçmemiştir aramızda çünkü buna fırsat vermiyoruz. Bırakın eşiniz çocukla annesine yalnız gitsin. Sizde özel günlerde ona eşlik edin. Mecbur değilsiniz can ciğer kuzu sarması olmaya.ve geri adımda atmayın artık olan olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?